СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от barabqga » 12 Авг 2023, 23:33

никой ли не каза една промивка с ракия

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 13 Авг 2023, 0:57

Да не отварям тема за тая глупост, но тук из раздела пишат колеги, които са електричари, та да попитам и тук за съвет:

Изплесна ми една отвертка и понеже съм си карък, при изплесването съм закачил един кабел, който обаче не е кръгъл, а прилича малко на лентов кабел, до колкото виждам с няколко жици, аз съм прекъснал само едната, но точно до буксата. Дали с резервна букса може да се презапоят всичките кабелчета или тоя тип кабели са по-особени? Има много кръгли кабели наоколо, нямам представа каква е разликата обаче
:dunn
IMG_20230812_200921.jpg

Моторчето, в което влиза буквата управлява клапи на вентилацията в купето на колата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Авг 2023, 1:15

Ако кабелчето е малко по- дълго аз бих го отрязал под там където си го скъсал, бих заголил проводниците, топнал всеки един от тях в колофон и след това малко тинол да хване хубаво на всеки и след това бих отворил буксата и презапоил всичко.

Това упражнение съм го правил преди 10тина години зимата като някой хора (нечовеци ама друга тема) бяха паркирали и ръба под предната броня беше се хванал на бордюра… после ми вика - “ми сложих на задна и не тръгна и сз дадох малко газ и сега ми свети таблото че има изгорели фарове”. Отивам аз и какво виждам… всичките лентови кабели отдолу за дрл-ите бяха скъсани… :winky:

Един ден игра с поялника…

Нечовеци са казвам ви…. Сега като ме изнервира и реша да се заяда и припомня случката- след всичките тия години вместо да каже сори- още ми съска… нечовека
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2023, 1:50

drifty написа:...

Гледам, че си останал без нокти. Внимавай, да не останеш и без пръсти :idea:

Заради една изкривена капла на скутер ходих близо две години с жестоки рани в мекото на лявата ръка между палец и показалец.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2023, 6:23

Канада, така и се направи на луд как не вярваш на това, че мненията бяха модерирани наистина и не съм се предлагал за нищо, каму ли за такова да ми ограничават свободата във форума. :mhihi: Даже и колеги ти писаха, че са видяли мненията преди да ги оформи Моллов в този грандиозен заговор, който не е правен друг път във форума. :mhihi: Даже и по написаното личеше, че не е както трябва нещо. :mhihi: Ама ти още споменаваш тази невярна "информация". Има шанс твоите информации за войната, икономиката и света от твоите източници да са по-верни от това, което твърдиш. :yes:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 13 Авг 2023, 7:53

drifty , направо ти се чудя какво все я човъркаш тая кола . Че това е една от най надеждните и безпроблемни автомобили на всички времена :dunno: Как все намираш нещо да и правиш :roll: Ами :driving: повече :yes:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2023, 9:15

:ahah:
Ахахаха, вярно я имаше тая снимка. Айде сега да видим, че докато спи снимката ще стои. :mhihi:
Бараш го по болното място въпреки, че не гласува, все пак Бейуоч, реанимиране правят или опити, недей така, танка на парада тая година няма да го бутат или догодина когато е, че тази година май мина и беше успешно. :mhihi:
Пристанището отиде, каквото и да трие, вече си е пак българско.
А тоя вляво кой е, че не го познавам?

Иначе на въпросът ти, май само алх махнаха, ама не защото не може да модерира, ами нещо влизаше в конфликти с бая от старите потребители. Други модове просто спряха да пишат през годините.

П.п: И аз малко не разбирам проблема със снимката, нито имаше коментари в темата след нея, че да има извинение, че се отива към политика, нито спорове, нищо. Според мен може изкуствен интелект настроен на ника на Канадата да взема определени решения засичайки дадени фрази или образи. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Авг 2023, 9:42

Добре бе толкова ли е трудно тук да не се коментира война и политикa д**а :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 13 Авг 2023, 10:20

Колеги котката ми реши да падне от 6ти етаж за 3ти път, първите два пъти се криеше някъде през нощта и на сутринта си ме чакаше, но сега 4 дни се е покрила. Какъв е шанса да се прибере, аз де надявам че се скрила да ближе рани или по-вероятно да се е ударила лошо и да се е скрила да си умре на спокойствие. Тази на съседа отгоре също има 3-4 падания и последния път се появи след 2-3 седмици.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2023, 10:22

Интригант, що се обаждаш сега да подпалваш огъня на раздора? :mhihi: Трудно е да, за нещастие войните са нещо неразделно в човешката история, поне засега и неслучайно мир се нарича състоянието между две войни. Отделно пък след Ковида това ни определя голяма част от нещата в живота макар и да не го разбираме пряко.

Ама тука ставаше дума как Канадата е направил така с това премахване, че умишлено да се коментира защото не е оставил на колегата снимката там просто да виси да се смеят хората. И ето, пораждат се спорове. :mhihi:

Що се касае до котката и двата варианта са възможни. Но мисля да се върне е по-вероятно, просто като и е зле не иска да вижда никой. Някои котки пък тогава търсят стопанина си...не знам. Дано се оправи и върне.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Авг 2023, 10:59

Имах една котка дето се въртеше около къщата и си стана наша с времето. Роди 4 някъде края на май и беше голяма веселба до преди 10 дни, изчезнаха. Майката и тя, но се появи два пъти и видимо обикаляше и ги търсеше. По същото време, почнаха всеки ден лисици да се появяват в двора и най-вероятно ако не са ги измезили всичките, са се разбягали. Майката тъкмо ги беше научила как да излизат от двора, през една лозница, че иначе е висока зидана ограда. След първите два дни, майката не се появи повече. Казахме на комшиите, че ги търсим и вчера едно момиченце сутринта дойде и донесе едното, единственото мъжко, което и без това бяхме решили да си оставим. Много слабо, стресирано и куца, явно е паднало от високо и го боли някъде около хълбока. Захранихме го и спа на едната тераса, днес е бая по-добре, но трябва да го пазим от лисиците докато се възстанови напълно, че сега е лесна жертва. Отделно ще им отрежа достъпа на лисиците, че са намерили начин да влизат през една от постройките, ниско в имота, който е под наклон и върху подпорна стена. Ползват паднали дървета за качване и всичко трябва да изчистя на един метър от оградата. Но за сега хепи енд за едното маче.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2023, 11:12

Възможно е падналите котки да са пострадали, да ги е намерил някой и да им е помогнал докато се възстановят и след 2-3 седмици като пише колегата да ги е пуснал навън. Да де, в случая само за една такава котка ставаше дума.

Относно котката и раждането, може после да ги е преместила някъде извън вашия двор защото не е бил дълго време неин. Котките имат навика да си носят малките, но щом казваш, че се катерят вече, едва ли ги е носила тя и все пак не е изключено.
Вчера тука се връщам и една улична котка донесла три малки в един сандък в който прибираме възглавници от дворната пейка. И вчера спорим, жената вика, че ще си ги върне от където е дошла, аз викам, че за да ги премести явно е търсила по-хубаво място и го е намерила. Нашите два котака ме беше страх нещо да не ги направят, та ги пуснахме под наш контрол да ги подушат, единия въобще не отиде, другия като ги видя какви са малки и избяга. :mhihi: Както и да е, снощи ги е изнесла на някъде. Пак жената излезе права. :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Авг 2023, 13:00

Exclusive89 написа:...

Предполагам не си обърнал внимание, но в тази тема тук е забранено да се пускат политически-свързани постове и/или снимки.

Top Gun Maverick - кога пък съм ти модерирал/редактирал мнения на теб, с цел изопачаване на информация, или там.... какво беше? :D :D :D Стига с тия глупости...

P.S. Продължавате да коментирате неща, за които помолих да се спре в тази тема. Няма да се моля още дълго...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 13 Авг 2023, 13:11

alx написа:Ако кабелчето е малко по- дълго аз бих го отрязал под там където си го скъсал, бих заголил проводниците, топнал всеки един от тях в колофон и след това малко тинол да хване хубаво на всеки и след това бих отворил буксата и презапоил всичко.

Не съм сигурен дали има много мегдан да се скъси кабела. Поне според начина, по-който стоеше като махнах таблото. Макар че мога да го извъртя в другата посока и тогава ще се спечели някакво място, за да се скъси малко.

BMW_POWER написа:
drifty написа:...

Гледам, че си останал без нокти. Внимавай, да не останеш и без пръсти :idea:

Заради една изкривена капла на скутер ходих близо две години с жестоки рани в мекото на лявата ръка между палец и показалец.

Хаха, прав си! По принцип работя с ръкавици, но тук са доста пипкави нещата и повече ми пречат ръкавиците. Иначе те разбирам, миналата година се порязах много качествено на вратата и ходих на фирмения тиймбилдинг бинтован и стоях в басейна с вдигната ръка като ученик в училище. :banghead: . По таблото обаче основно се вадят разни болтченца и не се изисква сила. Обаче тая ос, заради която повредих кабела, според видео, което гледах, за да излезе, трябва да се напъне малко с отвертка - вероятно там съм повредил нокъта, ама беше само леко чукнато, другото сам го изчегърках, че ми закачаше хаха. Иначе после естествено намерих по-цивилизован вариант, но вече бях повредил кабела.. Моторчето просто се сваля и освобождава тая ос и излиза доста по-лесно. Ама явно на американските 39ки сетъпа е по-различен и не е нужно да се маха моторчето.

mr_petroff написа:drifty , направо ти се чудя какво все я човъркаш тая кола . Че това е една от най надеждните и безпроблемни автомобили на всички времена :dunno: Как все намираш нещо да и правиш :roll: Ами :driving: повече :yes:

По принцип си прав, така е. 39ките са доста солидни машини, обаче вече са на възраст. Моята конкретно е и на не малко километри за бензинова кола - гони 400 000 вече. За тия километри и 23-те години на пътя, повечето части отдавна са преминали планувания си живот, а дори и запаса, който инжинерите са оставили, та е нормално да се чупят разни неща. В интерес на истината, повечето неща, които свалям са оригинални части от завода - пролетта сменях два носача, и двата бяха щамповани БМВ и 00 за година, та са изкарали мнооого километри над планираните. Освен това, пътищата ни не са цвете, та нормално. Но сега се натрупаха повечко неща, щото последните години основно карам.. 2020 - 2022 съм сменял по 1-2 неща годишно - някоя гарнитурка, шарнирни втулки, таралеж, един маркуч, генератора даде фира, та го ревизирах и предните стъклоповдигачи им се счупиха пластмасите. Но края на миналото лято виското проби радиатора и тогава се обадиха и разни неща по окачването, както и тоя тъп вентилатор и се натрупаха неща за правене.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Авг 2023, 13:48

А снимката му може ли да стои тогава в снимките и картинките като там е без коментари и съответно няма да има дискусия? Питам защото той си се оплака, че два пъти Канадата му я маха. :mhihi:

И ги поправяше, нямаше кой друг да е бил, освен ако не е бил самия Канадец и сега да хвърля прах в очите. :mhihi: Ама не бе, ти беше, а и както казах ги видяха колегите. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 13 Авг 2023, 14:12, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата