Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Мотористите във форума!
Чантичката е много яка ама аз обикновено се гърбя с една голяма раница, че има много неща за носене.
От една седмица взима малката от училище с мотора. Не бих казал, че е по-бързо, защото карам много бавно и внимателно, но поне се кефи много.
От една седмица взима малката от училище с мотора. Не бих казал, че е по-бързо, защото карам много бавно и внимателно, но поне се кефи много.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
dhtj написа:nero_ написа:Някой с КТМ има ли интерес към оригинална чанта за багаж KTM Power Parts:
https://ktm-versand.de/en/powerparts/lu ... 3/rear-bag
Купих си я едно време с Дюка и така и не съм я ползвал
Tва е много готино!
Аз без да искам съм измислил същото от една стара чанта за лаптоп, дето случайно и тя се оказа червена.
Нещо камерата на телефона не е докарала правилното червено на снимката, ама толкова си може явно.
Ти пак си добре! Ние се снимахме на едно каране и цвета на ръцете ни е сив, като на мумии

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Не знам дали тук или в темата за катастрофите бях писал, но едно аверче записа А категория и вчера му беше изпита. Били са 6 курсиста, 4ма за А, един за Б и един Б+Е. Моят човек единствено е взел изпита, като не съм 100% сигурен, за Б+Е-го. Но останалите трима за А и Б-то са ги скъсали.
По-конкретно за А - и тримата са ги скъсали на полигон! И то единия на 5ти елемент, да вдигнеш 50 и да спреш в права линия.. А останалите на бавния слалом на 3ти елемент. А моят човек два елемента е повтарял също, но после на градското са му дали много тегаво маршрут, но се е справил.
За мен е нелепо да ти скъсат 75% от студентите за деня още на полигона. За каква подготовка въобще говорим..
По-конкретно за А - и тримата са ги скъсали на полигон! И то единия на 5ти елемент, да вдигнеш 50 и да спреш в права линия.. А останалите на бавния слалом на 3ти елемент. А моят човек два елемента е повтарял също, но после на градското са му дали много тегаво маршрут, но се е справил.
За мен е нелепо да ти скъсат 75% от студентите за деня още на полигона. За каква подготовка въобще говорим..

Никаква.А имаше време в което и полигон нямаше даже и да искаш да го караш... 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Мотористите във форума!
A-то го взех преди години, като само ми се обадиха за изпита от втория път. Първия път ме забравили. В деня на изпита ми показаха упражненията и така . Бях записал курс през познат с позиции и тея даже не ме извикали да карам. Можех си и си карах ама….
П.п. Слатаник, нещо много ми е мерак да карам такъв струг вече, ако нещо решиш да го сменяш с друг дали да не ми направиш една оферта. Дано имам сили.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
П.п. Слатаник, нещо много ми е мерак да карам такъв струг вече, ако нещо решиш да го сменяш с друг дали да не ми направиш една оферта. Дано имам сили.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Вчера покарахме малко до Девин и поснимах с инстата.
https://youtu.be/0SOYaGroxl8?si=WaDX6NqSE68hbhJQ
Иначе елемент 3 според мен е труден заради скандално амортизираните учебни мотори. На мен там хорнета редовно ми заключваше кормилото на някоя от страните. С КТМ-а никога не е ставало.
Иначе елемент 3 според мен е труден заради скандално амортизираните учебни мотори. На мен там хорнета редовно ми заключваше кормилото на някоя от страните. С КТМ-а никога не е ставало.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Spit-Fire написа:Вчера покарахме малко до Девин и поснимах с инстата.
Тук моторите са много читави, моя учебен дори беше с подобрен ъгъл на завиване и беше много маневрен, никакви проблеми не съм имал.
Много готини кадри! Напоследък и на мен ми се върти в главата такава карта. Какви парички ти стъпи целия сетъп с крепежите или те вървят с камерата?

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Отделно се купуват но в алито е фрашкано. Камерата в момента нова е около 6-700 лв. и за около 50$ можеш да си вземеш стика с 2 крепежа. Ако искаш и за каска и т.н отделно. Абе за към 100$ можеш да си купиш всички нужни аксесоари. Аз моята я взех 2-ра ръка с леко счупена леща, вижда се дефекта на кадрите ама не ми пречи, няма да изкарвам пари с нея. Кефи ме доста, аз исках такава вместо гопро щото хващаш всичко в кадър и няма после да се ядосаш, че не си хванал нещо. Само позиционирането е ключово. Аз още не мога да набарам такова дето ме кефи.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
turieca написа:A-то го взех преди години, като само ми се обадиха за изпита от втория път. Първия път ме забравили. В деня на изпита ми показаха упражненията и така . Бях записал курс през познат с позиции и тея даже не ме извикали да карам. Можех си и си карах ама….
Бях се отказал да продавам...и пак ми вкарваш размисли...така да се каже...
Ако идваш към София да минеш да го погледнеш,че така...аз и миналият му свалих обявата и след една седмица дойде новият собственик и си го взе,че и той като мен все е на работа и нямаше кога да дойде да си го вземе...

Та ако имаш интерес...жената пак ще иска да ме бие,че ще остана без мотор и ще и пиля,че искам да купувам нов....

