СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: СПАМ ТЕМА
Ми няма, разбира се. Справките на баба Вуна след прекратяване на ходенето в официален сервиз.
Хм,хм...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз пък тъкмо да кажа, че изглежда добре колата, като за 500хил.км и вие с тези тапицери и магьосници... Иначе, нищо не пише в испанския талон! Моята беше от там и няма такава информация в него...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Заради това изписа толкоз нещо ...И тя, влизай стига си плямпал

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:Заради това изписа толкоз нещо ...И тя, влизай стига си плямпал
На тва му се вика "УВЕРТЮРА".
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
BMW_POWER написа:Jordana написа:Заради това изписа толкоз нещо ...И тя, влизай стига си плямпал
На тва му се вика "УВЕРТЮРА".
Не беше ли Кувертюра

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
По скоро е измислен декор и мизансцена за сакралния израз - Влизай, стига си плямпал! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:
е, нали трябва да се почне от някъде. това което предлагам е лесно да се реализира/ изисква, не струва много време или пари и е доста ефективно. за ремонтите - нямам мнение. всеки да си прави колата както намери за добре и ако мине реален годишен преглед- всичко е наред. друга тема
Всяка промяна трябва да започне от някъде, но явно си забравил нравите и реалностите в булгаристан.
ГТП-то се върши от сервизи с лиценз и регистрация. Понеже и ти си чачак като мен вярвам помниш как беше прегледа през 80-те. Колата се мие, лъска, ремонтира, боядисва за да бъде в безупречно състояние като я представиш за преглед. Не се допускаше дори ръжда по ламарината. Разбира се и тогава имаше жокери, но малко хора имаха достъп до тях.
А сега? 30 години не могат да накарат пунктовете да осъществят един нормален преглед. Не, че не могат естествено, а не искат.
От къде ще се вземе волята да се оправят и километражите?
А освен това нашенеца е такъв човек, че обича да го лъжат. Ако му дадеш две коли, едната на 500к, и в по-добро състояние, а другата на 132 примерно в по-лошо той винаги ще драпа за втората, макар, че и за малоумния е ясно, че километража е въртян и на всичкото отгоре ще се кълне и ще спори във форума, че колата му е на оригинални километри.
Моята я купих от дилър с доказани километри и ... повече няма да влезе при дилър и да има никакви записи. Гаранцията и от пет години е минала, нищо, че е на 66 700км. Сам си сменям маслото два пъти годишно. Пролет и есен. Дилърът се е изгяволил и според него трябва да се прави на всеки 16К км
И за да "ме има у записа" трябва да му плащам $80 за смяна на масло? Или да му дам $100 за смяна на кабинен филтър? Който навън струва $30??? И пак, за да ме "има у записа"??? Да не говорим за нещо по-сериозно. Оня ден като монтирах зимните гуми и ми казват в очите, че сериозно препоръчвали реглаж на преден мост при всяка смяна на гумите
Баси, тия съвсем изкукуригаха. Два пъти годишно да ми правят баланс на преден мост. Не попитах, дали няма да гледат и заден мост. Така, ако си "овца" и правиш, каквото ти кажат, смяна на летни със зимни (или обратното) ще ти се връзва някъде към $250. Два пъти годишно и ето ти едни пет стотака, за да си "у записа"
Единственият начин, да се централизира всичко си е в матрицата. Една обща система на цял Свят и всяко влизане в какъвто и да е сервиз да се отбелязва дата и километри. Да не се продават части (нови и втора), а да ходиш в сервиз. А това дали ще стане някога???

Единственият начин, да се централизира всичко си е в матрицата. Една обща система на цял Свят и всяко влизане в какъвто и да е сервиз да се отбелязва дата и километри. Да не се продават части (нови и втора), а да ходиш в сервиз. А това дали ще стане някога???
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:По скоро е измислен декор и мизансцена за сакралния израз - Влизай, стига си плямпал!
Ми не. Нищо не е измислено.
Бях изумен как млади, прави, здрави хора пият кви ли не хапчета, гелчета и глупости за да “къртят” цяла нощ. Аз за тва и се пукнах от смях.
Мислех, че тия хапчета са за дядовци, ама я виж ти ква била работата

