Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Криминална тема
b_u_b_o написа:Top Gun Maverick написа:Пренесох ви последните захапки там, моля, заповядайте.
За секунда реших, че и ти си се предал на тъмната страна въпреки дърпането, щом местиш мнения, а ти само си ги цитирал.
Аз съм Йода, дъ дарк сайд ъф дъ форс не е за мен.

Плюс това владея силата, виж как всичко спря и без да съм зелен.

steeN написа:Jordana написа:декокера
oh, cock!
Кво стаа с черепа, някой следи ли? Ще го оправдаят ли по всичко?
Черепът беше ясно, че ще го оправдаят, иначе за какъв чеп ще си идва?

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Маверик, понеже се сетих че и преди си коментирал за футболни залози, та да те питам. Току що му излезе на ютуб едно от тези кратките видеа в които коментираха как Жоро Илиев преди да го гръмнат направил залог в някаква азиатска букмейкърска къща. Та заложил че Локо Пловдив ще станат шампиони и онези направили анализ, че такъв отбор никога не е бил шампион на страната си и е невъзможно въобще някога да стане и му дали коефициент 1:300. Та той заложил 1 милион USD и след като Локо Пловдив станали шампиони онези му изплатили 300 милиона. Та не мен това по скоро ми се струва, че граничи със сверата на фантазиите. Поне по това което съм чел и слушал за него имал е доста кинти ма е бил далеч от такива суми. Обаче като стана въпрос за черепа по горе пък и за Жоро Илиев тези хора с толкова много кеш не могат да се покрият по някои екзотични острови със сменена самоличност, какъв е този зор да са в БГ, един да го гръмнот, друг може да го заключат за дълго.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Другия вариант е да свърши като Къро в някоя африканска демокрация или да мине границата умрял като Галев. Ти коя вероятност ще избереш ако си череп математик ?Черепът беше ясно, че ще го оправдаят, иначе за какъв чеп ще си идва?Помислете сериозно. Милиардер, който е на възраст в която не е оферта да влиза за 10 години в кафеза ще предпочете да лежи в БГ кафез вместо където си иска по света и го гледат като крал?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Грешиш пешеходец, имал е такива суми, той беше наследил цялата империя на вис. Имало е случаи за една вечер да харчат по 100к. Идва колата с багажник пълен с пари и всеки минава и взема, стига да има разрешение. Нещо по тоя повод, но видеото беше друго специално за случая с тези 100к за една вечер:
https://youtu.be/aZ2nfbEIG5A?si=kazD7YaP3uc6SIgM
А той винаги ходил с куфарче в багажника, понякога със стотици хиляди евро вътре, охраната му се разплаща навсякъде, той пари лично не пипа и е разчитал на съвестта им.
Аз като знам само Митко малкия(който в Казанлък си го знаехме като бати Митко)какви разточителства на пари правеше, а той просто събираше пари от крадените коли най-вече, смятай главния какви пари е имал. Тука през ония години разни коли, които бяха по списанията, лични зоопаркове. Днеска една бабка даже ми го спомена по друг повод(относно поповете шпиони на Русия как е идеално прикритие, а Митко малкия го убиха преоблечени като попове с автомати отдолу посред бял ден в заведение в центъра на София) как от селата са изчезвали кози и са намирали само телата им на сутринта без 4-те бута, които са отивали за котката му. Ще те излъжа какво имаше тогава, някаква голяма котка на петна беше, крокодил, не знам си какви изгъзици още. Един мой много добър познат и колега тогава му беше личен шофьор и му караше повечето коли от време на време като беше стопил накладките на Чичонето веднъж.
Думата пари въобще не трябва да те учудва при тези хора тогава. Ти се замисли покрай този един милион колко още е похарчил за да ги направи шампиони тогава Локото. Помня много добре този момент, аз играех много Еврофутбол и всеки ден почти бях на пункта. В началото на сезона Локото стартираха с някакъв луд коефициент сигурно 1000, ама то никой не му обръщаше внимание защото можеше шампион да е Левски или ЦСКА, после идваха разните там второстепенни Нефтохимик, Литекс, Славия, Локо Сф. След няколко кръга тия бяха първи и коефициента беше първо към 100, после беше малко над 10 и никой не вярваше все още. Тогава един ден собственика на пункта каза, че черепа няма да приеме такива залози, но се чуло, че Жоро Илиев купил шампионата.
Не се чуваше за залог някъде, но можело да бъде възможно. Та да купиш ти целия БФС да свири за теб и да купуваш директни мачове цял сезон, мислиш ли, че е било с малко пари? Плюс това той направи не лош отбор и това също струваше много пари. Имам един познат, до преди няколко години живя в Пловдив, ама мигрира тука и е голям фен на Локото. Та и от него знам някакви такива неща, но не ми е било супер интересно.
Бай Миле обаче едно време обаче е имал една реплика на някакъв мач по повод някакъв футболист, бях забравил кой. Питал е виждал ли ей тоя футболист, за един сезон ще вкара някакви голове и цената му ще стане над милион, никой завод не може да ми изкара толкова пари. А познай ти как се вкарват тези голове? Всичко е цирк и в името на парите. Затова и през тези години правеха някакви малоумни трансфери навън с футболисти от които после нищо не ставаше. Наско Сираков и той беше в кюпа едно време. Гонзо на сила футболист го направиха, трансфер в Рен и...нищо. Замисли се от тези години кой футболист на Левски е прокопсал навън? Нито един. Правят една истерия около тях, някакви голове в уредени мачове, трансфер и...навън ги разкриват, че не стават за нищо.
През това време само се замисли колко от сенчестите фигури имаха футболни отбори - Жоро Илиев с Локото, онзи с оръжията мисля, забравих му името Локо София, Гриша Ганчев Литекс(той и сега има ЦСКА)Илия Павлов ЦСКА, Васил Божков от Левскар купи ЦСКА, после купи Левски, онзи Майкъл Чорни имаше Левски, Венци Стефанов до ден днешен е пример за обръщалка със Славия...това беше машина за пари. Тия хора според теб ей така от любов към спорта ли си купуваха точно футболни отбори? А парите как им излизаха, които даваха? Българските отбори ги бяха извадили от всякакви чужди Никита след тоя случай с Локото.
https://youtu.be/aZ2nfbEIG5A?si=kazD7YaP3uc6SIgM
А той винаги ходил с куфарче в багажника, понякога със стотици хиляди евро вътре, охраната му се разплаща навсякъде, той пари лично не пипа и е разчитал на съвестта им.
Аз като знам само Митко малкия(който в Казанлък си го знаехме като бати Митко)какви разточителства на пари правеше, а той просто събираше пари от крадените коли най-вече, смятай главния какви пари е имал. Тука през ония години разни коли, които бяха по списанията, лични зоопаркове. Днеска една бабка даже ми го спомена по друг повод(относно поповете шпиони на Русия как е идеално прикритие, а Митко малкия го убиха преоблечени като попове с автомати отдолу посред бял ден в заведение в центъра на София) как от селата са изчезвали кози и са намирали само телата им на сутринта без 4-те бута, които са отивали за котката му. Ще те излъжа какво имаше тогава, някаква голяма котка на петна беше, крокодил, не знам си какви изгъзици още. Един мой много добър познат и колега тогава му беше личен шофьор и му караше повечето коли от време на време като беше стопил накладките на Чичонето веднъж.

Бай Миле обаче едно време обаче е имал една реплика на някакъв мач по повод някакъв футболист, бях забравил кой. Питал е виждал ли ей тоя футболист, за един сезон ще вкара някакви голове и цената му ще стане над милион, никой завод не може да ми изкара толкова пари. А познай ти как се вкарват тези голове? Всичко е цирк и в името на парите. Затова и през тези години правеха някакви малоумни трансфери навън с футболисти от които после нищо не ставаше. Наско Сираков и той беше в кюпа едно време. Гонзо на сила футболист го направиха, трансфер в Рен и...нищо. Замисли се от тези години кой футболист на Левски е прокопсал навън? Нито един. Правят една истерия около тях, някакви голове в уредени мачове, трансфер и...навън ги разкриват, че не стават за нищо.
През това време само се замисли колко от сенчестите фигури имаха футболни отбори - Жоро Илиев с Локото, онзи с оръжията мисля, забравих му името Локо София, Гриша Ганчев Литекс(той и сега има ЦСКА)Илия Павлов ЦСКА, Васил Божков от Левскар купи ЦСКА, после купи Левски, онзи Майкъл Чорни имаше Левски, Венци Стефанов до ден днешен е пример за обръщалка със Славия...това беше машина за пари. Тия хора според теб ей така от любов към спорта ли си купуваха точно футболни отбори? А парите как им излизаха, които даваха? Българските отбори ги бяха извадили от всякакви чужди Никита след тоя случай с Локото.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Jordana написа:Ти коя вероятност ще избереш ако си череп математик ?
При тва не теоретик математик, а приложен математик

