СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Моджо » 23 Сеп 2023, 9:42

Ми няма, разбира се. Справките на баба Вуна след прекратяване на ходенето в официален сервиз.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 23 Сеп 2023, 21:03

Аз пък тъкмо да кажа, че изглежда добре колата, като за 500хил.км и вие с тези тапицери и магьосници... Иначе, нищо не пише в испанския талон! Моята беше от там и няма такава информация в него...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Сеп 2023, 23:47

И тя, влизай стига си плямпал :mhihi:
Заради това изписа толкоз нещо ... :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Сеп 2023, 3:35

Jordana написа:

На тва му се вика "УВЕРТЮРА".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 24 Сеп 2023, 7:25

BMW_POWER написа:
Jordana написа:

На тва му се вика "УВЕРТЮРА".

Не беше ли Кувертюра :ok: :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Сеп 2023, 9:21

По скоро е измислен декор и мизансцена за сакралния израз - Влизай, стига си плямпал! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Сеп 2023, 12:56

alx написа:
е, нали трябва да се почне от някъде. това което предлагам е лесно да се реализира/ изисква, не струва много време или пари и е доста ефективно. за ремонтите - нямам мнение. всеки да си прави колата както намери за добре и ако мине реален годишен преглед- всичко е наред. друга тема

Всяка промяна трябва да започне от някъде, но явно си забравил нравите и реалностите в булгаристан.

ГТП-то се върши от сервизи с лиценз и регистрация. Понеже и ти си чачак като мен вярвам помниш как беше прегледа през 80-те. Колата се мие, лъска, ремонтира, боядисва за да бъде в безупречно състояние като я представиш за преглед. Не се допускаше дори ръжда по ламарината. Разбира се и тогава имаше жокери, но малко хора имаха достъп до тях.

А сега? 30 години не могат да накарат пунктовете да осъществят един нормален преглед. Не, че не могат естествено, а не искат.

От къде ще се вземе волята да се оправят и километражите?

А освен това нашенеца е такъв човек, че обича да го лъжат. Ако му дадеш две коли, едната на 500к, и в по-добро състояние, а другата на 132 примерно в по-лошо той винаги ще драпа за втората, макар, че и за малоумния е ясно, че километража е въртян и на всичкото отгоре ще се кълне и ще спори във форума, че колата му е на оригинални километри.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Сеп 2023, 15:40

Моята я купих от дилър с доказани километри и ... повече няма да влезе при дилър и да има никакви записи. Гаранцията и от пет години е минала, нищо, че е на 66 700км. Сам си сменям маслото два пъти годишно. Пролет и есен. Дилърът се е изгяволил и според него трябва да се прави на всеки 16К км :shock: И за да "ме има у записа" трябва да му плащам $80 за смяна на масло? Или да му дам $100 за смяна на кабинен филтър? Който навън струва $30??? И пак, за да ме "има у записа"??? Да не говорим за нещо по-сериозно. Оня ден като монтирах зимните гуми и ми казват в очите, че сериозно препоръчвали реглаж на преден мост при всяка смяна на гумите :shock: :shock: :shock: Баси, тия съвсем изкукуригаха. Два пъти годишно да ми правят баланс на преден мост. Не попитах, дали няма да гледат и заден мост. Така, ако си "овца" и правиш, каквото ти кажат, смяна на летни със зимни (или обратното) ще ти се връзва някъде към $250. Два пъти годишно и ето ти едни пет стотака, за да си "у записа" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Единственият начин, да се централизира всичко си е в матрицата. Една обща система на цял Свят и всяко влизане в какъвто и да е сервиз да се отбелязва дата и километри. Да не се продават части (нови и втора), а да ходиш в сервиз. А това дали ще стане някога???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 24 Сеп 2023, 16:25

Jordana написа:По скоро е измислен декор и мизансцена за сакралния израз - Влизай, стига си плямпал! :mhihi:

Ми не. Нищо не е измислено.

Бях изумен как млади, прави, здрави хора пият кви ли не хапчета, гелчета и глупости за да “къртят” цяла нощ. Аз за тва и се пукнах от смях.

Мислех, че тия хапчета са за дядовци, ама я виж ти ква била работата :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 24 Сеп 2023, 16:47

https://www.youtube.com/watch?v=okObGsofdCM
Всичките прасета на мезета

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 24 Сеп 2023, 17:12

carmanf1 написа:Бях изумен как млади, прави, здрави хора пият кви ли не хапчета, гелчета и глупости за да “къртят” цяла нощ. Аз за тва и се пукнах от смях.

Аз съм силно скептичен, че тия повечето изобщо физически са способни да къртят цяла нощ, дори и оная им работа да е нон стоп в играта :mhihi: Да не говориме, че то от един момент нататъка и за 2мата не е чак толкова яко и тия маратонски изпълнения са си избиване на комплекси в повечето случаи..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Сеп 2023, 18:04

BMW_POWER написа:Моята я купих от дилър с доказани километри и ... повече няма да влезе при дилър и да има никакви записи. Гаранцията и от пет години е минала, нищо, че е на 66 700км. Сам си сменям маслото два пъти годишно. Пролет и есен

Там при вас не действа ли нещо от рода на Магнусон-Мос като в Щатите?
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 24 Сеп 2023, 19:09

О, ние си имаме Огранизации за всичко, които реално не вършат нищо. А особенно пък когато се опре до автоджамбазите. На жената колеги (тя все работи в големи екипи) два пъти са гърмяли. Първият път с камион Додж РАМ. Заклинил двигател (дизел) на 104Ккм. Последно нейна колежка пак проблем с двигател на КИА Санта Фе. Вторите и поискаха всички фактури, кога е сменяла масло. Независимо, че всичко е правено при тях. Описвал съм и моят механик с приключенията му с МВ след урагана Катерина. Покрай тази практически нова (но удавена) кола, той научи всички части по имена и каталожен номер. Дилърът пуснал над 16V ток и му бяха изгорили и компютъра. Йезуитското оправдание "колата е наводнявана и не носят гаранция за нищо"....

Казано накратко, плащаш двойни и тройни цени, за да има инфо в Карфакса. На мен не ми пука. Няма да се набутвам за нещо, което не ме грее изобщо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 24 Сеп 2023, 20:23

b_u_b_o написа:
carmanf1 написа:Бях изумен как млади, прави, здрави хора пият кви ли не хапчета, гелчета и глупости за да “къртят” цяла нощ. Аз за тва и се пукнах от смях.

Аз съм силно скептичен, че тия повечето изобщо физически са способни да къртят цяла нощ, дори и оная им работа да е нон стоп в играта :mhihi: Да не говориме, че то от един момент нататъка и за 2мата не е чак толкова яко и тия маратонски изпълнения са си избиване на комплекси в повечето случаи..

Аз даже НЕ вярвам - за тва се хилих цяла вечер на истории :lol:

Ще издържи повече от нормалното с тоя гел за задържане и с виа*рата ама колко да държи, баси :lol:

И нещо друго ми каза, брат никога цяла виа*ра - само половинката, че преди време му се еВала мамата от цяла :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 24 Сеп 2023, 21:16

BMW_POWER написа:Моята я купих от дилър с доказани километри и ... повече няма да влезе при дилър и да има никакви записи. Гаранцията и от пет години е минала, нищо, че е на 66 700км. Сам си сменям маслото два пъти годишно. Пролет и есен. Дилърът се е изгяволил и според него трябва да се прави на всеки 16К км :shock: И за да "ме има у записа" трябва да му плащам $80 за смяна на масло? Или да му дам $100 за смяна на кабинен филтър? Който навън струва $30??? И пак, за да ме "има у записа"??? Да не говорим за нещо по-сериозно. Оня ден като монтирах зимните гуми и ми казват в очите, че сериозно препоръчвали реглаж на преден мост при всяка смяна на гумите :shock: :shock: :shock: Баси, тия съвсем изкукуригаха. Два пъти годишно да ми правят баланс на преден мост. Не попитах, дали няма да гледат и заден мост. Така, ако си "овца" и правиш, каквото ти кажат, смяна на летни със зимни (или обратното) ще ти се връзва някъде към $250. Два пъти годишно и ето ти едни пет стотака, за да си "у записа" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

?

Хубаво си ги описал тези работи обаче имай предвид, че Маджо си води записки и ще ти ги напомни в удобен момент. :| :| :| :| :|

P. S. Много дебело този кабинен филтър, при нас е в порядъка на $12-16
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата