Излагация..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Излагация..
Та така возя си се аз към 22:00 из милата ми София на бул. К. Величков и бул. Сливница в посока Банишора си спирам най-кротко до мен сельо с някаква Астра и палав "РК" номер
Напича ми се нещо и викам дай да видим ся ко ше напраи количката (п.с. до ся не сам се дърпал с никой по улиците) .. и така светва жълто ... зелено и газ! Леко поднасяне и почвам ги изреждам 1 ... 2.. 3 .. тръгнах по бързо първите 5-10метра бях с 1м. разтояние ама к'во стана тая астра като че ли си пусна нитро... тоя ми е*а мамичката с около 10м. след 2ра.. незнам как го направи от каде тая сила изкара тая астра.. маи ГСИ беше ама все пак мойто си е 140к.с. А и добре тръгнах с малко въртене ама бях пред него .. след това 1ва - прекъсвач, 2ра - прекъсвач.. и 3та. .. таман набира до 4-5000 и тоя ме изяде.. Дали ИС-ката толкова неможе да върви или какво му стана незнам..
П.С. може и проблем с колата да имам че ми гори 30/100 а нещо според мен не върви като за 140к.с.

П.С. може и проблем с колата да имам че ми гори 30/100 а нещо според мен не върви като за 140к.с.

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Колега, оправи си първо бегачката. Знам ти темата че имаш проблеми с харча, но причината може да е сериозна! Дано да не е де. И тогава ги гони тия Астри. А има теми в "Streetracers" за астри vs. баварки.... - там може да почетеш малко и тогава да се напъваш. Аз също съм се пробвал но от "летящ старт" и да ти кажа тая незнам каква беше, но неможах да я стигна по булевардите в Пловдив
(един приятел ми караше колата де, аз ако бях нямаше да я напъвам толкова
). Но като цяло - гледай да ти минава през оная работа (извинявам се). Ще има такива дето ще ги късаш, ама ще има и такива дето неможеш да ги стигнеш, пък то така е и по-интересно 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ГСи-то 150 коня върви да си е*е майката. Не съм карал такава, но пък са ме возили и просто след първа и втора, където й е проблема на тая кола, защото си оставя гумите на асфалта, та след първа и втора не пуска нитро, а включва 3-та и става грозно за нашите БМВ-нца, колкото и да не ми се иска.
Но фактите го сочат. Много бягат ГСи-тата, ако са читави. иС и 20-ска според мен нямат никакъв шанс, интригата е с 2,5
Недай си Боже някой да е пипнал нещо по фАстричката и става чудно. Може да ръждясват, може да са кокали и т.н., но факта, който никой неможе да отрече е, че ГСи-то върви доооста прилично
п.с. като се замисля ми се кара такова, за 1-2 пъти
п.п.с. и колега, CSS2, онзи ден размишлявах върху заводските данни на автомобилите, но май реалността е друга

Недай си Боже някой да е пипнал нещо по фАстричката и става чудно. Може да ръждясват, може да са кокали и т.н., но факта, който никой неможе да отрече е, че ГСи-то върви доооста прилично

п.п.с. и колега, CSS2, онзи ден размишлявах върху заводските данни на автомобилите, но май реалността е друга

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Колеги стига сте им обръщали внимание на тия кенефи(с извинение) астрите
.Имал съм такава и то чисто нова,дори мисля че беше първата в Бг и да върви ама чак пък толкова...за едно сте прави ако има нитро то е ясно че ще върви ама въпроса е колко...нали като му го пусне 10 пъти и след това си намира двигатела в течно състоние под колата.А да не ви казвам че освен 5-та имам един колт 1.8 гти 143кс е още не ме е била астра....виж с 5-та един път ме насмете една,но само тои се състезаваше аз незнаех...хахаха 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Не се коси колега,ако ще и да литне...пак си остава прост(о) опел... 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми колега сипи още 1 литър масло над максимума
Може да тръгне повече! Ебавам се бе ма ако още не си го източил недей да си правиш тия експерименти, само тормоз му вкарваш 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vicho написа:ГСи-то 150 коня върви да си е*е майката. Не съм карал такава, но пък са ме возили и просто след първа и втора, където й е проблема на тая кола, защото си оставя гумите на асфалта, та след първа и втора не пуска нитро, а включва 3-та и става грозно за нашите БМВ-нца, колкото и да не ми се иска.Но фактите го сочат. Много бягат ГСи-тата, ако са читави. иС и 20-ска според мен нямат никакъв шанс, интригата е с 2,5
![]()
Недай си Боже някой да е пипнал нещо по фАстричката и става чудно. Може да ръждясват, може да са кокали и т.н., но факта, който никой неможе да отрече е, че ГСи-то върви доооста прилично![]()

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
бе спрете се с тия сравнения!
те са безмислени
те са безмислени
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: !
pavlin_e30 написа:бе спрете се с тия сравнения!
те са безмислени

Не се ли усещате, и вие и те, че заприличвате вече на Левски-ЦСКА споровете ...
Понеделникът е един отвратителен начин да прекараш една седма от живота си.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
vicho написа:ГСи-то 150 коня върви да си е*е майката. Не съм карал такава, но пък са ме возили и просто след първа и втора, където й е проблема на тая кола, защото си оставя гумите на асфалта, та след първа и втора не пуска нитро, а включва 3-та и става грозно за нашите БМВ-нца, колкото и да не ми се иска.Но фактите го сочат. Много бягат ГСи-тата, ако са читави. иС и 20-ска според мен нямат никакъв шанс, интригата е с 2,5
![]()
Недай си Боже някой да е пипнал нещо по фАстричката и става чудно. Може да ръждясват, може да са кокали и т.н., но факта, който никой неможе да отрече е, че ГСи-то върви доооста прилично![]()
п.п.с. и колега, CSS2, онзи ден размишлявах върху заводските данни
на автомобилите, но май реалността е друга
Мдааа вървят, олекват няма спор, ама интрга с 325 не би имало изобщо, ГСи-то ще пада много лошо от 25-ца, не да й си боже 28 да е

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Dimo написа:vicho написа:ГСи-то 150 коня върви да си е*е майката. Не съм карал такава, но пък са ме возили и просто след първа и втора, където й е проблема на тая кола, защото си оставя гумите на асфалта, та след първа и втора не пуска нитро, а включва 3-та и става грозно за нашите БМВ-нца, колкото и да не ми се иска.Но фактите го сочат. Много бягат ГСи-тата, ако са читави. иС и 20-ска според мен нямат никакъв шанс, интригата е с 2,5
![]()
п.п.с. и колега, CSS2, онзи ден размишлявах върху заводските данни
на автомобилите, но май реалността е друга
Мдааа вървят, олекват няма спор, ама интрга с 325 не би имало изобщо, ГСи-то ще пада много лошо от 25-ца, не да й си боже 28 да е
колега там вече говорим за други коне друго чудо така че минаваме в по горния клас на ГСИ и пак става много лошо и трагично за нашта марка

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2