СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Spunky » 22 Авг 2023, 9:37

И моя дядо по бащина линия изкара до почти 90 с водни чаши ракия от сутринта, но хем не спря да ходи по няколко километра на ден, не спря и с физическата работа до края. Това, което изпускате и което не подмина другия ми дядо, е диетата им в детството и младите години. Първо минимален достъп до рафинирана захар и семкови олиа, второ никакви преработени храни, трето - военно положение през няколко години и като цяло по-малко ядене.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 22 Авг 2023, 10:11

Lenco написа:Защо пияната княгиня е по-интересна от това девойче?

Защото се разбра за нея, чак когато стигна до там ...
Нииииикой не знаеше че е стигнала до там сама, на собствени разноски .
И ся типично по български ще се изредят 500 федерации да я подкрепят и кво ли още не .
Аз лекИнко щЕх да плювн@ на всички, и да им сипя .
Но, понеже
ceco_kd написа: е много добро детето.
, ще си замълчи и няма нищо да каже или сподели .. Тъжната истина .
А във връзка с нашите родители и дядо/баба .. .Има да си мечтаем да готвим с мас и да ядем чесън, и ферментирали неща ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 22 Авг 2023, 10:49

Вече съм още по зелен Изображение

Sent from my 2201123G using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 22 Авг 2023, 11:10

ивчо написа:А във връзка с нашите родители и дядо/баба .. .Има да си мечтаем да готвим с мас и да ядем чесън, и ферментирали неща ...

Аз готвя с мас, правя си мас, правя си кисело мляко и ям кимчи с жива бактерия всеки ден. Проблема е по заведенията.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Авг 2023, 18:53

Тази сутрин бях в едно автомобилно представителство. Не е БМВ, нито Ауди, нито Бенц.

Готви ме шефа да договарям служебните коли зa Европа, ама му казах че съм ОК, само ако ми махнат една друга категория за преговори.
Той се хили и вика, действай с колите, не официално все още, и тая другата категория ще я махна от теб.

Взех големия ми син с мен, хем да не стои сам вкъщи, хем и евентуално да научи нещо.

Отиваме, ама търговеца, с който имах среща се обади, че ще се забави.
И ние чакаме, разглеждаме колите със сина ми и му обяснявам, кое какво е и така ..........

По едно време усещам, че някой ни гледа (всеки го знае това чувство).
1-во помислих, че някой се дразни, че сина ми отваря предни капаци наред, да гледал двигателите.

Ама не, няква служителка там, гледа към мен и малкия - ама, "от грозна, по-грозна" :D

След малко тръгна тя (УЖ на някъде) и мина покрай мен и я видях, че хем гледа, хем се смущава :lol: То си личи

После я видях, че отива да си взима кафе. Викам на сина ми, идвай с мен, ще си взимам кафе :lol:

И за да го науча, му викам ся влизаш там при кафе машината и й казваш да се дръпне, че ти си бил пръв, и че ще й направиш кафе, ама да чака :lol:

Срам го хвана. Ама аз го направих. Тя се засмя и вика, добре, съгласна съм :lol:
После той ми вика - Тате, как така не те е срам :mrgreen:

Дойде търговеца, говорихме си.

На края видях, че тя издава фактурите и отивам, и й написах на фактурата: вече се запознахме в кафето, вече знам и как се казваш, пише го на факурата, ама няма телефонен номер :lol:

Тя се засмя и ми каза, сори омъжена съм :lol:

Никога не е късно да те резнат отново - ся цяла нощ няма да мога спа от мъка :lol:

ПП. Важното е, че дадох пример на сина ми, да не се срамува от общуване и комуникация :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Авг 2023, 19:03

Ама не, няква служителка там, гледа към мен и малкия - ама, "от грозна, по-грозна" :D

Нали разбираш че това изобщо не се връзва с финала на историята ? Първо щото тия по грозничките са най игриви , и второ за какво ще те гледа като е омъжена ? А чакай чакай , потвърждава първото :mhihi: Шефа ти трябва да е луд да те остави да вършиш отговорна работа докато задяваш счетоводителките .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Авг 2023, 19:08

Lenco написа:Защо пияната княгиня е по-интересна от това девойче?
И по света ли е така?

Да, навсякъде е така. Интелигентните хора са смешни в очите на масата, защото не ги разбират. А тъпака е интересен, защото е близо до тях.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 22 Авг 2023, 19:32

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 10:07, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Авг 2023, 21:21

Petrolhead написа:служебните коли за европа на мултимилиардна компания ги договаря човек в България, като търговеца закъснява за среща, в Пловдив и докато договаря служебните коли за Европа задява грозната омъжена служителка на касата и всичко това в присъствието на невръстния си син.

фантазиите са хубаво нещо, но все пак не всички сме на 16 в тоя форум.

най-малкото, що за служител си, ако посред бял ден могат да ти губят времето да мааш гащи по шоурумите.

Много си напрегнат. Личи си, че не знаеш как се случват нещата. Дадох ти и приятелски съвет в една друга тема на скоро.

И си чел, недочел, какво съм написал - Неофициално написах. Ако е официално, ще отида ли със сина ми :winky:

Търговеца, си няма и на идея за какво става въпрос. Когато стане официално, ще си говоря с коренно различни хора, не от България :winky:

Отделно шоурума тук не е много по различен от другия в Прага например.

Ама бързаш да хейтиш :lol:

ПП. Давай го малко по-айляк. Не се напрягай толкова :winky:
Последна промяна carmanf1 на 22 Авг 2023, 21:34, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Авг 2023, 21:24

Aз за мойта лична/служебна сигурно 20 пъти ходих докато уточним марка и модел, нито веднъж не беше в извън работно време :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 22 Авг 2023, 21:49

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 10:05, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Авг 2023, 22:04

Jordana написа:

Нали разбираш че това изобщо не се връзва с финала на историята ? Първо щото тия по грозничките са най игриви , и второ за какво ще те гледа като е омъжена ? А чакай чакай , потвърждава първото :mhihi: Шефа ти трябва да е луд да те остави да вършиш отговорна работа докато задяваш счетоводителките .

И ти си брат чел, недочел. Не обърна ли внимание на кавичките за грозните :bchug:

Не обърна ли внимание и на “неофициално”.

Първо така се прави, отиваш и разучаваш, като най-обикновен човек, който УЖ нищо не разбира.

И отделно, омъжените, не са монахини - и на тях им се иска :bchug: Ама ги е страх в повечето случаи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Авг 2023, 22:14

Petrolhead написа:Ох, успокоих се, че се бях напрегнал.

Щом е неофициално, може.
Нищо, че колите в Пловдив и Прага, могат да бъдат доста различни. Това са дреболии.
И аз като си купувам сирене в Лидл, първо проверявам какво е сиренето в алди в бохум

Разбрахме се :bchug:

Ама кво им е различното на колите VW и Шкода между шоу румите в България и Прага?

Че не го разбрах тва.

ПП. Рено и Пежо също са в кюпа.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 22 Авг 2023, 22:19

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 10:05, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Авг 2023, 22:36

Petrolhead написа:...

Много си лош :smoke: Кажи му просто на Кармански, че ако иска да му вярват, тази история трябваше да започне примерно така:

Днес возих две филипинки до едно автомобилно представителство...

И нататък текста си остава същия :ok:

Така ще звучи къде къде по-солидно и по-достоверно :angel:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата