СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: СПАМ ТЕМА
коя е "ретна"
?

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Пак, а ?
Не пак, а отново

Кво да прави човек на тия у'бави магистрали

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
И аз завърших един дългоочакван трип. BMW Welt, Porsche музея, Мерцедес музея, каране на Ринга, возене на Ринга.. събрах истории за година напред. 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Порш и Мерцедес музеите са уникални! Първия и за половин ден се разглежда подробно ама за другия ако може и да не стигне цял ден
.
2021 ходих да ги гледам аз, заслужават си

2021 ходих да ги гледам аз, заслужават си

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Много приятно изненадан останах от Мерцедес музея, наистина трябва повече време, за да се обиколи подробно.
Най-култовото от цялото пътуване беше Мате Римац в Порше Карера ГТ излизащ с вратите настрани, а пред него м3 цсл, зад него Широн. Познат работещ в Римац каза, че и трите са негови. https://youtu.be/IU0mIOFY6pw?si=1xr0uMUhj9iUfTBI
При теб коя се оказа крайната дестинация, че съм замислил нещо подобно и аз за догодина?
Най-култовото от цялото пътуване беше Мате Римац в Порше Карера ГТ излизащ с вратите настрани, а пред него м3 цсл, зад него Широн. Познат работещ в Римац каза, че и трите са негови. https://youtu.be/IU0mIOFY6pw?si=1xr0uMUhj9iUfTBI
При теб коя се оказа крайната дестинация, че съм замислил нещо подобно и аз за догодина?

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз много места обиколих и няма точна крайна дестинация.
Маршрута е: София - Вишеград - Дубровник - Херцег Нови - Пераст - Котор - Будва - Охридско езеро - Скопие - София
Босна, Хърватска и Черна гора са брутално красиви страни, пътищата навсякъде са отлични! Трябва са се внимава кога се пътува насам, ме е възможен много тежък трафик в сезона
Маршрута е: София - Вишеград - Дубровник - Херцег Нови - Пераст - Котор - Будва - Охридско езеро - Скопие - София
Босна, Хърватска и Черна гора са брутално красиви страни, пътищата навсякъде са отлични! Трябва са се внимава кога се пътува насам, ме е възможен много тежък трафик в сезона

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Някой борил ли се е с оси сам? Втори път ме жилят скапаните гадини, едните се крият в камъните на зида на гаража, а другите в една дупка под гредореда на къщата и все съм им "по път" като щъкам из къщата.

Взимаш от тия спрейове за оси, слагаш си черния нинджа костюм (да не се вижда кожа) и САМО през нощта отиваш и на няколко пъти през час- два всеки път ги ликвидираш. Но трябва да им намериш дупката и да пръскаш вътре- иначе отвън нищо няма да стане
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не можеш ли да запушиш дупките през ноща с нещо? Слагаха парцали с нафта някога...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
ildivvy написа:Не можеш ли да запушиш дупките през ноща с нещо? Слагаха парцали с нафта някога...
Ше изкопаят друг изход ако е мек материала. номера е да вкараш някаква отрова вътре когато всичките са се прибрали през нощта
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Lenco написа: Да свалиш покрива и да слушаш всмукването от филтрите и изпускането от разтоварващите клапани, звука на шестака и междинната газ, която подава при превключване на ДЦТ-то ми подсказаха защо ще се опитам да избегна електричките, този живот.
E някой с по-стари разбирания от теб ще каже "мани го тоя електронния с дцт-то, и автоматичното подаване на газ, ще ги избегна тея неща, друго си е аз сам да подавам междинната газ и да сменям ръчните скорости с трите педала".

Друг ще каже "абе да бегате с тея инжекциони и синхонизирани кутии, на които няма файда да им подавате междинна газ, друго си е карбуратора и хъркането на зъбчатките..."

А трети ше каже "дий Вихъре, дий деба твойта мама"

dhtj написа:... друго си е аз сам да подавам междинната газ и да сменям ръчните скорости с трите педала".![]()
Tук загуби 80% от форума. А ако включиш и двойното натискане на съединителя при превключването, отпадат още 15%

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:Не можеш ли да запушиш дупките през ноща с нещо? Слагаха парцали с нафта някога...
И на мен нещо такова ми мина през ума, но викам да питам.
Алх, защо на няколко пъти? Не спя там, та ще трябва да повися специално за повода.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Аз унищожих гнезда на оси със технически спрей , пръскам ,паля и готово . Нямах друго под ръка ,това ми хрумна и се получи 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Има един спрей, К900 или нещо подобно, не съм в къщи и не мога да го видя.
Сваля ги като "Ракета самолет" още в полет.
Но както каза АЛХ, пръска се, когато са се прибрали вечер, че като са в кондиция осите е малко по-напрегната работата.
Сваля ги като "Ракета самолет" още в полет.
Но както каза АЛХ, пръска се, когато са се прибрали вечер, че като са в кондиция осите е малко по-напрегната работата.