СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 13 Авг 2023, 14:11

Айде на симсонките, без пари, без документи, без карбуратор, електричество, гума и купи други неща. Някой беше споменал за цените на тия машинки.
chrome_wEubxFFFqu.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 13 Авг 2023, 14:33

shlosera написа:Колеги котката ми реши да падне от 6ти етаж за 3ти път, първите два пъти се криеше някъде през нощта и на сутринта си ме чакаше, но сега 4 дни се е покрила. Какъв е шанса да се прибере, аз де надявам че се скрила да ближе рани или по-вероятно да се е ударила лошо и да се е скрила да си умре на спокойствие. Тази на съседа отгоре също има 3-4 падания и последния път се появи след 2-3 седмици.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дано не е пострадала сериозно. Търси я късно вечер, когато наоколо е тихо (може да сложиш малко от тоалетната и около блока да си я познае по миризмата).И прозорец /тераса/ на 6тия етаж, особено след 2 падания, да не го обезопасиш е ужасна идея :dunno: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 13 Авг 2023, 15:15

c04 написа:
shlosera написа:Колеги котката ми реши да падне от 6ти етаж за 3ти път, първите два пъти се криеше някъде през нощта и на сутринта си ме чакаше, но сега 4 дни се е покрила. Какъв е шанса да се прибере, аз де надявам че се скрила да ближе рани или по-вероятно да се е ударила лошо и да се е скрила да си умре на спокойствие. Тази на съседа отгоре също има 3-4 падания и последния път се появи след 2-3 седмици.

Дано не е пострадала сериозно. Търси я късно вечер, когато наоколо е тихо (може да сложиш малко от тоалетната и около блока да си я познае по миризмата).И прозорец /тераса/ на 6тия етаж, особено след 2 падания, да не го обезопасиш е ужасна идея :dunno: :paranoid:
Прозореца е с комарници и леко ги преправих със вътрешни закопчалки, котето прокъсало мрежата да излезе

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2023, 15:34

Top Gun Maverick написа:Канада, така и се направи на луд как не вярваш на това, че мненията бяха модерирани наистина и не съм се предлагал за нищо, каму ли за такова да ми ограничават свободата във форума. :mhihi: Даже и колеги ти писаха, че са видяли мненията преди да ги оформи Моллов в този грандиозен заговор, който не е правен друг път във форума. :mhihi: Даже и по написаното личеше, че не е както трябва нещо. :mhihi: Ама ти още споменаваш тази невярна "информация". Има шанс твоите информации за войната, икономиката и света от твоите източници да са по-верни от това, което твърдиш. :yes:

Mollov написа:...Top Gun Maverick - кога пък съм ти модерирал/редактирал мнения на теб, с цел изопачаване на информация, или там.... какво беше? :D :D :D Стига с тия глупости...

Маверик, на кого да вярвам сега? На тебе или на Горският (да се свети името Му)?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2023, 18:17

Ние тогава изяснихме въпросът, колегите даже се включиха и казаха какво бях писал в онези мнения :mhihi: та не ми се влиза пак в стари спорове на едно и също. Концентрирай се върху картинката на колегата Ексклузив89, че там дължиш обяснение, аз модератор така или иначе няма да ставам, та не отклонявай реалния въпрос отправен към теб като типичен БГ политик. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Авг 2023, 18:20

Top Gun Maverick написа:Интригант, що се обаждаш сега да подпалваш огъня на раздора? :mhihi:

А какъв огън , много е просто, зареди теб и още няколко симпатяги ще заключат темата , а има интересни хора , но здраве да е .
Все пак има и друг много по-готин вариант , които говори за политика или война , да го пратят месец да си почине и така :D

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 13 Авг 2023, 18:42

Подскажете марка и модел нов автомобил, бензин на задно с нормално (класическо) табло в D-сегмента? 3-та серия и С-класата логично отпадат с тия грозни таблети, а не се сещам за друго ... може би само Лексус IS, но изглежда не се предлага тук.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2023, 18:59

ivanski_2 написа:
Top Gun Maverick написа:Интригант, що се обаждаш сега да подпалваш огъня на раздора? :mhihi:

А какъв огън , много е просто, зареди теб и още няколко симпатяги ще заключат темата , а има интересни хора , но здраве да е .
Все пак има и друг много по-готин вариант , които говори за политика или война , да го пратят месец да си почине и така :D

Аз съм ЗА, ама защо трябва да се взимат крайни мерки???

Защо трябва да се кара(ме)те за неща, които не зависят от нас? Ние сме някакви мравки, които ще си издерат очите, защото слоновете си правят каквото си искат. Кое е за предпочитане, да се трие мнение или да се гонят хора?

Що се отнася до "обяснението", не го дължа на никого. Има правила във форума. Който смята, че аз съм нарушил някакви правила или съм си превишил правата, има начин да го каже. Нека напише на мен, че не съм прав, защото .... или да направи същото до Горският (да се свети името Му).

Въпросната "картинка" (ако става въпрос за същата, която аз изтрих) нарушава две правила. Хем е в политиката, хем се свързва с войната в Украйна. Ако е нормално да се бъзикаме с тия две неща, значи ще може да качване колажи и на Зеленски и до къде ще стигне това? И не на последно място, какъв е "фъна" в тази картинка? Кое е смешното, защото честно казано, аз не го разбрах :dunno: Курнела и още няколко, надвесени над Путин :shock: Ми да взема да се погъделичкам, та белким се разсмея :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 13 Авг 2023, 19:05

streetz написа:Подскажете марка и модел нов автомобил, бензин на задно с нормално (класическо) табло в D-сегмента? 3-та серия и С-класата логично отпадат с тия грозни таблети, а не се сещам за друго ... може би само Лексус IS 500 F , но изглежда не се предлага тук.

https://www.lexus.com/models/IS

Сам си си отговорил на въпроса единствено ти трябва да намериш начин да ти го докарат от щатите. Базовия IS 500 F е под $60к така че ако не ти се набутва за разни глупости по него дето така или иначе няма да ги ползваш или може и без тях да минеш с докарване и мита не виждам кой знае колко да скочи цената.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Авг 2023, 19:23

streetz написа:Подскажете марка и модел нов автомобил, бензин на задно с нормално (класическо) табло в D-сегмента? 3-та серия и С-класата логично отпадат с тия грозни таблети, а не се сещам за друго ... може би само Лексус IS, но изглежда не се предлага тук.

Genesis G70, Alfa Giulia

Потребител
Аватар
Кара: e39 520i
Детайли за колата: М52B20TU

Мнение от sedd » 13 Авг 2023, 23:28

Spunky написа:
streetz написа:Подскажете марка и модел нов автомобил, бензин на задно с нормално (класическо) табло в D-сегмента? 3-та серия и С-класата логично отпадат с тия грозни таблети, а не се сещам за друго ... може би само Лексус IS, но изглежда не се предлага тук.

Genesis G70, Alfa Giulia
Още.. Kia Stinger, Jaguar, Infiniti

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Авг 2023, 12:10

Kia Stinger GT e голямо дръвце :paranoid:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Авг 2023, 13:00

Що кво и е? :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Авг 2023, 13:11

Качеството на изработка е зле, пластмасите са като в най-евтините кии, тясна е отпред поне за мен...пътново поведение не ми допада, двигагтеля ок ама скоростната кутия го спъва...макар да им е първи опит за подобна кола има още доста какво да се желае :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Авг 2023, 13:23

Пуу да ми хареса нещо на вид от тия корейци и то пак говно ще излезе. :mhihi:
Еми ще продавам моторетката и цедеса и ще взимам тундра или секвоя то се е видяло.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата