СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
Кофата прилича на такава от Керхер Пузи, доста прилична смукачка като за размерите си.
След 2 месеца ще е същата водата ако в изпере пак
След 2 месеца ще е същата водата ако в изпере пак

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ей по една снимка ще кажете и кога последно си е взимал душ направо
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Той ако имаше гъбички на палеца можеше да кажат каква им е породата баш та....
Абе дисекция на жаба по снимка може да се направи в тоя форум и да се види от къде е запека...
Абе дисекция на жаба по снимка може да се направи в тоя форум и да се види от къде е запека...

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Аз маслото си като сменям не е толкова черно......
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Тая тиня в канала ли я хвърли? После що Янтра била мътна, оттам в Черно море и аре всички в гръцко

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
streetz написа:drifty написа:Ние прахме мокета на 39ката
С какъв екстрактор? Като гледам калта сигурно последно е пран като е била нов внос
Вероятно. Керхер е екстракторът, модел не знам.
От стелките излезе същата вода, а ги прах предната седмица с препарат и водоструйка.

Steval, приемам съвети къде приемат подобни неща, че съм събрал някоя и друга туба и си ги държа в гаража, имам и антифриз, имам старо масло май, имам и разни неща дето и аз не знам какви са вече.
А вие колко често си перете колите от-до? Че оставам с впечатлението, че е всеки месец.

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
drifty написа:
Steval, приемам съвети къде приемат подобни неща, че съм събрал някоя и друга туба и си ги държа в гаража, имам и антифриз, имам старо масло май, имам и разни неща дето и аз не знам какви са вече.
Ти да не се засегна? Майтапим се. Да върви спама. Извинявай, ако си се засегнал.[/quote]
drifty написа:
А вие колко често си перете колите от-до? Че оставам с впечатлението, че е всеки месец.
Моите не съм ги прал, но сигурно ще излезе същата мътилка. Ако я изхвърля в Тунджа, в Гърция всички плажове ще станат като Порто Лагос

- Don_Diego
- ентусиаст
-
drifty написа:А вие колко често си перете колите от-до? Че оставам с впечатлението, че е всеки месец.
Аз се старая веднъж годишно да пера Zката. Мокета го опазвам сравнително добре ама стелките понеже са само велур стават на трътка за отрицателно време. В момента са на близо година от предното пране и колата не е ползвана много…ако ги видиш на какво приличат ще се уплашиш

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
drifty написа:streetz написа:drifty написа:Ние прахме мокета на 39ката
С какъв екстрактор? Като гледам калта сигурно последно е пран като е била нов внос
Е как бе форумните коли, са по-чисти от тея в дилърствата...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
drifty написа:А вие колко често си перете колите от-до? Че оставам с впечатлението, че е всеки месец.
Всъщност моя кола никога не съм прал, щото нямам машина, а на друг не бих оставил да ми я чисти. Само стелките пера веднъж месечно. Но пък преди 15-ина години бая коли съм изпрал отвътре ... дет се вика бех детайлър before it was cool

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
В тая връзка къ си миете предния джам отвътре.
Не ми се получава да е идеално. Се има някакви следи.
Кви ли не микрофибъри, специални кърпи-дръжки. Накрая ще си пробвам бабешката с вестници.
Препарати също съм сменил няколко.
Кви ли не микрофибъри, специални кърпи-дръжки. Накрая ще си пробвам бабешката с вестници.
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Моджо написа:В тая връзка къ си миете предния джам отвътре.
Ако се пуши в колата ще е много трудно да се изчисти.
Аз не пуша и често почиствам отвътре със суха кърпа.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Микрофибърите за стъкло вършат хубава работа до първото изпиране, после започват да пускат косъмчета
. Преди се занимавах да бърша с вестник след кърпата, няма какво да бие вестника
.
Последно открих едни кърпи дето ги ползвам за абсолютно всичко (имам 15-20 от тях): с една бърша прагове, други за стъкло, трета за бърсане на двигател и тн. Та с тях се получава повече от отлично. Като за без пари са перфектни!!!
https://danubia.bg/микрофибърни-кърпи/Микрофибърна-кърпа-универсална-Easy-Wash–FIRST-изключително-мека-и-абсорбираща-микрофибърна-кърпа-за-универсална-употреба-в-дома-офиса-колата
За препарат: Meguiars Perfect Clarity Glass Cleaner е най-доброто дето съм ползвал ама цената му е в космоса за тази разфасовка
. ЗА офиса взех 5л туба Glass Cleaner на Good Stuff - върши почти същата работа за много по-малко пари.

Последно открих едни кърпи дето ги ползвам за абсолютно всичко (имам 15-20 от тях): с една бърша прагове, други за стъкло, трета за бърсане на двигател и тн. Та с тях се получава повече от отлично. Като за без пари са перфектни!!!
https://danubia.bg/микрофибърни-кърпи/Микрофибърна-кърпа-универсална-Easy-Wash–FIRST-изключително-мека-и-абсорбираща-микрофибърна-кърпа-за-универсална-употреба-в-дома-офиса-колата
За препарат: Meguiars Perfect Clarity Glass Cleaner е най-доброто дето съм ползвал ама цената му е в космоса за тази разфасовка