СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 19 Сеп 2023, 22:19

peshehodetz написа:
bum_bum написа:Ти внимавай кви ги пишеш, че разводите в щатско съм чувал, че са скъпи. :mhihi:

Принципа е дели се половината от общия net worth придобит по време на брака. Обаче добър адвокат може да смъкне до 1/3 че и до 1/4 обаче лошото в случая е, че пък добър адвокат може да направи и да ти вземат повече от половината. :( :( :(

Явно нямаш представа за какво става въпрос. Освен делбата има child support и alimony. Децата (ако ги има) особено ако са под 14-16 отиват при майката и дължиш пари за тях всеки месец - толкова, че да могат да подържат стандарта на живота им същия като родителите им са били заедно. Alimony-то пък същото ама плащаш на жената (ако тя прави по- малко пари от тебе) че и тя да живее със стандарта с които е живяла като сте били заедно. За децата приключва като станат на 18 или 21 според зависи, за жената- ако се омъжи за друг мъж. Ако не се омъжи- плащаш докато единия от вас не умре. Това са все плащания след данъците. Като теглиш чертата често плащанията след развода на мъжа са от 1/3 до 1/2 от чистия му доход. Разбираш ли за какво става въпрос? :ranting:

Принъп е спасение но първите 10-Тина години. След това общо взето няма сила и виж първия ми параграф.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Сеп 2023, 22:21

barty написа:
peshehodetz написа:
bum_bum написа:Ти внимавай кви ги пишеш, че разводите в щатско съм чувал, че са скъпи. :mhihi:

Принципа е дели се половината от общия net worth придобит по време на брака. Обаче добър адвокат може да смъкне до 1/3 че и до 1/4 обаче лошото в случая е, че пък добър адвокат може да направи и да ти вземат повече от половината. :( :( :(

Отдавна ми се върти из главата да пусна тема за разводите ама :mhihi:

Пускай, ама аз ще съм модератор, щот имам пресен опит и много знания по темата :lol:

И адвокат имам под ръка, та мога да съм полезен :lol:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 19 Сеп 2023, 22:29

По-полезна тема би била, как да не се стигне до развод...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Сеп 2023, 22:38

Spunky написа:По-полезна тема би била, как да не се стигне до развод...

Не се жени :ok:
Иначе бих посъветвал: внимателно избиране, очите на 6 и късмет :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 19 Сеп 2023, 22:44

alx написа:
peshehodetz написа:

Явно нямаш представа за какво става въпрос. Освен делбата има child support и alimony. Децата (ако ги има) особено ако са под 14-16 отиват при майката и дължиш пари за тях всеки месец - толкова, че да могат да подържат стандарта на живота им същия като родителите им са били заедно. Alimony-то пък същото ама плащаш на жената (ако тя прави по- малко пари от тебе) че и тя да живее със стандарта с които е живяла като сте били заедно. За децата приключва като станат на 18 или 21 според зависи, за жената- ако се омъжи за друг мъж. Ако не се омъжи- плащаш докато единия от вас не умре. Това са все плащания след данъците. Като теглиш чертата често плащанията след развода на мъжа са от 1/3 до 1/2 от чистия му доход. Разбираш ли за какво става въпрос? :ranting:

Принъп е спасение но първите 10-Тина години. След това общо взето няма сила и виж първия ми параграф.

Всичките ми знания по темата са придобити от "Двама мъже и половина", явно всичко е вярно, още помня как хиропрактора се радваше като бившата си намери нов мъж, даже принтираха огромен последен чек :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 19 Сеп 2023, 22:51

Сметай кат се ожениш и разведеш 3-4 пъти за 10 на години и си си уредил живота докрая. Жената де.
Хм,хм...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 19 Сеп 2023, 23:39

barty написа:

Ама сериозно :mhihi: И тук обаче, късмета сами си го правим.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Сеп 2023, 0:18

In_Memoriam написа:
c04 написа:Банда, някой да има опит с читав автотапицер във варненско? :ok:

https://www.instagram.com/sterus_design ... ior/?hl=en

:yes: Мерси

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Сеп 2023, 3:47

barty написа:
Spunky написа:По-полезна тема би била, как да не се стигне до развод...

Ми аз се разведох след пет години брак. Сметнах, колко ме одрусаха, какво ми взеха и колко кредити ми останаха да изплащам. Това го разделих на приблизително колко пъти съм правил секс и се оказа, че съм чукал само от манакенки нагоре.

Та безплатен секс няма.

По въпроса:

Жорко много харесвал Мимито. Ама и бил голям мераклия. Аман, заман, поканил я на ресторант. Там хапнали, салатка, основно, десерт, Жорето пил за смелост 150г уиски и две бири, Мимито се задоволила с 50гр коняк и сметката удала 120 лева. После отишли на бар. Там с входа и консумацията оставили още 150 лева. Рано сутринта Мими заявила, че не прави секс на първа среща. Жорето преглътнал букета от девет червени рози за 50 лева и презервативите за още 30 лева. Така Жорко похарчил 350 лева, без да смятаме бензин и паркинг на колата и се прибрал сам.

Пепи се "обадил на приятел" (сайт, рекламиран и във форума) и за 200 лева прекарал незабравима вечер в компанията на две млади студентки първокурснички ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 20 Сеп 2023, 7:35

carmanf1 написа:То и тук са скъпи :mhihi: Изучили са се от щатско :mhihi:

Имаше един лаф:

Защо разводът струва толкова скъпо?

- Защото си заслужава!

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2023, 8:00

Е това винаги съм се чудил.
При такива "разходи" при развод в щатско, тия хора там (мъжете) продължават да се женят.
Това ако не е някакъв мазохизъм, здраве му кажи!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 20 Сеп 2023, 8:07

Е.Димитров написа:Е това винаги съм се чудил.
При такива "разходи" при развод в щатско, тия хора там (мъжете) продължават да се женят.

Сещам се за един лаф на Алек Болдуин от Departured:
"Един мъж трябва да носи брачна халка! Означава че не е педал и има поне един човек който го търпи "

Аз съм женен но не си нося халката :mhihi: Жена ми е възмутена. Харесвам само жени. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 20 Сеп 2023, 8:48

Е.Димитров написа:Е това винаги съм се чудил.
Нали знаеш това е като всичко друго “точно на мен няма да се случи”

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 20 Сеп 2023, 11:20

Е че то излиза, че по-добре да живее човек в бананова република. Глей кво шарено за живеене местенце е нашата планетка. Има арабюхи дето жената е коза, крава, кокошка, ама има и където с едно обрулено птиче може да си осигури не лош живот и след развода, а за мъжа живота приключва. Въпрос на географски координати....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 20 Сеп 2023, 11:56

^^^^ Арабите също осигуряват жените си. Няма безплатно :mhihi:

ПредишнаСледваща