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
https://www.youtube.com/watch?v=okObGsofdCM
Всичките прасета на мезета
Всичките прасета на мезета
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
carmanf1 написа:Бях изумен как млади, прави, здрави хора пият кви ли не хапчета, гелчета и глупости за да “къртят” цяла нощ. Аз за тва и се пукнах от смях.
Аз съм силно скептичен, че тия повечето изобщо физически са способни да къртят цяла нощ, дори и оная им работа да е нон стоп в играта

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW_POWER написа:Моята я купих от дилър с доказани километри и ... повече няма да влезе при дилър и да има никакви записи. Гаранцията и от пет години е минала, нищо, че е на 66 700км. Сам си сменям маслото два пъти годишно. Пролет и есен
Там при вас не действа ли нещо от рода на Магнусон-Мос като в Щатите?
О, ние си имаме Огранизации за всичко, които реално не вършат нищо. А особенно пък когато се опре до автоджамбазите. На жената колеги (тя все работи в големи екипи) два пъти са гърмяли. Първият път с камион Додж РАМ. Заклинил двигател (дизел) на 104Ккм. Последно нейна колежка пак проблем с двигател на КИА Санта Фе. Вторите и поискаха всички фактури, кога е сменяла масло. Независимо, че всичко е правено при тях. Описвал съм и моят механик с приключенията му с МВ след урагана Катерина. Покрай тази практически нова (но удавена) кола, той научи всички части по имена и каталожен номер. Дилърът пуснал над 16V ток и му бяха изгорили и компютъра. Йезуитското оправдание "колата е наводнявана и не носят гаранция за нищо"....
Казано накратко, плащаш двойни и тройни цени, за да има инфо в Карфакса. На мен не ми пука. Няма да се набутвам за нещо, което не ме грее изобщо.
Казано накратко, плащаш двойни и тройни цени, за да има инфо в Карфакса. На мен не ми пука. Няма да се набутвам за нещо, което не ме грее изобщо.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
b_u_b_o написа:carmanf1 написа:Бях изумен как млади, прави, здрави хора пият кви ли не хапчета, гелчета и глупости за да “къртят” цяла нощ. Аз за тва и се пукнах от смях.
Аз съм силно скептичен, че тия повечето изобщо физически са способни да къртят цяла нощ, дори и оная им работа да е нон стоп в игратаДа не говориме, че то от един момент нататъка и за 2мата не е чак толкова яко и тия маратонски изпълнения са си избиване на комплекси в повечето случаи..
Аз даже НЕ вярвам - за тва се хилих цяла вечер на истории

Ще издържи повече от нормалното с тоя гел за задържане и с виа*рата ама колко да държи, баси

И нещо друго ми каза, брат никога цяла виа*ра - само половинката, че преди време му се еВала мамата от цяла

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
BMW_POWER написа:Моята я купих от дилър с доказани километри и ... повече няма да влезе при дилър и да има никакви записи. Гаранцията и от пет години е минала, нищо, че е на 66 700км. Сам си сменям маслото два пъти годишно. Пролет и есен. Дилърът се е изгяволил и според него трябва да се прави на всеки 16К кмИ за да "ме има у записа" трябва да му плащам $80 за смяна на масло? Или да му дам $100 за смяна на кабинен филтър? Който навън струва $30??? И пак, за да ме "има у записа"??? Да не говорим за нещо по-сериозно. Оня ден като монтирах зимните гуми и ми казват в очите, че сериозно препоръчвали реглаж на преден мост при всяка смяна на гумите
![]()
![]()
Баси, тия съвсем изкукуригаха. Два пъти годишно да ми правят баланс на преден мост. Не попитах, дали няма да гледат и заден мост. Така, ако си "овца" и правиш, каквото ти кажат, смяна на летни със зимни (или обратното) ще ти се връзва някъде към $250. Два пъти годишно и ето ти едни пет стотака, за да си "у записа"
![]()
![]()
![]()
?
Хубаво си ги описал тези работи обаче имай предвид, че Маджо си води записки и ще ти ги напомни в удобен момент.

P. S. Много дебело този кабинен филтър, при нас е в порядъка на $12-16
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.