СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 12 Окт 2023, 0:14

От доста време не бях карал Гега броне…бях забравил колко са гадни :paranoid: :puke:
Вчера пък бях с последната 400d…возията е от новия век ама тя не може да мръдне милата :mhihi:

Хубавата страна е, че вече няколко дни новите кадетки ме гледат все костюмиран с различна Гега и започват да ме гледат като пушечно месо :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 12 Окт 2023, 0:29

ivanski_2 написа:Ей вчера стоя и си мисля колко здрав излезна Опеля от както го купих му въртнах 5 000 км аз после го оставих на стария собственик той му врътна 4 000, и нищо му няма и както си го мисля го изкарвам от гаража и виждам това …. Баси късмета :D
Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk

В бмв форум сме все пак, тука да има някой със сух гараж е все едно да има девственици в ало.бг :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Окт 2023, 4:23

ivanski_2 написа:Ей вчера стоя и си мисля колко здрав излезна Опеля от както го купих му въртнах 5 000 км аз после го оставих на стария собственик той му врътна 4 000, и нищо му няма и както си го мисля го изкарвам от гаража и виждам това …. Баси късмета :D
Изображение

При моята Инсигния капеше масло от масления филтър, беше завит накриво :ok:
Така че спокойно, може да е дреболия.
:yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Окт 2023, 5:58

… а аз реших, че от благодарност ти е направил подарък обувки…

… и това не е теч- просто си маркира територията или… подпиква от кеф че си е в къщи…
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Окт 2023, 15:01

alx, ти, като си на гости пърдиш ли?

Питам, щото и тука е същата работа :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 12 Окт 2023, 15:25

Ей опасни сте :D

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Окт 2023, 15:52

ivanski_2 написа:Ей опасни сте :D

Я качи снимки от близък план (ако ти стиска) на опЕл-ото, та да видиш какво ще му се случи :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 12 Окт 2023, 15:59

Вчера изпаднах в потрес. От известно време едни лапета носят боклуци от кофите за боклук и ги стоварат около клиниката ни, което е мждублоково пространство. На няколко пъти чиста аз, комшии тея се си носят и си правят уж къща ама то си баш сметище става. И вчера ги видях и им казах да изхвърлят боклука, че иначе ще кажа на майките им. И ти да видиш: след 20 мин. идва майката на война. Защо съм се карал на децата там не било частно и всеки можел да си прави каквото иска. И от такива ситуации ти става ясно внезапно и изведнъж защо днешната младеж е на това ниво :dunno: :dunno: :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 12 Окт 2023, 16:41

BMW_POWER написа:alx, ти, като си на гости пърдиш ли?

Т'ва е едно от кофтито неща, като си хванеш нова приятелка - пак трябва да се учиш да пърдиш безшумно ... :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 12 Окт 2023, 17:15

carmanf1 написа:
BMW_POWER написа:alx, ти, като си на гости пърдиш ли?

Т'ва е едно от кофтито неща, като си хванеш нова приятелка - пак трябва да се учиш да пърдиш безшумно ... :mrgreen:

Дааа бе да! Хубав човек лоши работи в себе си не държи! Пускам си го и не ми дреме!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Окт 2023, 18:43

Adovet, ужас.

Иначе по темата, учете се от братята американци, на бая места там е някак некултурно ако се оригнеш тихо или пръднеш тихо, трябва с се звучно, предполагам защото иначе е лицемерно и все едно не уважаваш мнението на другите, че могат свободно да го правят. :mhihi:
Или поне така съм чувал, не претендирам за истинност, колегите от там ще кажат. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Окт 2023, 19:12

Top Gun Maverick написа:Adovet, ужас.

Иначе по темата, учете се от братята американци, на бая места там е някак некултурно ако се оригнеш тихо или пръднеш тихо, трябва с се звучно, предполагам защото иначе е лицемерно и все едно не уважаваш мнението на другите, че могат свободно да го правят. :mhihi:
Или поне така съм чувал, не претендирам за истинност, колегите от там ще кажат. :mhihi:

грешно си чул... не е прилично където и да си. но има американци (рядко, но съм ги срещал) които могат да пръднат доста гръмко и да няма реакция от тяхна страна камо ли да се извинят или нещо... :mhihi:

... но като цяло не е прието...
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Окт 2023, 20:13

За едни 80% от северно мексиканците (където съм аз) е нормално да де оригне силно. Казва едно "сори" и всичко е ОК.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 12 Окт 2023, 20:50

alx написа:... но като цяло не е прието...

Не е, но причините са различни с БГ. В щатите, ще е признак на добро възпитание и с цел да не дразниш околните, при нас е да не се изложиш и страх и срам са в основата. Пръдналия вместо да каже "сори", вика не съм аз :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Окт 2023, 22:49

Spunky написа:
alx написа:... но като цяло не е прието...

Не е, но причините са различни с БГ. В щатите, ще е признак на добро възпитание и с цел да не дразниш околните, при нас е да не се изложиш и страх и срам са в основата. Пръдналия вместо да каже "сори", вика не съм аз :mhihi:

Самата истина. Не се бях замислял над такива екзистенциални въпроси ама- факт. Но мисля, че това важи за повечето сфери на живота в двете държави.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата