СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 11 Сеп 2023, 11:24

За да стигнеш до микрофибъра, първо трябва в същност да изчистиш стъклото :) Т.е. явно ти трябва нещо по-агресивно, обезмаслител (дори медикс имат) и тн Няма смисъл от разни екзотични препарати (освен за тези, които ги продават разбира се).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от TNT » 11 Сеп 2023, 11:50

Аз със задния джам обикновено виждам повече зор. Там се набива повече мръсотия :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Сеп 2023, 11:56

Само в ето такава позиция може да се почисти задния прозорец на Zката :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 11 Сеп 2023, 12:08

GYEON Q2M Glass + два вафлени микрофобъра на Koch-Chemie - супер доволен съм. Пръскам препарата на едната кърпа, минавам джама и после с другата суха минавам втори път.

Пробвал съм с разни препарати по 3-4-5лв, нищо общо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 11 Сеп 2023, 12:45

Моджо написа:В тая връзка къ си миете предния джам отвътре.
Не ми се получава да е идеално. Се има някакви следи.
Кви ли не микрофибъри, специални кърпи-дръжки.

Може да пробваш с тази кърпа
https://detailingbg.com/produkt/glass-microfiber/.
Първо задължително си почисти стъклото с ЧИСТА кърпа и препарат, после с това от линка :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Сеп 2023, 12:51

Единственото, което може да бие вестника е тази синята хартия на ролки, която продават в 'строителните' магазини. Попива уникално всичко ( не само вода), не изпуска нищо, мека е и т.н. Аз чистя с препарат и хартия, бърша с микрофибъра и накрая минавам с тази хартия. Звучи сложно и дълго, но става бързо и лесно! Колкото по-често се прави и се поддържат чисти стъклата, толкова по-малко време отнема всеки път!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Сеп 2023, 13:21

Народа тотално е изпаткал вече…един дядо се опита да ми свие телефона от касата в Лидл :kuku:
Бях го оставил на касата докато си напълня и подредя покупките в торбата, касиерката пита дали е мой и докато кажа да, тоя го дръпна и вика мой е. Поспорихме малко, накарах го да го отключи за да се види негов ли е - отказа :banghead: . Накрая през часовника включих звъненето на телефона и тоя вика получавам смс.
Дойде охраната и го накараха да извади и отключи телефона или ще ни водят да гледаме камерите и вече склони да го извади от джоба и хоп…моя снимка на тапета и му отказва лицевото разпознаване :mhihi:

Бил се объркал, оправдаваше се ама без малко да го изчакам пред магазина и да се саморазправям :bang: :censored:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 11 Сеп 2023, 13:45

Ебаси и интересното ежедневие имате някои хора. На такъв хипер наглец чак не съм попадал .....смс получавам вика, а? От пенсионното сигурно.....добавката за честност

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 11 Сеп 2023, 14:00

Колкото и да не ни се вярва и престъпниците са човеци, живеят сред нас и също остаряват. :idea:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Сеп 2023, 14:08

ceco_kd написа:Ебаси и интересното ежедневие имате някои хора. На такъв хипер наглец чак не съм попадал .....смс получавам вика, а? От пенсионното сигурно.....добавката за честност

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

За момент си мислех, че ми правят скрита камера :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 11 Сеп 2023, 14:39

Имал съм подобна случка в Лидл.
Бях с децата да пазаруваме, двамата ми помагат да пълним торбите ама станаха няколко.

И викам на големия занеси я тая торба отзад на рафта да не ни пречи тука (рафта, който е след касите).

Продължаваме да пълним и след малко големия вика, Татеееее, тая краде от наш'та чанта :lol:

Обръщам се, една бабка си сложила нейната чанта до нашата и си бере от нашата в нейната :mhihi:

Объркала се беше жената нещо :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Сеп 2023, 15:30

Нормално. Бабите крадят цветя - https://blitz.bg/regioni/baba-uchi-vnuc ... 55497.html , https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... ira-486271 (подобни новини и клипове много), а дядовците очевидно на телефони са минали :ok: Тези хора са израстнали във време, където да крадеш е било нормално. "Работа, от която няма какво да откраднеш, не ти трябва" :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 11 Сеп 2023, 15:38

Тихо сега, разбихте мита за старото поколение, дето са светци от първия до последния! Нито са пили, нито са пушили, женили са се девствени, а мързелът не е съществувал по време оно. Не са друсАли, щото не е имало просто. :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Сеп 2023, 16:01

Що не се пробвате да изкарате три месеца с по 200 лева и пак обсъждайте дядо и баба, дето мизерията ги принуждава да го правят. Никой не го прави за кеф и от хубаво.

Иначе да, народа масово изкуква...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 11 Сеп 2023, 16:07

Това са глупости и сам го знаеш. Да крадеш цветята, които общината е засадила, е признак на нисък морал. Ако просто си беден, можеш да живееш и без цветя в двора/на терасата.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата