СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Моджо » 22 Сеп 2023, 21:40

Прекрасно. Ама аз в утопии не вярвам затова нова от магазина да няма драми))
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2023, 21:41

Моджо написа:Прекрасно. Ама аз в утопии не вярвам затова нова от магазина да няма драми))

да де, ама това не е алтернатива за повечето хора дето искат "нова" кола

ако НИЩО не се прави НИЩО няма да се промени. много е просто.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 22 Сеп 2023, 21:47

Тома с Мир и Дон Кихот ги нема тия дни наоколо. Върни се в бг и се пробвай.
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2023, 21:49

Моджо написа:Тома с Мир и Дон Кихот ги нема тия дни наоколо. Върни се в бг и се пробвай.

.. най много да купя мобилето и да взема нещата във свой ръце... познавам човека дето държи немското та може и да се самоизненадаме :ranting:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 22 Сеп 2023, 21:55

Томас Мор съм искал да напиша.
в здвп е предвидена глоба за тая работа. Чл. 178 Ал. 11
Остава открит въпроса как ще доказваш кой, кога, как и къде е въртял километража.
Закон има. Няма кой да го приложи на практика
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2023, 22:24

Моджо написа:Томас Мор съм искал да напиша.
в здвп е предвидена глоба за тая работа. Чл. 178 Ал. 11
Остава открит въпроса как ще доказваш кой, кога, как и къде е въртял километража.
Закон има. Няма кой да го приложи на практика

Не ми схвана (не толкова) скритата мисъл- никой няма да гоня и да наказвам- просто всяка кола за продан трябва да идва със извадката за пробега от оторизиран дилър- колкото толкова. Тези коли с повече инфо ще командват по- висока цена. Тези с по- оскъдна информация- купувача да си прави сметката според колко му е апетита за риск дс си кули половин милионник. И нещата ще се самоотрегулират. Съответно органите дс правят случайни проверки на обявите и ако някоя не съответсва на документацията- тогава се наказва джамбазина
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 22 Сеп 2023, 22:34

Схванах я, няма да стане. По-просто не знам как да го напиша :))
Или под външен натиск ще стане...формално.
Дали е ок да си е така както сега - ми сигурно не е, само че , като всяко друго нещо на практика, трябва да се наложи насилствено... доброволно няма да стане, само че и насилствено няма да стане...с две думи - няма да стане въобще :))
По същата логика всички сервизи трябва да издават дукименти и да дават гаранция за каквото са правили.
Всички части дето се внасят трябва да отговарят на някакви стандарти за качество...
и какво ли още не.
Ама не е така и няма да стане другояче. Тва е положението, Минке ле...
Ето , аз съм типичен Ганьо...трябва да сменям предните амортисьори на бмв-то. Еми сори, ама 700 лв парчето , оригинални, нема да дам даже и да ги имам. Как искаш така го разбирай.
Няма да са и по 70 /че и такива има/ ама некви каяби, уж хубави, ще сложа. Пак не е евтино, ама и 1400 за 2 амортисьора не е.
Айде некой да ме накара да сложа оригинални...да видим как ще стане. Или го засилвам в дерето или ще си го карам така как си е.
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2023, 22:47

Моджо написа:Схванах я, няма да стане. По-просто не знам как да го напиша :))
Или под външен натиск ще стане...формално.
Дали е ок да си е така както сега - ми сигурно не е, само че , като всяко друго нещо на практика, трябва да се наложи насилствено... доброволно няма да стане, само че и насилствено няма да стане...с две думи - няма да стане въобще :))
По същата логика всички сервизи трябва да издават дукименти и да дават гаранция за каквото са правили.
Всички части дето се внасят трябва да отговарят на някакви стандарти за качество...
и какво ли още не.
Ама не е така и няма да стане другояче. Тва е положението, Минке ле...
Ето , аз съм типичен Ганьо...трябва да сменям предните амортисьори на бмв-то. Еми сори, ама 700 лв парчето , оригинални, нема да дам даже и да ги имам. Как искаш така го разбирай.
Няма да са и по 70 /че и такива има/ ама некви каяби, уж хубави, ще сложа. Пак не е евтино, ама и 1400 за 2 амортисьора не е.
Айде некой да ме накара да сложа оригинални...да видим как ще стане. Или го засилвам в дерето или ще си го карам така как си е.

е, нали трябва да се почне от някъде. това което предлагам е лесно да се реализира/ изисква, не струва много време или пари и е доста ефективно. за ремонтите - нямам мнение. всеки да си прави колата както намери за добре и ако мине реален годишен преглед- всичко е наред. друга тема
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 22 Сеп 2023, 22:55

Ами започнато е. Има закон. Като не ти харесват километрите съди се))
На тоя етап, с наличния материал, това е максимума. Мое мнение.
Далеч по важни неща има на дневен ред. Та ако смяташ че ще съберете и 10 човека за каузата, да врякате на паветата как треа се промени начина на продажба на коли си утопист. Повтарям че не само в бг е така...ако някъде в еу е другаде ще се радвам да се информирам как е измислено та да не се заобикаля.
Като нахакст камери през 100 метра и всички почнат да карат по правилата ще си променя мнението)))) щото, те, става само насила. И това ти касае живота, па кво остава за некви си километри....
Последна промяна Моджо на 22 Сеп 2023, 22:59, променена общо 1 път
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 22 Сеп 2023, 22:57

alx написа:.. най много да купя мобилето и да взема нещата във свой ръце... познавам човека дето държи немското та може и да се самоизненадаме :ranting:

Давай...

Остави мобилето, виж OLX , нямаш гаранция за абсолютно нищо. Рекордът , който съм виждал е 500 000 върнати. Тва реална full service history в БГ-то от автоджамбази е като четорилистна детелина... да ,можеш да намериш. Ама на високосна. Трябва ли да ти обяснявам, че поради евтиният труд тук всичката скрап на + половин милион става девствен нов внос на макс 170к. ? Кожени салони със спрей от 12лв. знаеш ли как стават чисто нови ? Тапицерите как главата не могат да си вдигнат от работа, волани, седалки, които издават 400-500к пробег ?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 22 Сеп 2023, 23:11

Въпроса се решава елементарно всъщност.
Опен дата на всички автопроизводители и дилъри и джамбазите да дават vin . И готово.
Вместо да гониш сульо и пульо и сайтове с домейни в Занзибар, гониш 15- на автопрома само и това е. Всеки да си проверява колко иска фрий.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Сеп 2023, 23:30

Ето ви един милионник ама на години :twisted:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 22 Сеп 2023, 23:36

Моджо толкова глупости изписа че се смяхме с глас наистина , моля направете един IQ тест за регистрация , нашето момче пита и не може да се сети защо аз съм я проверил а не човека сам , после обяснява как история имало само от официалния сервиз разбираш ли , и тоя човек си вярва вие представяте ли си :D :D :D
То бива бива да си *** ама това си е престъпно , дори не прочетох другите му коментари че не ми се мисли какви са ххахаахахах

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 23 Сеп 2023, 7:16

Не обяснявам никъде че история има само в официалния сервиз. Барем четете де.
Рено си я предоставят услугата съвсем официално. Отиваш с VIN и ти казват каквото има. Няма нужда да търсиш помощ от приятел. Ся ясно ли е ?
Да, струва някакви 30-40 лв.
А от официалния сервиз историята важи ако ще се съдиш...от други места не важи.
5 реда не схвашате, iq било, айде холам.
IQ е под нулата ако можеш да идеш в дилъра и да получиш инфото, ама вместо това да търсиш под вола теле. Мхм.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 23 Сеп 2023, 9:07

Моджо написа:Не обяснявам никъде че история има само в официалния сервиз. Барем четете де.
Рено си я предоставят услугата съвсем официално. Отиваш с VIN и ти казват каквото има. Няма нужда да търсиш помощ от приятел. Ся ясно ли е ?
Да, струва някакви 30-40 лв.
А от официалния сервиз историята важи ако ще се съдиш...от други места не важи.
5 реда не схвашате, iq било, айде холам.
IQ е под нулата ако можеш да идеш в дилъра и да получиш инфото, ама вместо това да търсиш под вола теле. Мхм.
Ще ти дам още малко време да пробваш да разбереш какви биха могли да са причините да не отиде лично човек….
А относно другото човек ти помниш ли какво пишеш , пиеш ли докато пишеш , спирам дискусия с теб няма смисъл …
Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата