СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Re: СПАМ ТЕМА
Top Gun Maverick написа:колегата където е цитирал това на 41-42, че ставала един вид. Сериозно другото ще си го спестя, че ти уби коча в морето, с четката, със зъбите.
Какво им е на жените на 41-42 че да не стават ? Тези двете по долу са на 58 и са супер, не вярвам да има форумец който да им откаже. Особено пък колегата богат-беден какъвто е загорял ще ги оправи и двете едновременно.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Последна цедка са , не че не стават но нямат никаква перспектива за един мъж на тия години . Ти ако си на 55 за какво ти е тая баба на 58 ? След още 10 години ще си като тинейджър с майка сиКакво им е на жените на 41-42 че да не стават ?

Докато един мъж е нормално и дори желателно да има разлика поне 5-7 години с жената . Айде не като тоа Ал Пачино на 83 да се ожени за любовницата си на 25 , щото очевидно е оглупял дърт пръдльо . Ама един мъж на 50 спокойно може да има жена на 25 и да бъдат перфектно семейство , докато другото си има медицинско название - нарича се нарича геронтофилия

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз имам една бивша дето ако се появи и след години и съм свободен ще си я трясна без да му мисля
. Ама за връзка - трудно.
Днес ходих до един магазин в Габрово за обувки, те вече не работели в събота.. от цяла България на сайта им магазините гледах, всичките работят събота, някои дори в неделя, а тоя вече не - пък са баш габровска фирма. Та гледам на сайта, че най-близкия магазин работещ е в Стара Загора и тръгнах да катеря Шипка - като почна един порой, градушка, чак по едно време отбих за малко от пътя да изчакам. После пък на слизане към Казанлък някакво дърво паднало, цялото движение спря, та заевах експедицията за обувки и отидох да ям шкембе обратно горе на високото.

Днес ходих до един магазин в Габрово за обувки, те вече не работели в събота.. от цяла България на сайта им магазините гледах, всичките работят събота, някои дори в неделя, а тоя вече не - пък са баш габровска фирма. Та гледам на сайта, че най-близкия магазин работещ е в Стара Загора и тръгнах да катеря Шипка - като почна един порой, градушка, чак по едно време отбих за малко от пътя да изчакам. После пък на слизане към Казанлък някакво дърво паднало, цялото движение спря, та заевах експедицията за обувки и отидох да ям шкембе обратно горе на високото.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Бая дървета паднаха днес.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
peshehodetz написа:
Какво им е на жените на 41-42 че да не стават ?
И Шакира това се пита

По казуса на колегата- на маймуната й се е счупил клона, преди да успее да се хване за друг. Щом тя го е потърсила сама след 20 години значи положението е отчайващо. Пък иначе щом е толкова убава, не би трябвало да й е проблем да си намери някой нов симп...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
peshehodetz написа:Тези двете по долу са на 58 и са супер, не вярвам да има форумец който да им откаже. Особено пък колегата богат-беден какъвто е загорял ще ги оправи и двете едновременно.![]()
![]()
![]()
Бабата отляво ми прилича на Моника Белучи, бабата отдясно не мога да я разпозная. Иначе халал да са ти и двете

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
drifty написа:Аз имам една бивша дето ако се появи и след години и съм свободен ще си я трясна без да му мисля. Ама за връзка - трудно.
Онлайн магазини няма ли за теб? Всичко вече се предлага с преглед и тест, а цените нямат общо с тия в магазините. Аз обувки и маратонки не съм купувал тук от по е 5 години, всичко онлайн викам от някъде си

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Преебаха ми се плановете за уикенда и реших да се разходя. Иначе съм много тегав размер за обувки, дрехи и т.н и предпочитам ако мога да си го пипна и усетя, че иначе вероятно ще поръчвам и връщам до припадък.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Jordana написа:Кармана се бъзика с форума , точно пък той дето слага бележки на чистачките на всички женки в квартала да се хване с тая дето един път му е вързала тенекията
Абселютно, писанията му изобщо не ги приемам на сериозно, както и твоите впрочем......

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Пека си гърба на камината и викам да проверя форума. Стигам до тая тема и гледам две страници нови, отивам на последната съответно и попадам на някакво мнение дето дори телефона не може да ми го оразмери на екрана и си викам, това ще да е подбалканския тигър. Да ама като прочетох първият абзац и не видях преразказ от трето лице дето е било някога рода на някакъв брачед от същия град дето се е возил без колан всеки втори вторник без маска, вече зацепих че това е тракийският тигър.
Време е да направим едно принудено сбиране с цепене на дърва там някъде в Родопите при човека със скъпата е46
Време е да направим едно принудено сбиране с цепене на дърва там някъде в Родопите при човека със скъпата е46

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
nickstorm написа:peshehodetz написа:
Какво им е на жените на 41-42 че да не стават ?
И Шакира това се пита![]()
По казуса на колегата- на маймуната й се е счупил клона, преди да успее да се хване за друг. Щом тя го е потърсила сама след 20 години значи положението е отчайващо. Пък иначе щом е толкова убава, не би трябвало да й е проблем да си намери някой нов симп...
Това е цялата истина кой каквото ще да разправя и в каквото иска да вярва.
dankata написа:Време е да направим едно принудено сбиране с цепене на дърва там някъде в Родопите
Дървата оправих, сега помагам на един приятел с местенето на кокошки и пчели, но работа ще ви намерим вие само елате

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Jordana написа:Ама един мъж на 50 спокойно може да има жена на 25 и да бъдат перфектно семейство , докато другото си има медицинско название - нарича се нарича геронтофилия
Можеш да сметнеш тая жена като стане на 40 и яко и се еве , мъжът и с 25 години по-голям на колко ще е .
Да , със сигурност един мъж на 50 може да изчока някоя , която е набор на детето му, ама в дългосрочен план не е оферта.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
И да има, едва ли ще седне да пише 'съвети' в 'спам-темата' в някакъв форум... Така си мисля, не разбирам много-много!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Тазгодишния сезон на 'Гласът на България' е страхотен! Уникални изпълнители
!

Ex: 96' BMW318ti