СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
bum_bum написа:Бъркате нещо нещата. Тия работи се случват когато го направиш например 30 пъти с един и същ, а не с 30 различни.
А иначе и аз съм бил млад и още не съм изпаткал толкова, че да нямам спомени. Някои от старите юзъри тук също биха могли да споделят много от онова време ама повечето от тях вече не влизат.
Щот не са пробвали красива milf-ка на 35 - 40 - 45г., да видят за кво става въпрос

И аз си мислех, че имам опит и че много знам, ама преди месеци ме изкърти, докато й свикна

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
carmanf1 написа:Щот не са пробвали красива milf-ка на 35 - 40 - 45г., да видят за кво става въпрос
+1

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
bum_bum написа:Не знам за чичките кое как е, но 90% от днешното поколение, дето разчита на фейса и инстаграма за да топне чушката по мое време, особено пък през 90-те когато нещата трябваше да се вършат очи в очи нямаше да виждат подка и веднъж годишно и нямаше да са толкова отворени.
Всъщност, едно време беше доста по-лесно да топнеш чушката, сега само една малка група от младите топят, другите въобще не биват отразявани.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Да бе, не е лесно....даже можеш да си избираш. Според колко $ ти се дават. Та екстри, та тва, та онова... се едно си в магазин.
Хм,хм...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Spunky написа:bum_bum написа:Не знам за чичките кое как е, но 90% от днешното поколение, дето разчита на фейса и инстаграма за да топне чушката по мое време, особено пък през 90-те когато нещата трябваше да се вършат очи в очи нямаше да виждат подка и веднъж годишно и нямаше да са толкова отворени.
Всъщност, едно време беше доста по-лесно да топнеш чушката, сега само една малка група от младите топят, другите въобще не биват отразявани.
Да бе едни приятели жулят по някви сайтове ,които не са даже сайтове за запознанство,а са си чисти сайтове за челастрене

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами Бум Бум ви го каза.
Едно време нямаше сайтове и всичко ставаше очи в очи и на "терен".
Сега цялата работа със запознанството, дъра бъра, лафове и тн, става на олналйн територията и вече при реална среща нещата са опечени на 99%.
Едно време се полагаха повече вербални усилия и лично излъчване.
Едно време нямаше сайтове и всичко ставаше очи в очи и на "терен".
Сега цялата работа със запознанството, дъра бъра, лафове и тн, става на олналйн територията и вече при реална среща нещата са опечени на 99%.
Едно време се полагаха повече вербални усилия и лично излъчване.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Изказаха се няколко човека на темата с отсрещния пол, дето идея си нямат как седят нещата в днешно време. Тва обаче не им пречи да имат твърдо мнение естествено, само Данчо не се е включил още
Spunky е адски прав, много се измени играта от както има социални мрежи. И тя определено не е в интерес на мъжете. Не е и в женски интерес всъщност но това ще се разбере след още време. Наблюдавам от близо как се случват нещата последните 15 + години и доста съм разсъждавал над нещата и темата е дълбока...

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
carmanf1 написа:bum_bum написа:Бъркате нещо нещата. Тия работи се случват когато го направиш например 30 пъти с един и същ, а не с 30 различни.
А иначе и аз съм бил млад и още не съм изпаткал толкова, че да нямам спомени. Някои от старите юзъри тук също биха могли да споделят много от онова време ама повечето от тях вече не влизат.
Щот не са пробвали красива milf-ка на 35 - 40 - 45г., да видят за кво става въпрос
И аз си мислех, че имам опит и че много знам, ама преди месеци ме изкърти, докато й свикна
Бум и ти си бил млад, спор няма но не е било много скоро, а играта се променя прекалено бързо.
Карман, ти си обрал всички милфове и не си оставил за нас ли

Иначе да за инстаграма колегите са прави, за да върже по-лесно (не ти трябват такива, но все пак) трябва да имаш/покажеш интересен начин на живот, ако всяка вечер качваш стори само от вас или от дискотеката - най вероято няма да върже, но ако едата седмица си до Париж, другата качваш Килиманджаро а после караш ски в Щвейцария .... е ще станат нещата с отговратяне. Което честно казано супер много ме дразни, но това е положение.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Лошото е, че И това влияе на демографията, образувайки големи маси от 30+ годишни самостоятелни единици. Когато някои от тях се усетят, че все пак искат наследници/семейство, може и да е късно, а и добрите ръце да са раздадени и да трябва да избираш най-малкото зло.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Според скромните ми наблюдения поне 80% от поколението 18-35 год. започват връзка от дисплей , монитор
Дори да си харесат някой на живо в дискотека , бар , плаж и т.н. , вземат му координатите и го ''атакуват'' електронно . Има някакъв страх от първоначално физическо общуване ... Малко е тъжно , но такова е положението ...А наблюденията са ми доста преки , нашите деца /на приятели , компания , познати/ са на възраст 18-24 год. Светът се променя , ама дали е към по хубаво 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То няма нищо лошо в онлайна.
На мен мисълта ми беше, че ако решиш е сега в следващия половин час можеш да атакуваш едни 100бр в следващия половин час в разните социалки или тия, които са си направо създадени с тая цел.
Отделно дето казвате ги има вече по на 17 с 30 чурки в сметката, това преди години беше невъзможно. Т.е. явни не ги мислят много нещата преди да свалят гащите.
А представете си в дискотеката на колко можеш да се пробваш за една вечер без да те видят, че обикаляш като пчеличка и да изгубиш всякакви шансове или някой да те нарита накрая.
Отделно, че дискотеката е 1-2 пъти в седмицата, а фесбока работи всеки ден.
Сега като казах дискотека се сещам, че през 90-те се ходеше на дискотека всеки ден и в 9-ти и 10-ти клас нямах нито един ден пропуснат да не съм ходил
На мен мисълта ми беше, че ако решиш е сега в следващия половин час можеш да атакуваш едни 100бр в следващия половин час в разните социалки или тия, които са си направо създадени с тая цел.
Отделно дето казвате ги има вече по на 17 с 30 чурки в сметката, това преди години беше невъзможно. Т.е. явни не ги мислят много нещата преди да свалят гащите.
А представете си в дискотеката на колко можеш да се пробваш за една вечер без да те видят, че обикаляш като пчеличка и да изгубиш всякакви шансове или някой да те нарита накрая.
Отделно, че дискотеката е 1-2 пъти в седмицата, а фесбока работи всеки ден.
Сега като казах дискотека се сещам, че през 90-те се ходеше на дискотека всеки ден и в 9-ти и 10-ти клас нямах нито един ден пропуснат да не съм ходил

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Е, чак всеки ден... Петък и събота, а много често и в четвъртък! Нищо не може да замени личния контакт, според мен! В 'онлайна' всеки е всякакъв по всяко време! В реалността обаче
.. Леко разминаване! Групите на 'самотните единици' са все по-големи и се увеличават! Това е една от особеностите на съвременния дигитален свят!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
bum_bum написа:
Вие от малки сте милионери.

Аз май съм у грешнио форум

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не съм слагал бутилка уиски на масата всеки ден все пак
Говоря за детска дискотека все пак. Въпреки, че продаваха алкохол, много малко деца се напиваха. Ако се случи беше петък или събота, когато после ходехме в друга дискотека и седяхме до късно.
Заплатата помня, че беше нещо към няколко стотин, хиляда лева нормално. Имаше инфлация и индексаци, но горе-долу нещо такова да е било. Но вдигаха и заплатите редовно и инфлацията не изпреварваше с такъв ръст доходите. Входа за дискотеката беше 50ст. За нормална дискотека беше 2лв и тя работеше само уикенда. Малка ракия.., да продаваха ракия в дискотеките
беше 1лв плодова и 2лв гроздова или сливова. Аз не пиех и да съм пил 3-4 коли, дето пак бяха някакви стотинки.
После, към края на 90-те нещата се промениха повече към това, което е сега и аз видях дебелия. Не ми се обяснява, но мизерията беше страшна.

Заплатата помня, че беше нещо към няколко стотин, хиляда лева нормално. Имаше инфлация и индексаци, но горе-долу нещо такова да е било. Но вдигаха и заплатите редовно и инфлацията не изпреварваше с такъв ръст доходите. Входа за дискотеката беше 50ст. За нормална дискотека беше 2лв и тя работеше само уикенда. Малка ракия.., да продаваха ракия в дискотеките

После, към края на 90-те нещата се промениха повече към това, което е сега и аз видях дебелия. Не ми се обяснява, но мизерията беше страшна.