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Васко се прибра защото разбра, че определени ръце са по- дълги от колкото се знаеше/ си мислеше той. Шансовете му да се опази в родината са най- големи. Делата срещу него са вторичен проблем който се решава с пари и връзки. И така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Top Gun Maverick написа:..Венци Стефанов до ден днешен е пример за обръщалка със Славия...това беше машина за пари.
И за този има интересна история и по-конкретно за сина му, но сега ме мързи да пиша. Уж го убиха, но всъщност го покриха някъде по островите, за да го спасят.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:Грешиш пешеходец, имал е такива суми, той беше наследил цялата империя на вис.
Аз знам, че много мачове и не са се купували, а стимула за футболистите е бил много сериозен също. Слушал съм истории как на полувремето се влиза в съблекалнята с 2 сака с пари и се почва "Това сега за вас ли го искате или за съдиите"
Също така съм и слушал истории как са се затваряли ресторанти Хепи, щото са им харесали сервитьорките и "или ще ви еВем, или ще ви трепем"

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами как да идат на сигнал за подобно нещо? А тоя как снима? Нищо чудно да са решили да си правят Базил някакви идиоти с тоя барикадирания мангал и да правят видео.
Дано го разберат ако е така и тоя дето се хили да го набарат куките да усети бегло поне как могат да бият в някои случаи.
Това за Хепи не го знам, не съм чувал честно казано истории да са пълни боклуци. Тука като идваха представители при местните пипала, не е имало проблеми. Това за стимулите на играчите е вярно, ама се е ползвали когато мача не е уговорен по един или друг начин.
А за Венци Стефанов беше мътна и кървава. Той се ползваше с благословията на мутрите, ама не помня на вис с Илиев или на СИК с бай Миле. И явно е взел да не слуша, нормално да получи шамар и то много звучен. Има видеа на който му е интересно, то след време много неща се разкриха за хората.

Това за Хепи не го знам, не съм чувал честно казано истории да са пълни боклуци. Тука като идваха представители при местните пипала, не е имало проблеми. Това за стимулите на играчите е вярно, ама се е ползвали когато мача не е уговорен по един или друг начин.
А за Венци Стефанов беше мътна и кървава. Той се ползваше с благословията на мутрите, ама не помня на вис с Илиев или на СИК с бай Миле. И явно е взел да не слуша, нормално да получи шамар и то много звучен. Има видеа на който му е интересно, то след време много неща се разкриха за хората.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:не съм чувал честно казано истории да са пълни боклуци.
То по принцип мутрите са все добри момчета

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Kroki написа:https://www.facebook.com/jules.winfield.36/videos/196635666780796/
Не са играли достатъчно CS. Вместо да му метнат една флашка преди да влязат...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Умрях си от смях като ги гледах снощи.Kroki написа:https://www.facebook.com/jules.winfield.36/videos/196635666780796/

Изпратено от моят SAMSUNG S22+ с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Top Gun Maverick написа:Ами как да идат на сигнал за подобно нещо? А тоя как снима? Нищо чудно да са решили да си правят Базил някакви идиоти с тоя барикадирания мангал и да правят видео.Дано го разберат ако е така и тоя дето се хили да го набарат куките да усети бегло поне как могат да бият в някои случаи.
Например да не пускат електрошок на човек, който заплашва, че се е полял със запалителна течност.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите