СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: СПАМ ТЕМА
Решавам да сипя сажда на тракалото, че светна лаНбата
Еко до мен и по път, влитам се и чИляка там полива и мие плац-а
Изчаквам да не давам зор някак и се нареждам на колонката, взимам пистоледЯ и от него изтече около 0,5л вода с препарат ...
Гледам го ония младеж и той ме гледа
и някак се разбрахме на подсъзнателно ниво кой смотан и кой откъде
Рекох и на лелята вътре, ама ич и не беше .
Младежа обеща да не мие повече колонките

Еко до мен и по път, влитам се и чИляка там полива и мие плац-а

Изчаквам да не давам зор някак и се нареждам на колонката, взимам пистоледЯ и от него изтече около 0,5л вода с препарат ...
Гледам го ония младеж и той ме гледа

Рекох и на лелята вътре, ама ич и не беше .
Младежа обеща да не мие повече колонките

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Top Gun Maverick написа:Че то никой не се кара като гледам бе Диего, нормално някакво събитие за което целия свят говори да се отбележи. А че се пише тук съвсем спокойно и нормално
в добрия тон на форума само показва, че народа е узрял да се отключи оная тема.![]()
Изрично беше казано, че тези теми не се толерират и не е ок да се коментират из форума

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Top Gun Maverick написа:затова и искам оная тема.
Моля, спри да мрънкаш за тая тема.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Мисля че нямаше съществена разлика в цената ако ги вземеш лятото, но пък взимаш стар дот.
Аз трябва да взема и за Опела и за Бмв-то, но ми се иска да са по-тихи че се наших с някви летни уж хубави за опела преди 2-3-4 седмици, но са мнооогоо шумни баси.
Ще поровя темата за зимните гуми да видим какво препоръчват патилите като мен

Аз трябва да взема и за Опела и за Бмв-то, но ми се иска да са по-тихи че се наших с някви летни уж хубави за опела преди 2-3-4 седмици, но са мнооогоо шумни баси.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Зависи къде ще караш колата и какво се очаква от гумата ... Че историята знае интересни случки на Frigo 2 vs TS 860 и шОк

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ivanski_2 написа:Мисля че нямаше съществена разлика в цената ако ги вземеш лятото, но пък взимаш стар дот.![]()
Aз взех преди лятото когато видях, че започнаха да вдигат цените. Очаквах само нагоре да им върви цената, но сега гледам са по-евтини от преди да започне увеличението

За зимни препоръчвам с две ръце FIrestone Winterhawk 4 - много подобна на шарката на последния зимен Bridgestone, отлични на вода и киша, комфортни и доста добре копаят в пресен сняг. А5цата е с Пилот Алпин и на пресен сняг и лек наклон умира, 39ката с Firestone-a е като верижна машина, няма спиране

- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Бимата има гуми за зимата, ще им е трета година. Взех за градската Джазка - Kleber HP3. Изпаднаха ми чисто нови на много прилична цена. Досега не съм карал с такива, но погледнах как се представят на тестове и са доста прилични. Колата се кара спокойно и само в града, и по тази причина мисля да ги правя всесезонни направо, изкарвам 2 години и хвърлям.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Аз чакам, по старо българско поверие, съседите да наложат зелето и чак тогава
Ама, като знам кви бяха последните 5-6-7 зими в България, мисля изобщо да не се занимавам с глупости.
Един приятел има един излишен ж'ип, който целогодишно е със зимни гуми и лятото не го кара, стои си там в халето му.
Вика, взимай го когато ти трябва. Та мисля да се възползвам, като ходя по планините през зимата, което сумарно е не повече от 15-20 дни за цяла зима.
Та, като типичен ганьо, за сега мисля изобщо да не слагам зимните жанти. Отделно и не ме кефят.

Ама, като знам кви бяха последните 5-6-7 зими в България, мисля изобщо да не се занимавам с глупости.
Един приятел има един излишен ж'ип, който целогодишно е със зимни гуми и лятото не го кара, стои си там в халето му.
Вика, взимай го когато ти трябва. Та мисля да се възползвам, като ходя по планините през зимата, което сумарно е не повече от 15-20 дни за цяла зима.
Та, като типичен ганьо, за сега мисля изобщо да не слагам зимните жанти. Отделно и не ме кефят.
carmanf1 написа:...Един приятел ...
Баси

Само дето така и не разбрах, защо са ти взели преди време книжката

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
BMW_POWER написа:carmanf1 написа:...Един приятел ...
БасиСлед 557 страници и 8350 мнения най-накрая открих, че ти имаш и мъж приятел
![]()
Само дето така и не разбрах, защо са ти взели преди време книжката![]()
![]()
Според мен е задявал някоя мадама, която не видиш ли е била омъжена и мъжът й е бил полицай на някое висше ниво, и от там са му направили к*р капан и така...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
barabqga написа:аз за всесезонни, до сега бях с ласа, може пак такива или дебика, вредещайн
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
В средата на февруари, при +15С° ми се наложи да търся гуми

Накрая взех все сезонни гуми Sailun, вече 20 хил км и съм приятно изненадан.
Размера е 225/45/17 и ги карам на Мерцедес ц180К, карам нормално.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Да питам,
взимам един апартамент и там има някаква климатици AUX, дето нямам представа, колко са добри.
Охлаждат но, съм се замислил да ги сменя с Дайкин.
Въпроса е може ли да се заменят , като се използва старата система тръби. Защото да не се кърти всичко по стени и тн?
взимам един апартамент и там има някаква климатици AUX, дето нямам представа, колко са добри.
Въпроса е може ли да се заменят , като се използва старата система тръби. Защото да не се кърти всичко по стени и тн?
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:carmanf1 написа:...Един приятел ...
БасиСлед 557 страници и 8350 мнения най-накрая открих, че ти имаш и мъж приятел
![]()
Само дето така и не разбрах, защо са ти взели преди време книжката![]()
![]()

Имам 5-ма истински приятели, на който мога да разчитам за всичко, по всяко време.
Наскоро се появи и 6-ти, съученик ми е от гимназията, ама не се бяхме виждали от много време, доктор е сега.
Появи се сам изневиделица и не можах да повярвам, какви чудеса направи без да съм искал нищо, разбрал от 3-та страна, че имам нужда за баба ми и така

После и за сина ми, когато си беше строшил ръката. Оказа се нищо особено, ама тоя направи ...

Преди си мислех, че имам повече, ама с времето се отсяха истинските.
ПП. Ай стига с тая книжка ве шефе, баси майна, книжката та книжката. Объркал си се нещо

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Да питам,
Един съсед, наскоро направи точно това, ама наобратното. Смени Дайкин с AUX

Използвали му старата система тръби и нищо не е къртено.
Ся обаче псува и ми вика, ела да го чуеш тоя AUX, на 1 година е.
Вътрешното тяло бучи на ужас, не се трае. Ама иначе е модерен там, някви дисплейчета, не знам си кво

Та сега пак ще сменя климатик
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не се чува AUX ха, ама нещо някакси не ми харесва студеното, дето прави
Ами някак си усещам студеното по-остро, а на дайкина в къщи като чели е по-меко.
Ами някак си усещам студеното по-остро, а на дайкина в къщи като чели е по-меко.