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Ти ако знаеш мен какво ме чака като влезе мотор вкъщи отново.
За никой не е лесно...
Все има някоя жена,майка,дъщеря,баба която oдобрява или не покупката и продажбата на двуколесно.
Сега малката ми пили на главата да не продавам,че скоро съм го купил и после какво съм щял да си купя.
Жената е вдигнала ръце...каквото искаш това си купувай...само не ми пили на главата,че мотор нямаш...
Майка ми след близо 15 години отсъствие на мотор у нас като и казах миналата година,че ще взимам...щеше с поглед да ме гръмне,
защото си мислеше,че пак ще сa разни пластмасови пистарки,но като видя,че съм сменил визията даде одобрителен възглас.
Абе все мъка ще има някаква...
Мен ме ръчкат компанията да взимам ГС или друг турър,че карат такива...ама аз нямам тяхното време за каране.
Онзи ден пък комшията дето сме израстнали заедно и се возехме като деца взе отново Р6ца...за догодина пак да се возим като в добрите времена...
Та...въпроса е после какво да се купи(нямам пари за В-Макс все още,а и развдижвам сухожилията на краката все още...за Аlx..)...

Все има някоя жена,майка,дъщеря,баба която oдобрява или не покупката и продажбата на двуколесно.
Сега малката ми пили на главата да не продавам,че скоро съм го купил и после какво съм щял да си купя.
Жената е вдигнала ръце...каквото искаш това си купувай...само не ми пили на главата,че мотор нямаш...
Майка ми след близо 15 години отсъствие на мотор у нас като и казах миналата година,че ще взимам...щеше с поглед да ме гръмне,
защото си мислеше,че пак ще сa разни пластмасови пистарки,но като видя,че съм сменил визията даде одобрителен възглас.

Абе все мъка ще има някаква...

Мен ме ръчкат компанията да взимам ГС или друг турър,че карат такива...ама аз нямам тяхното време за каране.
Онзи ден пък комшията дето сме израстнали заедно и се возехме като деца взе отново Р6ца...за догодина пак да се возим като в добрите времена...
Та...въпроса е после какво да се купи(нямам пари за В-Макс все още,а и развдижвам сухожилията на краката все още...за Аlx..)...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Такаааам... Дюка замина днес. Връща се в София - на момченцето му е първи мотор и на него, и той мой набор
Дано му служи добре.
Аз вчера гледах една МТ-07ца. С Акра и още глезотии. Няма да лъжа, че леко се посрах при cold start-a и в гараж. Това е тази шаренката - с краш тапи и други шукарии. Уж на 13К км реални. Много ми хареса, наистина. Този малък байк с тази дебела 190-ка отзад. Бях се нагласил утре сутрин да го пазаря. Но стана нещо проблем - човека няма да може преди другата седмица. А аз съм препирня.
Та преди малко ми писаха, че едно момченце тука продава този втория. Разцветката не ми е мега на сърце, но пък жената каза да си взема мъжки мотор вече (не шарен) та тя ще е доволна. Пак с Акра, слюда, ръкохватки с подгрев и краш тапи. Единствено май няма куикшифтър, ама ще го преживея. На същите пари е. Момченцето е голям фен и ще го сменя с по-голям. Праща ми клипове, кантари го яко. А тоя моя приятел с който купувах КТМ-а ми каза, че ако някой ти каже, че не е кантарил или падал с мотора - да си тръгвам, щото лъже и не е читав човек
Та така, само дето втория е на 28К км. и е по-стар на година. Но със сигурност мяза по-поддържан. Първия уж го взел за сина си човека, ма той не искал да го кара и го продават.
Дайте акъл или мнение, ако някой от Пловдив ги знае моторите.

Аз вчера гледах една МТ-07ца. С Акра и още глезотии. Няма да лъжа, че леко се посрах при cold start-a и в гараж. Това е тази шаренката - с краш тапи и други шукарии. Уж на 13К км реални. Много ми хареса, наистина. Този малък байк с тази дебела 190-ка отзад. Бях се нагласил утре сутрин да го пазаря. Но стана нещо проблем - човека няма да може преди другата седмица. А аз съм препирня.
Та преди малко ми писаха, че едно момченце тука продава този втория. Разцветката не ми е мега на сърце, но пък жената каза да си взема мъжки мотор вече (не шарен) та тя ще е доволна. Пак с Акра, слюда, ръкохватки с подгрев и краш тапи. Единствено май няма куикшифтър, ама ще го преживея. На същите пари е. Момченцето е голям фен и ще го сменя с по-голям. Праща ми клипове, кантари го яко. А тоя моя приятел с който купувах КТМ-а ми каза, че ако някой ти каже, че не е кантарил или падал с мотора - да си тръгвам, щото лъже и не е читав човек

Та така, само дето втория е на 28К км. и е по-стар на година. Но със сигурност мяза по-поддържан. Първия уж го взел за сина си човека, ма той не искал да го кара и го продават.
Дайте акъл или мнение, ако някой от Пловдив ги знае моторите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- NiksGS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 05, К25 06
Не искам да те разубеждавам, но помисли, както беше писал по-рано в темата, за да става за двама, после ще искаш и до морето да ходите с него и багаж. Предполагам МТ09, МТ10. Целта е да си намериш машината за теб. Така и така си пак във филма с търсене/ пробване.
Ultimate Riding Machine
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
За пътуване до морето с мотор ще трябва и жената да сменя

Последна промяна Spit-Fire на 12 Окт 2023, 6:48, променена общо 1 път