Лекарството!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Лекарството!
Накратко.
Днес имах доста ангажименти и целия късен следобед монтирах една пералня. От силикона ме заболя глава. Пих аналгин, но не помогна особенно. В 20:31 реших да преместя колата пред блока, НО при завъртането на стартара вместо да мина само 30 метра, някакси неусетно продължих напред. От само себе си, се насочих към входа на магистралата за Бургас ( за варналиите, минава се през Аспаруховия мост). След минаване на табела Варна, от скорост 50 км, набих спирачки до долу, пуснах халогените+ дългите, музиката на макс. ( няква денс песен нямах време да слушам), изчаках 30 сек. колата пред мен да се отдаличи и газ до долу, смяна на скорости почти на червената зона и 4 фара порят нощта.
Карайки 10-тина км. на абсолютния ръб магистралата свършва и има няколко стотин метра 4-лентов двупосочен път, с 80 дърпам ръчната и правя обратен към Варна, този път е спускане и това води до +20 км. по-висока скорост. Отново каране на ръба на фръкването.
Тази магистрала е с изкачване, доста сериозно при това и бая завой, но горе-долу плавни.
Магистралата свърши, минах табелата Варна и върнах лоста на 3-тия зъб и така с 50 км. до вкъщти. Там бях в 20:56. За 25 мин. каране минах поне 25 км. 20 от които магистрала.
Сега седнах на компютъра, а главате вече не ме боли. Мисля, че подейства.
Днес имах доста ангажименти и целия късен следобед монтирах една пералня. От силикона ме заболя глава. Пих аналгин, но не помогна особенно. В 20:31 реших да преместя колата пред блока, НО при завъртането на стартара вместо да мина само 30 метра, някакси неусетно продължих напред. От само себе си, се насочих към входа на магистралата за Бургас ( за варналиите, минава се през Аспаруховия мост). След минаване на табела Варна, от скорост 50 км, набих спирачки до долу, пуснах халогените+ дългите, музиката на макс. ( няква денс песен нямах време да слушам), изчаках 30 сек. колата пред мен да се отдаличи и газ до долу, смяна на скорости почти на червената зона и 4 фара порят нощта.
Карайки 10-тина км. на абсолютния ръб магистралата свършва и има няколко стотин метра 4-лентов двупосочен път, с 80 дърпам ръчната и правя обратен към Варна, този път е спускане и това води до +20 км. по-висока скорост. Отново каране на ръба на фръкването.
Тази магистрала е с изкачване, доста сериозно при това и бая завой, но горе-долу плавни.
Магистралата свърши, минах табелата Варна и върнах лоста на 3-тия зъб и така с 50 км. до вкъщти. Там бях в 20:56. За 25 мин. каране минах поне 25 км. 20 от които магистрала.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Митко Ганчев написа:Ниско ти е кръвното

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Re: Лекарството!
vutov написа: За 25 мин. каране минах поне 25 км. 20 от които магистрала.
Ми добре е , почти 60 км/ч средна скорост

Средната може и да е толкова, но това е защото имам чакане на светофари, слизане и качване по стълбите до 4-тия етаж, вървене 50-тина метра, палене, чакане да загреее малко и тръгване. Реално на магистралата съм стоял под 10 минути, другото е загуби по трасето.
Мисълта ми е, че за 30 мин. разпуснах от тежкия ден.
Мисълта ми е, че за 30 мин. разпуснах от тежкия ден.
vutov написа:главате вече не ме боли. Мисля, че подейства.
Мда, ясен случай си. Имал си адреналинова абстиненция

Последна промяна Filcho на 13 Фев 2007, 19:31, променена общо 1 път
Понеделникът е един отвратителен начин да прекараш една седма от живота си.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Filcho написа:vutov написа:главате вече не ме боли. Мисля, че подейства.
Мда, ясен случай си. Имал си адреналинова абстиненция

това лекарство действа и при други болести

the project is ready....

Да добро лечение е, но тъй като съм във фармацевтичния бизнес и ги разбирам тези неща, препоръчвам: Всяка сутрин свирка на гладен стомах, при критични състояния да се взима 3 пъти на ден. При възможност да се хапва ананас за оправяне на вкуса в устата на лекуващата дама. 

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Познато ми е
А само да попитам 4-те фара дето порят ноща на Ладата ли са или си преправял фаровете на Форда

А само да попитам 4-те фара дето порят ноща на Ладата ли са или си преправял фаровете на Форда

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
на е30-та 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
последния път като се лекувах по тоя начин ме болеже зъб в продължение на 4 денонощия. Накрая неиздържах и в 5 сутринта си изкарах 7ака от гаража и до Витоша. Навръщане, на Драган Цанков, в момента в който минах светофара на телевизионната кула и съм спрял, дръпнал съм ръчната и колата запалена, със запалени фарове, на амвариини си е седяла часове, а аз съм спал, най-интересното е, че ми беше изгорял бушона на седалката и съм спал седнал, нямах възможност даже и да я пусна назад. За 4 денонощия, това бяха единствените и най-сладки 2 часа сън.
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Много добро лекарство и определено помага за всичко
пс. не се препоръчва да се приема след употреба на алкохол

пс. не се препоръчва да се приема след употреба на алкохол

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
vutov написа:
Ама с Ладата май ще бъде още по-екстремно като преживяване, може и да забравиш всички болежки
А и кой с квото има си прави кефа.

Ама с Ладата май ще бъде още по-екстремно като преживяване, може и да забравиш всички болежки

15 мнения
• Страница 1 от 1