Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Модератор: Общи модератори
Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?
Хронологията по моя случай е - набил се в очите покрай поръчки от дилър на екзотики в Бостън, от там е тръгнало всичко. Това ми беше мисълта. Ако си бях седял кротко вкъщи в Ню Хемпшир да си ловя риба, нямаше да има ядове. 

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не може ли просто да им покажеш ефтините шкафчета и ламината и да те оставят на мира щото явно не си в техния таргет ??! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
enigma написа:Хронологията по моя случай е - набил се в очите покрай поръчки от дилър на екзотики в Бостън, от там е тръгнало всичко. Това ми беше мисълта. Ако си бях седял кротко вкъщи в Ню Хемпшир да си ловя риба, нямаше да има ядове.
Набил си им се на очи предполагам преди това и като са те разучавали дали да те одит-нат това с екзотиките е било още едно парче на пъзъла. Предполагам де. Един вид не е било “чакай да седиме тука и да гледаме кой си купува какво” а по скоро е било “а, ама тоз и това ли си е купил?”.. ма кой знае де… One never truly knows how the irs lurks around

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Jordana написа:Не може ли просто да им покажеш ефтините шкафчета и ламината и да те оставят на мира щото явно не си в техния таргет ??!
Е показва, но ИРС може да четат форума и да разпитват после "къде ти е гъзарската къща без хладилник? Къде ти е самолета? И такива разни, може би, несъответсвия

BMW_POWER написа:Как няма да им се набие в очите с истории от сорта на долната

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е показва, но ИРС може да четат форума и да разпитват после "къде ти е гъзарската къща без хладилник? Къде ти е самолета? И такива разни, може би, несъответсвия

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Ми къщата е гъзарска. Той пазарува редовно. Аз (като препар) отивам веднъж и пълня 6 кубически фита с мръвки. Ама нямам ледарка, а си правя лед в камерата на хладилника. В уискито сипвам студена вода
аlx забрави, че показа мазето и гаража
там го разкриха за наличието на разни работи (не че го следя, ама помня
)

аlx забрави, че показа мазето и гаража

Spunky написа:Предлагам коучинг за стелт уелт
Къде беше преди 20 години?

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
ти ли не го следишBMW_POWER написа:Ми къщата е гъзарска. Той пазарува редовно. Аз (като препар) отивам веднъж и пълня 6 кубически фита с мръвки. Ама нямам ледарка, а си правя лед в камерата на хладилника. В уискито сипвам студена вода![]()
аlx забрави, че показа мазето и гаражатам го разкриха за наличието на разни работи (не че го следя, ама помня
)

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Помни като слон тоя Дрътио!
Е сега ако го бъзна за ония теми за вайпъри,вети и т.н. от преди някои нови членове на тоя форум да се родят всичките ще ги изрови,че и даже ще каже кой какво е писал по въпроса.

Е сега ако го бъзна за ония теми за вайпъри,вети и т.н. от преди някои нови членове на тоя форум да се родят всичките ще ги изрови,че и даже ще каже кой какво е писал по въпроса.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Емиграция... Зак споко и при мен положението е същото като когато отвори темата.
Бих се евакуирал от територията на момента (ама буквално за седмица организирам всичко и изечзвам), ако жената не се дърпаше, продължавам да не успявам да я навия и това е единственото което ме задържа в територията, където и да идем ще сме добре(двама програмиста, лесно ще си намерим работа, говроя обяснявам , но не и не .... та моя съвет към теб е да направиш като мен...да опиташ лека полека да се примириш просто с нещата....
Бих се евакуирал от територията на момента (ама буквално за седмица организирам всичко и изечзвам), ако жената не се дърпаше, продължавам да не успявам да я навия и това е единственото което ме задържа в територията, където и да идем ще сме добре(двама програмиста, лесно ще си намерим работа, говроя обяснявам , но не и не .... та моя съвет към теб е да направиш като мен...да опиташ лека полека да се примириш просто с нещата....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

slatanic написа:Помни като слон тоя Дрътио!![]()
![]()
Ми помни какво е писано преди 20 години, ама не помни какво е ял вчера

Мани Вайпърите

Ивански, бягай! А и не само ти. Ако не, учете турски.
Избягвам да говоря за понтиаци щото аз веднъж съм ял бой от полицията и беше свързано с един Понтиак транс ам (мой) и една тестароса (на шефа ми)
Господ ме е пазил явно едно време. Друго обяснение нямам.

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:Избягвам да говоря за понтиаци щото аз веднъж съм ял бой от полицията и беше свързано с един Понтиак транс ам (мой) и една тестароса (на шефа ми)![]()

Много ме е яд, когато някой загатва за интересни преживявания, а не иска да сподели цялата история

Ми той ги е споделял, ама никой не чете старите теми. А Понтиаците по спомен бяха два един след друг. Вайпъри, майпъри и т.н. много след това.
В тукашната англо (и испано говоряща малко по-на юг) страна истории бол. Колегата alx има много такива и ги е разказвал. Ровете назад във форума. Всичко е там.
Заки си знае, но всеки ден в онази част на Света е безвъзвратно загубен. Ще ви дам жокер. Времето никога не идва. То винаги си отива. И го прави завинаги.
В тукашната англо (и испано говоряща малко по-на юг) страна истории бол. Колегата alx има много такива и ги е разказвал. Ровете назад във форума. Всичко е там.
Заки си знае, но всеки ден в онази част на Света е безвъзвратно загубен. Ще ви дам жокер. Времето никога не идва. То винаги си отива. И го прави завинаги.