СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 20 Сеп 2023, 14:39

ceco_kd написа:Е че то излиза, че по-добре да живее човек в бананова република. Глей кво шарено за живеене местенце е нашата планетка. Има арабюхи дето жената е коза, крава, кокошка, ама има и където с едно обрулено птиче може да си осигури не лош живот и след развода, а за мъжа живота приключва. Въпрос на географски координати....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

по арабските държави мъжа е шефа, ама в семейството всъщност зад затворени врати къв матриархат е, ще ти падне шапката... гледал съм ги- мъжа се репчи на публично място, ама жената коли и беси като не ги гледат външни хора.

ако прочетеш в корана кво пише - не е много различно от нашето. само дето нашето е по закон в съда, при тях е написано черно на бяло в корана.... при тях като се женят винаги има контракт- мъжа кво дава, жената кво дава, каква месечна издръжка мъжа плаща на жената по време на брака. ако се разведат- тази издръжка продължава да се плаща. всичко е оформено предварително общо взето а не се решава след като решат да се разведат.

така че, света дори когато изглежда нелогично- всъщност си има причини и нещата са наредени по някаква логика. както казват американците - there is a method to the madness :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2023, 16:37

Виц по темата.
Някакъв богат шейх посетил Европа и като се върнал там в пясъците , там месните го попитали, как е там, и там в Европа ли мъжете имат по повече от една жена
-Така е и там- отговорил шейха-ама мъжете си държат само една жена у дома, другите им жени са ги разхвърляли по приятели :mhihi:

А те разводите в арабският свят са лесни, излиза на мегдана човека и три пъти вика "не те искам" и развода е факт

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Сеп 2023, 18:41

alx написа:
по арабските държави мъжа е шефа, ама в семейството всъщност зад затворени врати къв матриархат е, ще ти падне шапката... .

Е, аз като казвам че 95% от мъжете са под много тежък чехъл ... :lol:

За тва никъв брак. Само хубава лИбовница :lol: К'ът ти писне, следващата :mrgreen:

Чиста работа :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 20 Сеп 2023, 20:39

Аз щастливо разведен(с деца) съм виждал само пред други хора. Насаме и след някоя друга чаша нещата са обратното на розови. Познавам трима. Не претендирам да е представителна извадка. Скъсват се да демонстрират какъв перфектен живот си живеят, но реалността е малко по-различна. Предпочитам да се уча от грешките на другите и да си гледам семейството, макар че не съм най-точната дефиниция за чехъл :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Сеп 2023, 21:07

Супер. Намерил си прекрасната жена.

Наслаждавайте се заедно на живота. :yes:

ПП. Ама наистина от сърце и душа го казвам, без капка ирония.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Сеп 2023, 21:15

Какво става с атаката към банките тези дни? Още ли не могат да работят нормално?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 20 Сеп 2023, 22:48

ildivvy написа:Какво става с атаката към банките тези дни? Още ли не могат да работят нормално?
Няколко часа след “атаката” си работеха нормално.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 20 Сеп 2023, 23:08

И после що имало п*д*растия.....ми ще има, че и тройки сигурно ще си правят, че не се знае накрая кой колко болка ще е понесъл през съвместния си живот с някой.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 21 Сеп 2023, 4:32

Е.Димитров написа:Е това винаги съм се чудил.
При такива "разходи" при развод в щатско, тия хора там (мъжете) продължават да се женят.
Това ако не е някакъв мазохизъм, здраве му кажи!

Е не е съвсем така. Има много данъчни облекчения и много други привилегии ако си женен. Примерно навремето за да пилотираш А12 е имало изискване да си женен. :mhihi:

Те затова гейовете се бориха толкова да могат да сключват граждански брак.

За протокола - аз имам почти 20г брак в САЩ, ако избутам до 20 мога да дам някои съвети . :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 21 Сеп 2023, 10:12

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 9978673365 :kuku:
Едит: собственичката си беше качила снимки от операцията на устните. Вече са свалени :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Сеп 2023, 18:29

Не е било операция, изприщила се е от бибитки за такава кола :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Сеп 2023, 18:37

Искаш да кажеш че колата е придобита с доходи от нерегламентирани в закона трудово правни отношения ... ... :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 21 Сеп 2023, 19:34

Неска отивам в новия офис на нашата фирма и офис асистентката (много приятна жена, ама я знам от време оно, че не носи на майтап), ми вика ела да пием кафе, да ти покажа офиса и да си избереш бюро.

Пием кафе, говорим си и тя ми споделя, че си поръчали еди ква си електричка, щот били ЕКО :lol:

Викам, супер. Аз пък си купих един стар, голям дизел без катализатори, без нищо. Щот за ЕКО-то не ми дреме ама грам :lol:

Тя се върза, като и видях физиономията и й изядох последните 2 бонбона на бюрото, къде си ги беше заделила там до нея :lol:

Почнах да се хиля и тя чак тогава се усети и вика, ся няма да ти дам чип карти за офиса и за паркинга, да те видя как ще влизаш :lol:

Забава с тия ЕКО ентусиасти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Сеп 2023, 19:37

Ибах тая фирма къде офис асистенките си купуват за по 50-60-100 бона коли.
Може ли да съм чистачка, та барем бмв-то да поддържам с оригинални части ? Че я ся 2 амортисъора със смяната 1000 лв отидоха.
Хм,хм...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Сеп 2023, 20:11

carmanf1 написа:и вика, ся няма да ти дам чип карти за офиса и за паркинга, да те видя как ще влизаш :lol:

това си е сериозна заплаха - мисля, че си изтеглил късата клечка за деня.. дано поне бонбоните са си стрували :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата