СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
Един приятел си разширява бизнеса към централна Европа и ония му изпратили договор на английски. И ми вика ела да го гледаш.
Отивам, ама базата почти празна, само някъв пич там се размотава с мотокар. Викам му колко хора уволни бе, че е празно
И той, тихо че камара народ съм пратил по командировки, едни други се правят на болни и ся аз опъвам каиша между 2-те бази
Прегледах договора, обясних му кво трябва да променим и той, добре че си ти, че аз уж знам английски ама нищо не разбирам от тия термини в тоя договор, пък дори и да разбера думите, не знам под кви различни ъгли да го гледам.
Казах му, че няма нищо сложно и че ще го науча много бързо.
И той: "начи ся ти ше говориш с тях директно и съм ОК, с квот им кажеш, ама после ти ш'си виновен"

Говорим си с хората и него го извикаха в другата база, че няква беля станала. Вика прави го договора, както ти хареса, ще се върна след 30-40 мин.
Разбрах се с хората, приключихме разговора и идва няква цистерна. Ама от тия най-големите. Излиза шофьора и търси еди кой си, викам пич, сам съм и някъв мотокарист има само тука. Изчакай да звънна на шефа да питам кво да правим
Звъня му и той: абсурд, нищо не пипай, че ще взривиш цялата база, майната й на базата ама после няма да те намерим
Излизай отвън и ме чакай, и му кажи на шофьора нищо да не пипа, аз идвам до 10-тина минути.
Дойде той, оправи нещата и взе да ми обяснява за налягания, кислороди, маслени среди, статично електричество, не знам си кво, нищо не разбрах
Защо го пиша всичко това - всяка жаба да си знае гьола.
Трябва да спрем с нещата тип: сам мога да си налепя плочките, сам ще си боядисам, сам ще си преправя ел. инсталацията
Да няма после - сам ще светна като крушка
Отивам, ама базата почти празна, само някъв пич там се размотава с мотокар. Викам му колко хора уволни бе, че е празно

И той, тихо че камара народ съм пратил по командировки, едни други се правят на болни и ся аз опъвам каиша между 2-те бази

Прегледах договора, обясних му кво трябва да променим и той, добре че си ти, че аз уж знам английски ама нищо не разбирам от тия термини в тоя договор, пък дори и да разбера думите, не знам под кви различни ъгли да го гледам.
Казах му, че няма нищо сложно и че ще го науча много бързо.
И той: "начи ся ти ше говориш с тях директно и съм ОК, с квот им кажеш, ама после ти ш'си виновен"

Говорим си с хората и него го извикаха в другата база, че няква беля станала. Вика прави го договора, както ти хареса, ще се върна след 30-40 мин.
Разбрах се с хората, приключихме разговора и идва няква цистерна. Ама от тия най-големите. Излиза шофьора и търси еди кой си, викам пич, сам съм и някъв мотокарист има само тука. Изчакай да звънна на шефа да питам кво да правим

Звъня му и той: абсурд, нищо не пипай, че ще взривиш цялата база, майната й на базата ама после няма да те намерим

Излизай отвън и ме чакай, и му кажи на шофьора нищо да не пипа, аз идвам до 10-тина минути.
Дойде той, оправи нещата и взе да ми обяснява за налягания, кислороди, маслени среди, статично електричество, не знам си кво, нищо не разбрах

Защо го пиша всичко това - всяка жаба да си знае гьола.
Трябва да спрем с нещата тип: сам мога да си налепя плочките, сам ще си боядисам, сам ще си преправя ел. инсталацията

Да няма после - сам ще светна като крушка

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това по-скоро е избор, който всеки трябва да направи за себе си... и за всеки този избор е различен.
В общия случай научаваш едно нещо много добре или много неща на някакво посредствено ниво.
Разбира се има хора, които ги комбинират тези неща, но не са много.
Ако направиш неподходящия избор ще страдаш цял живот.
В общия случай научаваш едно нещо много добре или много неща на някакво посредствено ниво.
Разбира се има хора, които ги комбинират тези неща, но не са много.
Ако направиш неподходящия избор ще страдаш цял живот.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Оказа се капачката на масления филтърbarty написа:ivanski_2 написа:Ей вчера стоя и си мисля колко здрав излезна Опеля от както го купих му въртнах 5 000 км аз после го оставих на стария собственик той му врътна 4 000, и нищо му няма и както си го мисля го изкарвам от гаража и виждам това …. Баси късмета![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
При моята Инсигния капеше масло от масления филтър, беше завит накриво![]()
Така че спокойно, може да е дреболия.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Хората където познават и кътните зъби на една кола по снимки, може ли да ударите едно рамо, да кажете какво мислите?
Благодаря!

Благодаря!

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:Седяла е на слънце, че са и поизгорели доста фаровете
Толкова и аз видях, ама друго не знам.

Don_Diego написа:И там ли има измами с колите?
Нашите джамбази има много да учат от тукашните.

Еле пък за колите "нов внос".
Купуваните нови тук коли е по-трудно с измамите и се правят само за скъпи коли. В сервиза, където ходя, за 1 седмица бяха дошли 3 различни М-ки, със "добавен" чип на километража, с който се навъртат много по-малко километри от реалните.
Тази поне не е внос, а и не е скъпа кола, та надали има нещо. Ама аз да си питам, защото съм много "кьорав" за разни несъответствия и неща, които за някой хора са очевидни.
Laugh...
Cry...
Cry...
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
KoolyO написа:Хората където познават и кътните зъби на една кола по снимки, може ли да ударите едно рамо, да кажете какво мислите?
Благодаря!
Като станах на 18 и татко каза, че от три неща най-много ще го е срам:
Ако стана полицай, ако му доведа циганка за снаха и ако си купя форд.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
dhtj написа:KoolyO написа:Хората където познават и кътните зъби на една кола по снимки, може ли да ударите едно рамо, да кажете какво мислите?
Благодаря!
Като станах на 18 и татко каза, че от три неща най-много ще го е срам:
Ако стана полицай, ако му доведа циганка за снаха и ако си купя форд.
Срам ме е, ама ще се търпи.

Тука никаква евтина (ежедневна) що-годе фън кола, с ръчни скорости не може да се намери.

Laugh...
Cry...
Cry...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Нещо луфтовете много "бягат". Очевадно е пре предния капак и фара/калника/ . При задницата пак ми изгежда така, но в по-"софт" вариант 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Така е, ама пък вътре много хубаво е оправена
Все пак е Форд и в завода също стават грешки 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ST между другото е готина количка. Прилична доза забавление за 5лв така да се каже
Обаче да не се пипа окачването - един приятел го сменя на неговото ST и сега е буквално като лагерница, друса жестоко

Обаче да не се пипа окачването - един приятел го сменя на неговото ST и сега е буквално като лагерница, друса жестоко

Отпред цялата е крива… отзад за Форд е приемлива …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Двигателя е за основен ремонт . Карана е в запрАшена среда... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...