СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: СПАМ ТЕМА

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз отдавна му казах, ама по-меко защото е в начална фаза. Може и да не мине на другата, не се знае. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Лошото е да си в гора със сливи и да уцелиш кисела джанка дивачка
Дано не е такъв случая

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз знам и едно друго с чувал и т.н. ама то всички го знаем де.
Джанката е готина, така както я описва не бих и отказал...в едно друго време нали, сега не съм такъв.
Чакай, тя сестра имаше, ама забравих, че не съм такъв. За миг.

Джанката е готина, така както я описва не бих и отказал...в едно друго време нали, сега не съм такъв.

Чакай, тя сестра имаше, ама забравих, че не съм такъв. За миг.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Днес сутринта моята зъболекарка пуснала платена реклама, че си разширила денталната клиника. И правили там някво парти.
Ама на една от снимките гледам нова зъболекаркаааа
от тия дет хич не са “убави”
Веднага й се обадих за майтап и й викам, видях рекламата, и внезапно се сетих, че не съм идвал скоро на контролен преглед
Ама искам при новата докторка. Иначе няма да дойда
Тя е със страхотно чувство за хумор и вика - още утре те записвам при нея, цял ден ще те преглежда.
Ама първо ще минеш през мен
Викам, ааааа няма да идвам тогава, ти не си толкова млада и красива
Тя се хили и вика, помниш ли преди 3-4 години, къде я беше закъсал с един зъб и всеки път, като дойдеше при мен под машинката, как случайно всеки път идваше докторка ………. Викам, как да не я помня тя всеки път заставаше срещу мен на зъболекарския стол и я гледах, то от нейната красота не усещах болка
Тя пак се хили и вика: няколко месеца след това, тя ми каза, че е бременна и ще излиза в майчинство.
Първия ми въпрос беше, ……… ли беше
Викам, ааа не съм я барал, бях женен тогава и всеки път като пиехме кафе на терасата с нея, тя ми разказваше че чака годеж.
Та ся като се върна от море имам още един таргет, за ново близко познанство
Винаги е добре да имаш близки докторки/зъболекарки
Ама на една от снимките гледам нова зъболекаркаааа

Веднага й се обадих за майтап и й викам, видях рекламата, и внезапно се сетих, че не съм идвал скоро на контролен преглед

Тя е със страхотно чувство за хумор и вика - още утре те записвам при нея, цял ден ще те преглежда.
Ама първо ще минеш през мен

Тя се хили и вика, помниш ли преди 3-4 години, къде я беше закъсал с един зъб и всеки път, като дойдеше при мен под машинката, как случайно всеки път идваше докторка ………. Викам, как да не я помня тя всеки път заставаше срещу мен на зъболекарския стол и я гледах, то от нейната красота не усещах болка

Тя пак се хили и вика: няколко месеца след това, тя ми каза, че е бременна и ще излиза в майчинство.
Първия ми въпрос беше, ……… ли беше

Викам, ааа не съм я барал, бях женен тогава и всеки път като пиехме кафе на терасата с нея, тя ми разказваше че чака годеж.
Та ся като се върна от море имам още един таргет, за ново близко познанство

Винаги е добре да имаш близки докторки/зъболекарки

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Чуек , ти докато евеш и ти вадят зъбите ...или обратното , докато ти вадят зъбите мислиш за еване... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
СПАМ ТЕМА
Маверик, тия теми може да съществуват само на принципа на андроид и иос темите дето има във форума... и никой от противоположния лагер да не пише в другата тема
Всеки да си играе в неговия пясъчник. Ако имаше обща тема за смарт телефони отдавна щеше да е заключена 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Всеки да си играе в неговия пясъчник.
Еми тия със сбъгнатата операционна система да не пишат в темата , кво толкова трудно

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
carmanf1 написа:Винаги е добре да имаш близки докторки/зъболекарки
Хахахаххахахахха пич, да не съм лош пророк ама като гледам накъде си залитнал рано или късно май ще осъзнаеш колко си бил прав в горната сентенция

Казвам го абсолютно без лоши чувства, даже не го познавам колегата, просто от четенето на историйките и от скромния ми житейски опит стигам до некои заключения

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
E34 написа:carmanf1 написа:Винаги е добре да имаш близки докторки/зъболекарки
Хахахаххахахахха пич, да не съм лош пророк ама като гледам накъде си залитнал рано или късно май ще осъзнаеш колко си бил прав в горната сентенция![]()
![]()
![]()
Казвам го абсолютно без лоши чувства, даже не го познавам колегата, просто от четенето на историйките и от скромния ми житейски опит стигам до некои заключения

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
steeN написа:Маверик, тия теми може да съществуват само на принципа на андроид и иос темите дето има във форума... и никой от противоположния лагер да не пише в другата темаВсеки да си играе в неговия пясъчник. Ако имаше обща тема за смарт телефони отдавна щеше да е заключена
И в първите 400 страници в iOS темата, поне 180 са за андроид

За мен няколко човека трябваше да получат по-сериозни бананчета, като се върнат и продължат - перманентни и тва е. Сега се сещам за няколко 40+ годишни чикибойци, които изядоха бан и на мен лично хич не ми липсва да им чета мненията

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ауч. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
drifty написа:Само да не бараме Спам темата, началник! Поне до към края на октомври, после може малко почивка да си долипсваме тук, та после пак нова коледна тема и така до следващия октомври :Д.
Да, добра идея даваш... мое да я заключим края на седмицата, да си починете малко от толкова много "бездействие" в рамките на работният ден...

TNT написа:За мен няколко човека трябваше да получат по-сериозни бананчета, като се върнат и продължат - перманентни и тва е. Сега се сещам за няколко 40+ годишни чикибойци, които изядоха бан и на мен лично хич не ми липсва да им чета мнениятаБездействието обаче пак е вид действие. И това доведе до напускането на хората със смислени мнения. Предвид, че някои станаха и модератори, даже съм на мнение, че не просто се бездейства, а се толерира и поощрява
viewtopic.php?f=4&t=94821
14. Обидите са абсолютно неприемливи. Уважавайте се, независимо дали имате различно мнение. Неуважението към останалите няма да се толерира ни най-малко.
Какво предлагаш да се направи с тези, които са +40г? Да направим подфоруми 20+, 30+, "Криза на средната възраст", "Критика здравей" и т.н.? Долу има секция, която се казва "Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума". Напиши, че не се кефиш на по-възрастните и желаеш да се разграничиш и не нямап нищо общо с тях. Предполагам, че хората с права ще ти отговорят. Не за първи път се изказваш така за тези, които са родени доста преди теб.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Както съм написал и в мнението си, тези вече са баннати или не пишат във форума. Но много време се търпяха. Ще се радвам да ми цитираш мненията, където не харесвам общуването с по-възрастни.