СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от barty » 29 Сеп 2023, 15:11

TNT написа:Тази синята ми се струва, че е с претапициран салон, но изглежда по-добре от предните.

Но виж ѝ пробега :mhihi:
Ivanski, бензинови коли няма ли та ще се занимаваш с дизели на по 15г и незнаен пробег?
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 29 Сеп 2023, 16:01

Остави си е46-цата и не се занимавай с тия алфетки-салфетки

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Сеп 2023, 16:11

ivanski_2 написа:ЧРД :bchug:
Я дайте мнения за тези 2 колички, че днес май ще трябва да ида да ги погледна

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=txelrp

първата е удряна отзад а втората е удряна отпред и отзад и боядисана доста калпаво
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2023, 16:43

Колеги, Благодаря!

Не е по темата, която е извън темата, ама това Хепи станало много модно дейва, опашка от чакащи от вън и чакат някой да се наяде и да освободи масата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 29 Сеп 2023, 16:55

Не знам, възможно е да има по-боклучави заведения от Хепи, но аз лично не съм попадал на тях.

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Сеп 2023, 17:02

И аз не разбирам какво толкова им харесват. Само салатата не е замразена вътре. Интериор - ок, обслужване - как смериш :mhihi: Цените... зависи в кой град са. За София минават за добре, в другите градове клонят от леко скъпо към много скъпо :lol: Единственото хубаво може би е, че където и в страната да седнеш, качеството е сходно. Знаеш какво ще получиш без изненади.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 29 Сеп 2023, 17:02

Като го споменахте....в Русе е същото....хора чакат някой да стане, че да седнат.....и какво му е толкова привличащото не знам, но да чакам на опашка, за да вляза...е няма как да стане просто.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Сеп 2023, 17:42

в хепи... ми храната е средно качество, но на мене ми харесва щото има за всекиго по нещо... и както казаха колегите- навсякъде е еднакво и знаеш какво ще ти сервират. за обслужването никога всъщност никъде не съм бил разочарован в родните заведения. дръж се като смислен човек, бъди любезен и ще те обслужат прекрасно навсякъде...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 29 Сеп 2023, 17:48

alx написа:

първата е удряна отзад а втората е удряна отпред и отзад и боядисана доста калпаво
Как разбра за втората не личеше мамка му ..

Барти, търсим само 1.9 че бензиновите не въреяли достатъчно за малкия келеш…

carmanf1 написа:Остави си е46-цата и не се занимавай с тия алфетки-салфетки

Не е за мен , брат ми на скоро направи 18 , взе книжка и сега му търсим 1 ва кола.
Аз в малкото останало ми време напоследък не спирам да гледам към американските бангии , ама засега само гледам.

Ще видя неделя тази в плдовив , понеделник една в Чепеларе и ще вземем най добрата :D :D
Червената беше тотал , едвам запали …
Сивата , вътре имаше паяжини и беше толкова мръсна че се изцапах като се качих …. Като изключим мизерията технически ставаше…
Благодаря на всички за включването / мненията.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Сеп 2023, 18:03

ivanski_2 написа:
alx написа:

Как разбра за втората не личеше мамка му ..

Барти, търсим само 1.9 че бензиновите не въреяли достатъчно за малкия келеш…

carmanf1 написа:Остави си е46-цата и не се занимавай с тия алфетки-салфетки

Не е за мен , брат ми на скоро направи 18 , взе книжка и сега му търсим 1 ва кола.
Аз в малкото останало ми време напоследък не спирам да гледам към американските бангии , ама засега само гледам.

Ще видя неделя тази в плдовив , понеделник една в Чепеларе и ще вземем най добрата :D :D
Червената беше тотал , едвам запали …
Сивата , вътре имаше паяжини и беше толкова мръсна че се изцапах като се качих …. Като изключим мизерията технически ставаше…
Благодаря на всички за включването / мненията.

Трябваше направо да му стегнеш твоята, дето я хвърли :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Сеп 2023, 18:18

ivanski_2 написа:Как разбра за втората не личеше мамка му ..

не личеше ама си личеше - цялата е крива - дори за италианка... а боята жълтее навсякъде и лака е по- дебело сложен където има остри извивки по панелите - това фабрично не се случва щото там го нанасят по- новите по електростатичен начин или топят във вана по- старите.

аз като си купувам кола на старо не отивам да гледам без пейнт- метър. така почти 100% от случайте ще знаеш кое и дори колко пъти е пре/боядисвано. да не говориме, че аз лично само с гледане за 1 минута мога да ти кажа кво е боядисано и кво не... независимо колко е добър бояджията...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 29 Сеп 2023, 18:42

alx написа:

не личеше ама си личеше - цялата е крива - дори за италианка... а боята жълтее навсякъде и лака е по- дебело сложен където има остри извивки по панелите - това фабрично не се случва щото там го нанасят по- новите по електростатичен начин или топят във вана по- старите.

аз като си купувам кола на старо не отивам да гледам без пейнт- метър. така почти 100% от случайте ще знаеш кое и дори колко пъти е пре/боядисвано. да не говориме, че аз лично само с гледане за 1 минута мога да ти кажа кво е боядисано и кво не... независимо колко е добър бояджията...
C04 много ръжда имаше - нямаше как да я спасим иначе щях да му я подаря.

Имам такъв , но несериозно ми се вижда за 20 годишна кола за 5к да очаквам да няма удари, но наистина не забелязах да е удряна , явно нямам набито око

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Сеп 2023, 18:56

ivanski_2 написа:
alx написа:

C04 много ръжда имаше - нямаше как да я спасим иначе щях да му я подаря.

Имам такъв , но несериозно ми се вижда за 20 годишна кола за 5к да очаквам да няма удари, но наистина не забелязах да е удряна , явно нямам набито око

при по- старите коли (преди 2000-та примерно) е по- трудно щото повечето излизаха от завода криви... но по- новите ако не са удряни трябва да са перфектни като симетрия на фугите между панелите (освен ако не е тесла- тогава нищо със сигурност не можеш да кажеш и затова боята там се мери) - та ако е по- нова колата - малко да е асиметрична- удряна е. също се гледа дали жълтее боята (но това става с опит). но най- важното е да се гледа консистенциятя на боята - модерната боя е "перфектна" - без мехурчета, равномерно сложена навсякъде... абсолютно -всяка- афтърмаркет боя има мехурчета в нея (викаме им fish eyes) и заоблени наслоения по ръбовете на панелите и зъбчета където боята се е проточила от собственото си тегло. също се гледат нитовете/ болтовете на всички панели които можеш да видиш - ако са махани - значи е била удряна.

пиша ги тия неща щото дори автоджамбазите да ги знаят- не могат да ги оправят/ замажат защото... им трябва оборудване което го има само на поточната линия на производителя.

и последно- поради естеството на пазара в родината почти не се вкарват неудряни коли. въпроса е колко е била удряна и как е била правена след това
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Сеп 2023, 20:15

Сивата алфа не е удряна , най много някой калник да има боядисван . Червената е очеизвадно че е на цяло боядисана , къде са ударите само един господ знае . Отстрани обаче отражението е толкова криво че очевидно е на вълни цялата , и без мехурчета в боята се вижда :mhihi:
при по- старите коли (преди 2000-та примерно) е по- трудно щото повечето излизаха от завода криви... но по- новите ако не са удряни трябва да са перфектни като симетрия на фугите между панелите (освен ако не е тесла- тогава нищо със сигурност не можеш да кажеш и затова боята там се мери)
Да не смяташ че тия дето правят коли падат от небето , тия фуги по капаци и врати са едни от основните неща които се гледат да се докарат като се шкури и китосва ударено изметнато . Ако не са както трябва или майстора е щета или е била толко крива че е било нерентабилно да издребняват чак толкова . :mhihi:
Последна промяна Jordana на 29 Сеп 2023, 22:17, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 29 Сеп 2023, 20:21

Да те и в заводите са гледали преди, ама пак излизаха криви... че някой бай майстор щял да я нагласи дето я е чукал и мазал с кит. И един мармот...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата