СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 21 Сеп 2023, 20:18

Боли го... Ще си продължи хоум-офис и готово! И като го питат защо така го няма в офиса, някой ще се чуди какво да обяснява...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Сеп 2023, 20:26

ildivvy написа:Боли го... Ще си продължи хоум-офис и готово! И като го питат защо така го няма в офиса, някой ще се чуди какво да обяснява...

нали? ама не. ако някой от мойте не се явява защото не са му издали пропуск/ карта очаквам да се самообслужи по каналния ред установен в компанията. това, че се е скарал със офисния мениджър/ секретарка или там какво е не е мой проблем а негов... а това че не идва в офиса когато трябва е също негов проблем но с последици...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Сеп 2023, 20:37

Ами нали каналния и установен ред е офис-асистентката да ги раздава тези 'пропуски'? Чаплата за каква се има и не си изпълнява задълженията? Че някой си е изказал мнението си по някакъв въпрос, а тя не е съгласна? Какво я бърка мнението по извънслужебни въпроси на нейните колеги?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Сеп 2023, 20:40

А той защо и яде бонбоните като са си нейни :mrgreen:
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Сеп 2023, 20:53

Е очевидно е!Това либидо трябва да се поддържа със сладко най малкото :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Сеп 2023, 20:55

ildivvy написа:Ами нали каналния и установен ред е офис-асистентката да ги раздава тези 'пропуски'? Чаплата за каква се има и не си изпълнява задълженията? Че някой си е изказал мнението си по някакъв въпрос, а тя не е съгласна? Какво я бърка мнението по извънслужебни въпроси на нейните колеги?

"да се обслужи по каналния ред" означава, че ако някой по редичката не си изпълнява задълженията (като тази кака) той да си го ескалира до нейния мениджър а ако и там не получи отговор да го ескалира нагоре докато получи отговор... а на редовното 1:1 със мене като ми е директно рапортуващ да го спомене за да имам идея какво се случва, че да не ме изненада някой от някъде. най- мразя да ме изненадват... ако не ми е директно рапортуващ а има хора между него и мене - изобщо не искам да ме занимават с глупости

при всички положения проблема е негов като начало и от него си зависи да го направи нечии друг проблем или да си остане негов и да има последици :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 21 Сеп 2023, 21:15

Моджо написа:Ибах тая фирма къде офис асистенките си купуват за по 50-60-100 бона коли.
Може ли да съм чистачка, та барем бмв-то да поддържам с оригинални части ? Че я ся 2 амортисъора със смяната 1000 лв отидоха.

Между другото коя е фирмата ? :| :| :|
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 21 Сеп 2023, 22:02

Вероятно не съм се изразил правилно. И не сте ме разбрали.

Моджо - не си я е поръчала тя - поръчали са си, за семейна кола. Не си прочел просто както трябва :bchug:

Другото, аз я бъзиках, щот съм си такъв, винаги гледам шега и майтап да има.

В началото тя се върза, но още не сте ми свикнали, написал съм "тя чак тогава се усети", след бонбоните и като се захилих :lol: и тя ми хвана майтапа - съответно и тя се избъзика с мен за чип картите. И тя също се захили :D

По другия въпрос - просто няма никакъв шанс тя да ми откаже карти за достъп, абсурд.

Дори и да се скараме, тя пак няма право.

Тук дебело ще отбележа обаче, че адски много уважавам всичките си колеги в компанията и никога, с никого не съм влизал в конфликт. Няма и да го направя. Всички сме колеги и трябва да се уважаваме.

Хигиенистките от външната фирма, която се грижи за офиса, всички до една са ми близки и ми се радват, като се видим, макар и рядко :D

Щот офиса го отсвирвам яко :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Сеп 2023, 23:09

Поршеландия не разочарова :twisted:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 22 Сеп 2023, 13:58

Баси един приятел ме помоли да проверя тази кола

https://m.mobile.bg/details/11693235755141191

Тези мотори на Рено много здрави бе 500к

Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2023, 14:19

ivanski_2 написа:Баси един приятел ме помоли да проверя тази кола

Изображение

Сега като лъсна истината какви са каналите този авто търгаш да съжали за действията си?

Поне се надявам да подадете тази информация в Мобилето и да го баннат поименно и да го разнесете по нета- пак поименно… такива като ги хванат трябва да ги отказват от тоя бизнес завинаги.

А най- добре е да се помоли МВР да се види този на кого е продал коли и да се прати по едно писмо/ имейл да се каже на тези хора дс си сверят ако могат пробега … и като му лъсне практиката всеки да си го гони за разликата индивидуално.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 22 Сеп 2023, 14:39

alx написа:
ivanski_2 написа:Баси един приятел ме помоли да проверя тази кола

Изображение

Сега като лъсна истината какви са каналите този авто търгаш да съжали за действията си?

Поне се надявам да подадете тази информация в Мобилето и да го баннат поименно и да го разнесете по нета- пак поименно… такива като ги хванат трябва да ги отказват от тоя бизнес завинаги.

А най- добре е да се помоли МВР да се види този на кого е продал коли и да се прати по едно писмо/ имейл да се каже на тези хора дс си сверят ако могат пробега … и като му лъсне практиката всеки да си го гони за разликата индивидуално.

Демек искаш да кажеш,че мобиле-то трябва да се затваря...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Сеп 2023, 16:00

Ми не точно. Аз лично ако бях си купил такава кола и разбрал в последствие че е превъртяна така безобразно щях да съдя и дилъра че ме лъже и мобилето че представя лъжлива информация. Знаеш ли колко бързо мобилето ще се погрижи да изисква информация за реалните километри и ако не а получи да показва на обявата че пробега не е доказан? И знаеш ли колко бързо ще се научи клиента да проверява дали обявата има този флаг или не ? И ако го няма цените нали знаеш къде ще са?

Българина не знае как да си отстоява интересите. В една цивилизована държава тоя дилър ще му разкатаят и бизнеса и името…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 22 Сеп 2023, 16:25

alx написа:Ми не точно. Аз лично ако бях си купил такава кола и разбрал в последствие че е превъртяна така безобразно щях да съдя и дилъра че ме лъже и мобилето че представя лъжлива информация. Знаеш ли колко бързо мобилето ще се погрижи да изисква информация за реалните километри и ако не а получи да показва на обявата че пробега не е доказан? И знаеш ли колко бързо ще се научи клиента да проверява дали обявата има този флаг или не ? И ако го няма цените нали знаеш къде ще са?

Българина не знае как да си отстоява интересите. В една цивилизована държава тоя дилър ще му разкатаят и бизнеса и името…

Aбе личи ти че не си бил тук доста години, хайде да се обзаложим на една голяма сума(голяма за мен ) че дори да намерим "пострадал" и той да започне да съди (който кажеш търговеца, мобиле) след 5-6 години когато приключи делото в най розовия вариант ще го глобят 1-2к и толкова, но ако искаш готов съм да се обзаложа :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 22 Сеп 2023, 16:35

alx написа:Ми не точно. Аз лично ако бях си купил такава кола и разбрал в последствие че е превъртяна така безобразно щях да съдя и дилъра че ме лъже и мобилето че представя лъжлива информация. Знаеш ли колко бързо мобилето ще се погрижи да изисква информация за реалните километри и ако не а получи да показва на обявата че пробега не е доказан? И знаеш ли колко бързо ще се научи клиента да проверява дали обявата има този флаг или не ? И ако го няма цените нали знаеш къде ще са?

оо блажен си наистина ако си мислиш, че в щатите не правят така

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата