СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от kiko » 25 Сеп 2023, 16:27

bum_bum написа: как беше прегледа през 80-те. Колата се мие, лъска, ремонтира, боядисва за да бъде в безупречно състояние като я представиш за преглед. Не се допускаше дори ръжда по ламарината. Разбира се и тогава имаше жокери, но малко хора имаха достъп до тях.

А сега? 30 години не могат да накарат пунктовете да осъществят един нормален преглед. Не, че не могат естествено, а не искат.

.

Преди година в един пункт пред мен един пич с един кемпер,тъкмо бяха въвели новите ГТП стикери и онея снимаха километрите и вин номера .Та нашия го беше лъснал целия и отдолу яко с шегрен намацал няма ръжди няма нищо,като от завода.Пича с една такава усмивка седи доволен,онея половин час се въртяха да го търсят вин номера и се оказа че е минал с баданарката и номера отдолу по рамата.Изрева яко като го върнаха :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Сеп 2023, 17:34

TNT написа:Извинявай, Нострадамус :mhihi:

viewtopic.php?f=4&t=423777&hilit=%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81+%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%81#p4334415

Това дойде ли или идва ? :dunno:

тнтбот, извинявай, че не предвидих война и световна пандемия в рамките на 2 години :dunno: И да, И ТОВА идва много по-скоро от колкото си мислиш. :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 25 Сеп 2023, 18:28

dhtj написа:
slatanic написа:Някой да има контакт с додж чарджър след 2014 до към 16/17.
...3.6 моторите...

Tи чопър с 250 кубика двигател би ли карал? :mhihi:

:yes:

Кът ще е чарджър, да е чарджър :mrgreen: Кви са тия 3.6. Все едно да си вземеш мустанг екобууст 2.3 ..., заеби.

Както един колега казва - mustang ecoboost --> show off for metro se*ual pu*sies :mhihi:

Взимай най-големия мотор и тва е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 25 Сеп 2023, 19:47

dhtj написа:
...3.6 моторите...

Из Азия са само такива...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 25 Сеп 2023, 20:50

Имаше клип на Филип бричката ,сравняваше разходите на чаланджър 5.7 и 3.6 и определино по гОлемио си заслужаваше

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 25 Сеп 2023, 20:55

На мен ми малък...Портфейла... :ok: и малки кубатури ич не ми се карат по презумпция. :mhihi:
Обаче след онзи ден чопъра ми показа нагледно,че тая дискова херния ич не харесва тоя начин на каране. :ranting:
Та почнаха едни еретични мисли пак да се продава...
Пък като се продава...мислех и мерцедеса да махна и да остане само яриса на бащата за тясно/градско,че инвалиден и с размерите на малък диван.
Ама...какво да купиш?... :dunno:
И понеже си ми трябва кола дето да мога да возя пенсионери гледам да им е удобна и на тях за качване.
Та от там си остава на дневен ред секвоя/тундрата и се появи чарджъра,че пак около тия пари само дето ще е малко по нова година.
Ще му мисля още малко и ще сложа обява на хондата май пък каквото сабя покаже...
Жената пак ще ме храни,че от читава кола и мотор ще остана без нищо и ще купя някоя дето ще гълта само пари...ама какво да правиш... :dummy:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 25 Сеп 2023, 21:00

Е кво общо има чарджър със секвоя освен че са 4тири врати?100% секвоята е доста по широка и удобна за път
тука златната среда е дюрангото :mrgreen:
Последна промяна kiko на 25 Сеп 2023, 21:10, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 25 Сеп 2023, 21:01

Мен ми харесват доста чарджър и чалинджър. Черокито вътре е по-грозно, но е същата кола и има 4х4 с 5.7, който е санитарния минимум. Нямам идея от поддръжка, ZF8 го знаем, мотора е прост, отдолу е стар мерцедес.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 25 Сеп 2023, 21:11

dhtj написа:
...3.6 моторите...

Аз бих, ама виж американец без осмак, не върви :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 25 Сеп 2023, 21:24

kiko написа:Е кво общо има чарджър със секвоя освен че са 4тири врати?100% секвоята е доста по широка и удобна за път

Общото е сумата за закупуване. :ok:
И това,че ще вършат това дето и сега го върша с цедеса.
Ама нали гледаме уж като сменяме да е с нещо по-ново и уж по-добро.
Та Секвоята е супер...доджа си е...додж...евтин американец...докато е нов...добре...после си е като всеки американец...
И така...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Сеп 2023, 3:26

slatanic написа:
kiko написа:Е кво общо има чарджър със секвоя освен че са 4тири врати?100% секвоята е доста по широка и удобна за път

Та Секвоята е супер...доджа си е...додж...евтин американец...докато е нов...добре...после си е като всеки американец...
И така...

… ти нали знаеш, че дюрангото е Мерцедес гл ама с америакански мотор? :winky:

А ако ше налиташ на секвоя- направо скачай на късия навигатор… а ако няма- късия кадилак ескалейд от предишния модел. Аз съм имал два от навигатора- преди и след фейслифта и за мене това е най- луксозния и удобен джип от големите
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 26 Сеп 2023, 5:18

Мен тези дни ме возят в това камионче и да ти кажа изобщо не са зле американците, това върви много, завива много много добре и е супер удобно.
Ако го вземеш с чужда регистрация и имаш проблем с еко нормите (документите за тях ) свиркай(пиши на лично).

Като разкарам опела и БМВ то ако имам късмет и аз за нещо подобно (челинджър) се замислям. Да видим ще имам ли късмет с коледния бонус и дали желанието ще надделее пред разума (да ги инвестирам) хаха Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 26 Сеп 2023, 5:50

Щом можеш да си ги позволиш, взимай докато си млад мечтаните коли - като те завлече семейния живот няма да е същия кеф да ги имаш и обикаляш насам-натам :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Сеп 2023, 14:28

Деня се скъсява. Става все по-рано тъмно. Зимата идва, скоро ще сменяме и часа. Затова - нека си припомним :mhihi:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Сеп 2023, 21:28

alx написа:
slatanic написа:

И така...

… ти нали знаеш, че дюрангото е Мерцедес гл ама с америакански мотор? :winky:

А ако ше налиташ на секвоя- направо скачай на късия навигатор… а ако няма- късия кадилак ескалейд от предишния модел. Аз съм имал два от навигатора- преди и след фейслифта и за мене това е най- луксозния и удобен джип от големите

Линкълна ми е грозноватичък,а от кадилака кой модел визираш като година?
Намират се разни 6.2ки...за около 25к-30К.
Ама си зависи година/километри/състояние.
Дуранго никога не съм харесвал виж грандчероки да.
Нямам идея по арабските емирства какво е като цена,че от там излизат най-евтино в момента.
Ще му пусна обява на втх-а най-вероятно като ми остане време за миене пък ще видим какво ще стане.
Още не ми е узряла идеята в главата какво и как.
Но тундра/секвоя са ми най на сърце.
Проблема е че не ми се продава мерцедеса,а с пробег от около 10К на година лично не си заслужава да имам 3 коли.
Всъщност и една ми е много...а пък той/цедеса тамън удари 177К та почти се е разработил за 20-те си години. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата