СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 12:52

Е.Димитров написа:
Top Gun Maverick написа: после на 21-23 една друга сума и време ме мота, ама накрая се оказа, че било за да зарежа приятелката си тогава заради нея, което не стана разбира се. :

Колко нахално от нейна страна, да те мотае така!
Кучка :mhihi:

Абе човек, то все бяха едни нощни вземания от тука, от там(плащаше си разбира се като всички)и накрая след не знам колко време се стигна до някакви целувки за да обясни тя, че много и харесвало и т.н. ама да съм оставел приятелката си и тогава. Абе яяяаааа, ти досега не знаеше ли, че си имам приятелка? Абе знаела тя, ама и било криво заради нея, ама пък да съм я оставял. :ahah:
Една друга пък искаше същото, но беше готова на секс тогава, обаче пък аз исках нейната приятелка и така. :mhihi: Бурни, млади бакшишки години бяха с 15 годишна Е36-ца. :mhihi:

От цялата работа през тия години и тактика тип ПОЧТИ всичко под ножа(но не на всяка цена)накрая срещнах жена ми и заради нея оставих приятелката си, а тя пък не искаше да съм я оставял заради нея, ама кой ли я питаше. :mhihi:
Останах верен на себе си поне да не им давам обещания на жените, които няма да изпълня само за да преспя с тях. Имаше достатъчно и и исках чиста съвест, доколкото е възможно.
Пак казвам, лонг тайм агоу са тия неща, че БГ мама знам как влизат хора да шпионират, не се знае и тука какво се случва. Там е имало доказани мъже с никове с женски имена, представящи се за жени. :idea: Тъй съм чувал. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Авг 2023, 13:38

Top Gun Maverick написа:Канада, краката не са много рошави, ама още не мога да установя от какво е това одраното. :mhihi: Та не вкарвай сега интриги, да не ми излезе име, аз пазя строги социални норми. :mhihi:

Понеже си тръгнал да се оправдаваш, остава да кажеш, че и жена ти е от Казанлък :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 13:46

Че от къде да е? В малък град е логично, знаеш хората, родата, няма шансове нещо да не е както трябва. :mhihi:

Кога ще отваряте темата за войната, когато Путин обяви края и ли?
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Авг 2023, 13:54

Top Gun Maverick написа:Че от къде да е? В малък град е логично, знаеш хората, родата, няма шансове нещо да не е както трябва. :mhihi:

Явно си я хванал от малка. В малък град (или село) обикновено си взимат жени от друг такъва, защото в техните си знаят "историята и километрите". Казано накратко, като излезеш на стъргалото и всички баджанаци те гледат с усмивка :smoke:

Темата за войната ще я отвори Горският (да се свети името Му), когато свърши сегашната. Какво ти е интересно толкова там? Искаш пак да се хване(те)м за гушите ли? Аз не искам да се карам с никого :dunno:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 14:16

Малка, малка...на 23 и на 25 вече бяхме женени, а това с историята го казах на шега, реално причините са били съвсем други слава богу.

За войната да искам да се карам с някой ли? Аз тогава не се карах, че сега ли да се карам? Пак ви казвам, те каращите се даже не пишат вече. Спорещи е имало от сегашните, ама ако няма спор, няма и истина.
И какво значи какво ми е интересно? На цял свят му е важно, не просто интересно, на мен ли да не ми бъде? Ето, нови 200 млн. от САЩ и помощта отишла на 43 млрд. ли казаха вече, като се очаква бИдон да иска ново гласуване от сената защото достигат лимита. Това са важни неща които не можем да се правим, че не съществуват защото някой се скараш с някой друг.
И политиката не отваряте, ето сменят 10 шефа на ОДМВР в страната, ние нищо не обсъждаме. Не става с цензура и теми табу. Като има проблемен елемент, спираш неговото кранче, а не целия форум кранчето. Не е честно просто.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Авг 2023, 15:27

"Спираш кранчето" и после "свобода на словото", "диктатура"...

Който иска, може да си намери информация. Слава Богу, все още има и независими източници. Аз чета за себе си и ми стига. Агиткаджии бол и не ми се влиза в пререкания. С нито една страна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Авг 2023, 16:22

DriftoMania написа:....... Пиша си в края на миналата година с една колежка .... ...

