Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
ivanski_2 написа:Оставих им айфон 7 за смяна на батерията , казаха че нямат батерии и ще чакам 2 седмици , казах им че няма проблем.Southside написа:Може ли инфо?
Питам, защото и аз съм сменял в Криейтив в Сердика мола докато имаше кампания по throttling скандала, новата 5-6 месеца добре и после тотално деградира.
2 дни по - късно звънят , телефона ви е готов , викам супер и го взех.
След 3 дена ползване живота на батерията отиде към 80% и почна да държи по малко от преди.
Просто са ресетнали хелта на батерията и са ми го върнали.
Дадох го на 2 сереиза от които констатираха че това си е оригиналната батерия с която телефона е излезнал от завода , писах им жалби какво ли не - резултат нямаше , та така.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не знам къде си писал, ама след смяна на нещо, дори на батерия има гаранция. Най-лесно е да беше писал на КЗП поне.
От епъл дават 90 дни гаранция, ако е паднала на 80% в рамките на тези 90 дни директно е трябвало да я сменят.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
КЗП вършат работа само по изключение, ако извадиш късмет.
Ето един случай на моя жалба
Ето един случай на моя жалба

- Код: Избери целия код
Тип на документа: Жалба
Регионален център на КЗП: Централно управление
Регистрационен номер: Ц-03-9081
Статус: Обработва се
Дата на подаване: 16.10.2017 11:31
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Там имаше проблеми на жената майка и. 0 съдействие. Още една жалба съм пускал е така, без причина за подвеждаща реклама, щото много ме издразни как смятат хората за идиоти. Използват снимки, които твърдят, че са на техните продукти, а изобщо не са същия тип продукт. Публикуват фалшиви коментари със снимки на потребители, които с ривърс сърч естествено излизат съвсем други хора. Точно 0 адекватна реакция от КЗП. Имах чувството, че обяснявам на дебили някакви.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Струва ли си ъпгрейда от 12 Pro на 15 Pro?
Имам възможност да си взема от Щатите и се чудя харчат ли ми се пари за нов телефон при положение, че 12ката си работи перфектно
Цената не я коментираме, че разликата е фрапираща
Имам възможност да си взема от Щатите и се чудя харчат ли ми се пари за нов телефон при положение, че 12ката си работи перфектно

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Don_Diego написа:Струва ли си ъпгрейда от 12 Pro на 15 Pro?
Имам възможност да си взема от Щатите и се чудя харчат ли ми се пари за нов телефон при положение, че 12ката си работи перфектно![]()
Зависи колко те тресе гъзарията. Не мисля, че ще видиш Балкан разлика между двата за разликата в парите. Има някакви сценарии, в които лично аз бих го оправдал - примерно да завещая 12ката на някой близък и да "ъпгрейдна" или ако съм думнал някой бонус в службата или колонка от бета

Но разликите, ако не си супер вманиачен видеограф, който ще закачи външно ссд и ще снима raw или нон стоп ще снимаш и обработваш снимки.. ама кой съм аз да давам акъл де - дето си карам с 13-ката и се чудя, ако нищо не ѝ се случи фрапантно дали с 16-ка или с 17-ка да я сменя след съответното време

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
12ката я наследих от милото (тя ще си решава какво да я прави после) та гъзарията определено НЕ ме тресе
. Реално имам доста голям брой Apple продукти и не съм 1ст за тях, всичко е през службата или подарък
Единствено ме блазни разликата в цената защото не знам за следващите модели дали ще има подобна възможност, пък сега с чисто нов ще се "подкова" за поне 3-4 години напред

Единствено ме блазни разликата в цената защото не знам за следващите модели дали ще има подобна възможност, пък сега с чисто нов ще се "подкова" за поне 3-4 години напред

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Щом 12ката ти работи перфектно, не виждам за какво да си струва, освен ако евентуално не ти трябва по-хубава камера. Мен последния ми ъпгрейд беше от Х на 13 (щото Х-а даде фира) и разлика намерих единствено в камерата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Apple устройства, iOS и macOS тема
Камерата и дисплея са това, което се забелязва като подобрение (моя е макс).
Но то от няколко поколения все така си вървят нещата.
Телефоните са достатъчно бързи така или иначе и подобренията, които се виждат са камерите, батерията и дисплея.
Но то от няколко поколения все така си вървят нещата.
Телефоните са достатъчно бързи така или иначе и подобренията, които се виждат са камерите, батерията и дисплея.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
На мен камерата и батерията са ми най-важни! И да работи стабилно, както и се случва
Снимам постоянно и какво ли не. Колкото по-добра е камерата, толкова по-добре.
Имам DSLR Canon 7D с един куп обективи, който вече почти не пипвам. Само кога искам някои готини снимки с приятно боке да направя със светлата 50-ца(Canon EF 50mm f/1.4 USM) или с някой от телеобективите
Там вече нещата са брутално красиви. Но и 14-ката про макс много добре се представя
При наличие на светлина прави брутални снимки.
Особено ако имаш представа от фотография. Купил съм си и Halide Mark II
да се еВа във фотографа 
P.S. Сега да не се появи някой с разни цайсове, да ме нахейти

Снимам постоянно и какво ли не. Колкото по-добра е камерата, толкова по-добре.
Имам DSLR Canon 7D с един куп обективи, който вече почти не пипвам. Само кога искам някои готини снимки с приятно боке да направя със светлата 50-ца(Canon EF 50mm f/1.4 USM) или с някой от телеобективите

Там вече нещата са брутално красиви. Но и 14-ката про макс много добре се представя

Особено ако имаш представа от фотография. Купил съм си и Halide Mark II

P.S. Сега да не се появи някой с разни цайсове, да ме нахейти

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
15-ката снима брутално, дори за човек, който не е много в час с фотографията.
С 12-ката пък направихме едни снимки за сайта на терасата без осветление и нищо, които са по-добри от правените в студио от фотограф
Айфон и мак ползвам от 15-16 години някъде и ме съм имал от тогава друг телефон или компютър и предполагам това ме прави облъчен фен, но 15-ката е първия телефон, който има някакви дребни бъгове, които преди не са ми се случвали.
Дребни и незначителни неща са и предполагам ще ги изчистят с ъпдейтите, но дано не им става навик да пускат не съвсем прецизни версии занапред.
С 12-ката пък направихме едни снимки за сайта на терасата без осветление и нищо, които са по-добри от правените в студио от фотограф

Айфон и мак ползвам от 15-16 години някъде и ме съм имал от тогава друг телефон или компютър и предполагам това ме прави облъчен фен, но 15-ката е първия телефон, който има някакви дребни бъгове, които преди не са ми се случвали.
Дребни и незначителни неща са и предполагам ще ги изчистят с ъпдейтите, но дано не им става навик да пускат не съвсем прецизни версии занапред.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Бърз въпрос, наистина ли часовника не брои крачките сам а трябва допълнителен апп да се тегли

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
То аз от доста време забелязвам, че iPhone и с AI optimization-a му, прави по-добри снимки от 95% от фотографите с апарати за 15-20к (жалко за тях в "")
За нормален човек е повече от достатъчен "апарат". За 12 vs 15 аз писах преди, т.к. това беше моят казус. Определено може и без ъпгрейда ако не ти е омръзнал. Главното го казаха - екран (яркост) и камера. Батерията не е уау разлика (ако на 12-ката е сменена и на 100% живот примерно). Скоростта е ясна, но и 12-ката е бърза.

За нормален човек е повече от достатъчен "апарат". За 12 vs 15 аз писах преди, т.к. това беше моят казус. Определено може и без ъпгрейда ако не ти е омръзнал. Главното го казаха - екран (яркост) и камера. Батерията не е уау разлика (ако на 12-ката е сменена и на 100% живот примерно). Скоростта е ясна, но и 12-ката е бърза.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV