СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Le Transporteur » 27 Авг 2023, 21:48

alx, благодарим, за поздрава! :clap:
bum_bum написа: Съветския химн също беше хубав.

:yes: Много пауър и смисъл, имаше в този химн. :mhihi:

slatanic написа:Днес подбалкана беше леш от полиция.

Гледам и недоумявам, тировете карат посока Айтос, тия през Малко Търново ли се изнасят?! И малкото ни добри пътища, ще направят на паприкаш. :dunno:
По темата. Моля, румънската държава, да си поддържа пътя Русе - Варна и турската, Русе - Капитан Андреево. Край на молбата.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Авг 2023, 21:57

Le Transporteur написа:...и смисъл, имаше в този химн...

В кой вариант, тоя дето се възпяват и Ленин и Сталин или по-новия в който остава само Ленин :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2023, 21:57

Ако видя ще дам някакъв знак, от Пазарджишка Зафира. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 27 Авг 2023, 22:02

Top Gun Maverick написа:Ако видя ще дам някакъв знак, от Пазарджишка Зафира. :mhihi:
е ся вкара повера в недоумение
п.п. ще ви надуши къде сте се видели

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2023, 22:06

Смятай ако беше в България нямаше нищо да му убягва. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 27 Авг 2023, 22:26

b_u_b_o написа:
Le Transporteur написа:...и смисъл, имаше в този химн...

В кой вариант, тоя дето се възпяват и Ленин и Сталин или по-новия в който остава само Ленин :mhihi:

Това за смисъла , май прекалих :mhihi:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 27 Авг 2023, 22:28

alx написа:Като говориме за химни- аз по- хубав и величествен химн от нашия до сега не съм чул. Съвсем сериозно.

Ммм.. така си е.
Като се заговори за музика и се сещам, преди години ходих на Крушунските водопади и както си се катеря нагоре и някъде малко преди върха дочувам мелодия. Започнах да изпитвам някакво странно чувство, дали заради природата и пеещите птички или заради носещата се тежка акустика, абе все едно влизам в някакъв филм. Качих се накрая и на една полянка пред една пещеричка - гайдар! Омекнаха ми капачките, струйки пот се стичаха по гърба ми и въобще уникално преживяване!

Сега, като казах филм - https://www.youtube.com/watch?v=p-Uxqt1Hai4
То нали се спори - българска ли е, македонска ли е.. но и на нея се парализирам :mhihi:

Офф.. с'я пък с тоя филм 300, пак ме 'фаща яд, че миналия месец пътувах Атина-Солун и по път ми беше да се отбия в Термопилите ... обаче забравих :banghead:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Авг 2023, 1:01

barabqga написа:
Top Gun Maverick написа:Ако видя ще дам някакъв знак, от Пазарджишка Зафира. :mhihi:
е ся вкара повера в недоумение
п.п. ще ви надуши къде сте се видели

Изображение

carmanf1 написа:Вчера викам на момата...

Малките неща, Кармански ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 28 Авг 2023, 1:47

Ивански, как е хавата, пооправи ли се глезена?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 28 Авг 2023, 7:31

carmanf1 написа:........важното е хубавата компания с правилните хора....... :bchug:

Извода е, че някои хора доста по-назад ти дадоха правилните съвети да внимаваш как я наричаш въпросната "мома", защото след време може статута ѝ да е на съвсем друго ниво в твоя свят!!!
Радвам се, че така се развиват нещата м/у Вас! Интересно "четиво" си, колега!
Със здраве!

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Авг 2023, 8:03

3186 написа:
ivanski_2 написа:Преди малко пътувах Чепеларе - Пловдив с Опела, колона карат с 40 викам си няма смисъл да изпреварвам много са, но по някое време не издържах и всяка втора мисъл ми беше “ ех сега да бях с 35-цата , ех сега да бях с 35цата”, Опела просто няма сила а жената пътуваше с бмв то и тя към Пловдив та за мен остана Опела , та почнах да се замислям… та в тая връзка обективно струва ли си ф11 550д , или по- добрия вариант е е61 535д, като здравина и разходи за подръжка говоря?

От друга страна ако не ти се правят дивотии - пускаш автопилота и следваш този през теб без да пипаш нищо…

Сещам се за един виц по този въпрос.
Та имало страхотна мъгла и нищо не се виждало и някакъв човек се опитвал да кара в мъглата, но не му се получавало и изведнъж някакъв друг го изпреварил.
"Край" - казал си човека, "тоя знае как да кара в мъглата, явно може човека и се ориентира , ще го следвам"
И се лепнал плътно за първият.
Първия кара, завой на ляво, нашият също, завой на дясно и нашият така и след известно време първият внезапно спрял и нашият не реагирал така бързо и се натресъл в първия и съответно излязъл да се кара.
Излязъл и отишъл до първият и почнал да му вика
"Абе човек, защо спираш така внезапно бре?!!!"
А онзи го погледнал и го попитал "Ама ти какво правиш в гаража ми?" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Авг 2023, 8:10

3186 написа:
ivanski_2 написа:Преди малко пътувах Чепеларе - Пловдив с Опела, колона карат с 40 викам си няма смисъл да изпреварвам много са, но по някое време не издържах и всяка втора мисъл ми беше “ ех сега да бях с 35-цата , ех сега да бях с 35-цата”, Опела просто няма сила а жената пътуваше с бмв то и тя към Пловдив та за мен остана Опела , та почнах да се замислям… та в тая връзка обективно струва ли си ф11 550д , или по- добрия вариант е е61 535д, като здравина и разходи за подръжка говоря?

Ако покараш т’сла с поне 2 мотора, по този път, след това ще се чувстваш по същия начин и с космоса :mhihi Изпреварването по такива трасета е съвсем ново изживяване с мъсквичите. От друга страна ако не ти се правят дивотии - пускаш автопилота и следваш този през теб без да пипаш нищо…

'Второто' е по-възможно! Защото за 'първото' е абсурд да се случи! Те, освен ,че карат бавно, са се скупчили на по педя един от друг.. Като патенца, сакън да не се загубят! А колоните са зверски, и най-отпред обикновено е някой :banghead: ... няма смисъл! Та и да има възможност да лети, все тая!

Ивански, ти нали имаше вече Е61 35-ца? Пак да се 'връщаш'...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 28 Авг 2023, 10:14

ildivvy написа:
3186 написа:
ivanski_2 написа:Преди малко пътувах Чепеларе - Пловдив с Опела, колона карат с 40 викам си няма смисъл да изпреварвам много са, но по някое време не издържах и всяка втора мисъл ми беше “ ех сега да бях с 35-цата , ех сега да бях с 35-цата”, Опела просто няма сила а жената пътуваше с бмв то и тя към Пловдив та за мен остана Опела , та почнах да се замислям… та в тая връзка обективно струва ли си ф11 550д , или по- добрия вариант е е61 535д, като здравина и разходи за подръжка говоря?

Ако покараш т’сла с поне 2 мотора, по този път, след това ще се чувстваш по същия начин и с космоса :mhihi Изпреварването по такива трасета е съвсем ново изживяване с мъсквичите. От друга страна ако не ти се правят дивотии - пускаш автопилота и следваш този през теб без да пипаш нищо…

'Второто' е по-възможно! Защото за 'първото' е абсурд да се случи! Те, освен ,че карат бавно, са се скупчили на по педя един от друг.. Като патенца, сакън да не се загубят! А колоните са зверски, и най-отпред обикновено е някой :banghead: ... няма смисъл! Та и да има възможност да лети, все тая!

Ивански, ти нали имаше вече Е61 35-ца? Пак да се 'връщаш'...
Истината е че не ми пука , намеря ли къде да я държа (това ме спира мамка му) скачам на която и да е от двете , аз на 46ца се върнах та на 61 ца ли няма :D

drifty написа:Ивански, как е хавата, пооправи ли се глезена?

Днес съм на контролен преглед в Пловдив дано този се окаже малко от малко доктор.
Ако не паля за Турция.
Иначе се пооправям но бавно , оправиха ме де ако трябва да съм точен ( кинезитерапевта ) вече стъпвам , ходя бавно но ходя ако ходя бързо куцам малко , раните само 1 дълбока остана другото е добре , глезена спада ….абе до още месец смятам че ще ходя нормално вече.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Авг 2023, 12:53

barty написа:Досега не бях ставал жертва на банкова измама но ето че изчезнаха 400 лв от дебитната карта на баба ми.
Нейната карта стои в мен и аз и тегля пенсията.
Имаше 500 лв, плащах безконтактно дреболии за под 50лв. Трябваше да има 4хх лв. Отивам да тегля и тц, има само 32лв :shock:
Липсват 400 лв
Картата стои в мен от години. Друг няма достъп.
Следващата седмица ще ходим до ДСК за проверка но не съм обнадежден.

Има развитие, ако някой го интересува :mhihi:
Издухал съм явно, нищо не липсва. Сгрешил съм картите.
Но явно че не съм ок, тъй като правя грешки, които са чудни. Трябва ми почивка :paranoid:
:yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Авг 2023, 15:36

barty написа:
barty написа:Досега не бях ставал жертва на банкова измама но ето че изчезнаха 400 лв от дебитната карта на баба ми.
Нейната карта стои в мен и аз и тегля пенсията.
Имаше 500 лв, плащах безконтактно дреболии за под 50лв. Трябваше да има 4хх лв. Отивам да тегля и тц, има само 32лв :shock:
Липсват 400 лв
Картата стои в мен от години. Друг няма достъп.
Следващата седмица ще ходим до ДСК за проверка но не съм обнадежден.

Има развитие, ако някой го интересува :mhihi:
Издухал съм явно, нищо не липсва. Сгрешил съм картите.
Но явно че не съм ок, тъй като правя грешки, които са чудни. Трябва ми почивка :paranoid:

Аз така преди години - имам една карта на Чейс която никога не съм я ползвал- седи в чекмеджето в къщи. В ден момент я хакват и открадват некви пари. Звъня им на фрод-а и викам така и така… отговора е ми вие сте си виновен щото така и така. Викам им добре. Звъня на “жорко” и му викам - знаеш ли че да ви хакнали? Той вика- знам - а ти откъде знаеш? :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата