Внос от Германия
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Внос от Германия
Има ли някакъв начин да ми пращат коли от Германия без да ходя до там тъй като имам приятел който може да намира много тънко колите ама не ми се разкарва до там.
моля само компетентни да коментират

- Capo di tutti
- БРОНЕносецът
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
бе не трябва ли някво пълномощно да има твоя човек,за да може да прави договор за покупко-продажба на твое име?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
За какво ще ходиш там??? Тия които внасят коли да не би да ходят всичките до там ??? Тръгва автовоза с шофьора товари колите с документите и си идва в БГ! Твоя човек дето ти дължи евро ти купува колата директно на твое име за износ или на негово си име няма значение! Колата се качва на автовоз с всичките документи за автомобила + договора и си пристига в БГ и с всичките документи + договора си отиваш в КАТ за регистрация
Няма нищо сложно 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
да, само дето ги взима на свое име и тука се прави покупко-продажба.
ако няма пълномощно да го вземе или кара на друг на/от името - няма друг вариант. щото при една проверка ще те съдерат къде е пълномощното от собственика че да му влачиш ли караш колата. особено пък на границите!
п.с. ако говориме за врътки - минава се с обяснения и кинти, или късмет, но по принцип се иска пълномощно
ако няма пълномощно да го вземе или кара на друг на/от името - няма друг вариант. щото при една проверка ще те съдерат къде е пълномощното от собственика че да му влачиш ли караш колата. особено пък на границите!
п.с. ако говориме за врътки - минава се с обяснения и кинти, или късмет, но по принцип се иска пълномощно
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2