СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Рецидивист !!! Добре че не те е снимала Диана Русинова с видео регистраторчето че и по телевизиите ще те разнасят . 

Последна промяна Jordana на 07 Окт 2023, 20:38, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Единият полицай ме предупреди да внимавам, тъй като всички такива дребни глоби се натрупват в досието ми и може наистина да ме третират като рецидивист и съответно глобите ми да скочат.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Е то това е от гледна точка на това как ще те третират като те проверяват, но това винаги е било така с КАТ. Полицая те спира, прави проверка и в зависимост от каквото излезе реакцията е различна.
Нищо ново, затова някои ги "все ги тормозят", а с други е "приятен ден и лек път".
Нищо ново, затова някои ги "все ги тормозят", а с други е "приятен ден и лек път".
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Сега ти тече една година, в която ако имаш нови честитки ще са с по-висока глоба.
Ако пък имаш в тази година три честитки за 30+км/час над ограничението - пешеходец за 6 месеца и солидна глоба
Умната
Ако пък имаш в тази година три честитки за 30+км/час над ограничението - пешеходец за 6 месеца и солидна глоба

Умната
И да е умната и да не е...тия не спряха да се крият...а идиотите на пътя си продължават... 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Нали имаше мераклии за дърва, днес нарязах 3 кубика, но ми се видяха малко и отидох да набера още 5, та утре ще ги режа и цепя заповядайте 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Don_Diego написа:Сега ти тече една година, в която ако имаш нови честитки ще са с по-висока глоба.
Ако пък имаш в тази година три честитки за 30+км/час над ограничението - пешеходец за 6 месеца и солидна глоба![]()
Умната
От момента на връчването ли се брои тази година пробация? Нищо, че нарушението е от преди 4 години премиерно

Инициативата с повишени глоби и отнемане на книжка ми се струва като стъпка в правилната посока иначе. Доста намаляха пилотите в участъци, където редовно разполагат "хранилки". Само трябват повече камери, за да тормозят преценячите. Доказано решение в доста държави вече.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ivanski_2 написа:Нали имаше мераклии за дърва, днес нарязах 3 кубика, но ми се видяха малко и отидох да набера още 5, та утре ще ги режа и цепя заповядайте
Е, ти се сети да обявиш в последния момент.

8 кубика не са ли малко за къща в балкана?

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Миналата година изкарах с 3 кубика , цялата работ е че не се задържам много тук и затова вървят малко…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Пак са започнали да звънят разни "относно вашата кандидатура за работа при нас" и да питат от София ли съм.
Днес го изнанадах един като му казах, че не съм от София, а от на майка ми *** и той взе, че ми затвори.
Ебаси невъзпитаните бот-рекрутъри! Аз ако бях, бих вкарал една if клауза при псувня да връща нещо цветущо, поне да е интересно!
Днес го изнанадах един като му казах, че не съм от София, а от на майка ми *** и той взе, че ми затвори.
Ебаси невъзпитаните бот-рекрутъри! Аз ако бях, бих вкарал една if клауза при псувня да връща нещо цветущо, поне да е интересно!

- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Страхотен град е това Велико Търново, дори море не му трябв. И се оказа, че няма никакви проблеми с паркирането. Два дни изкарахме с едни и същи дрехи, че инцидентно решихме да преспим.
Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Vasko_G написа:Страхотен град е това Велико Търново, дори море не му трябв. И се оказа, че няма никакви проблеми с паркирането. Два дни изкарахме с едни и същи дрехи, че инцидентно решихме да преспим.
Страхотен да го посетиш, я ела да живееш да видиш за какво иде реч..

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
empar написа:Пак са започнали да звънят разни "относно вашата кандидатура за работа при нас" и да питат от София ли съм.
Не са рекрутъри, обновяват си картотеката с клиенти. Вероятно Студио Модерна или някой от подобните им измамници.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Много добре знам. Чист сарказъм беше поста ми. Дори не са реални хора на телефона - точно "бот-рекрутъри".
Преди 4-5 години поне бяха реални хора и ставаше да ги запсуваш...
Преди 4-5 години поне бяха реални хора и ставаше да ги запсуваш...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
А, що, аз си ги псувам ботовете, на всеки въпрос гледам в отговора си да упомена различна женска роднина и съответната ѝ дупка.
Накрая ми благодари за отделеното време даже. После някой ще ги преслушва тия записи ... 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.