Колега, най-кратък, чистосърдечен съвет. Изчезвай с 300 и я забрави тотално. Просто я отпиши от живота си. Лесно става.

Ако си ОК, пиши ми на ЛС да говорим повече, не искам да пиша тук мнението си за тоя случай.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 10 Авг 2023, 16:25

carmanf1 написа:
Ако си ОК, пиши ми на ЛС да говорим повече, не искам да пиша тук мнението си за тоя случай.

Брех, що ли? Да не би, щото не става въпрос за теб? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Авг 2023, 16:53

Утре отивам с моите двама, малки кроманьонци на море в гръцко.
Казах им одеве да си приготвят багажа сами.

Дадох им малки куфари, дадох й на големия списък, какво да не пропускат и да го чете на малкия.
Проверих ги, всичко уж е точно и натоварихме багажа

Ами, багажника ми е наполовина празен. Всичкия багаж, моя, техния, другите там плажни простотии, като надуваеми лодки, душеци, пояси, топки, не знам си кво - всичко е вътре. Даже и стек биричка си сложих. Ми празен е на половина багажника :D

А, аз тъпанара, преди години купих, чак и куфар/кутия за тавана :lol: Че нямало място, според майка им :lol:
Преди малко й се обадих и й казах, че й подарявам куфара/кутията да си го слага на Артеона, само релси трябва да си купи

Откачени са тия жени :mhihi:

ПП. Тройкаджийката и тя искаше да идва, да сме били заедно с децата (включително и нейната дъщеричка) щот съм наел къща, ама й казах, че е рано още за тия работи, щот къщата която съм наел е малка. Отделно нямам вече кутия за тавана на колата и няма място за багаж :lol:

Пак ми каза, че не ме разбира :ok:

Ама аз пък, искам да съм си сам с моите си деца - тримата по мъжки.
Много харесвам й нейната дъщеричка, прекрасно детенце е, ама искам да съм си само с моите двама кроманьонци :D
Последна промяна carmanf1 на 10 Авг 2023, 17:15, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Авг 2023, 17:12

carmanf1 написа:Ама аз пък, искам да съм си сам с моите си деца - тримата по мъжки

Най-готината ми почивка в живота беше по мъжки с моя големия. Тогава той беше на 3г. Почивка на детски режим. Ставане в 8, закуска, плаж, два часа сън след обяд, разходка, въртележка, вечеря и в 10 в кревата.

Беше през 1995г .....

Отделяй им колкото можеш повече време и внимание. Утре ще пораснат и ще си хванат пътя ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 17:21

Как ще изчезва с 300 бе, ами ако онази в крайна сметка се врече? От какъв зор да я пропуска след като му харесва? Даваш му акъл цял живот след това да се пита "ами ако бях пробвал и беше станало нещо". Това е грешно. Плюс това ние може нещо да пропускаме защото участваме в преразказ. Както му казах хваща била за рогата и ще види какво ще стане. По-добре отказ отколкото цял живот да се пита какво е щяло да стане или още по-зле, да продължава да играе в нищото и д се в безтегловност. Две неща на този свят са лоши - да не извървиш пътя до края или никога да не тръгнеш по него! Не помня кой азиатски мислител го беше казал, но е топ!
Колега, отивай и я хващай, цял форум е зад теб!
Последна промяна Top Gun Maverick на 10 Авг 2023, 17:27, променена общо 2 пъти

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Авг 2023, 17:26

BMW_POWER написа:
Темата за войната ще я отвори Горският (да се свети името Му), когато свърши сегашната. Какво ти е интересно толкова там? Искаш пак да се хване(те)м за гушите ли? Аз не искам да се карам с никого :dunno:

Много по-малко вероятно е да просъществува SPAM темата в дългосрочен план, отколкото да отключим темата за войната ;)

Top Gun Maverick написа:

Може би никога. В този форум на няколко пъти се видя, че подобна тема не може да съществува по цивилизован начин.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 17:29

Канада, говориш глупости, някой щял да каже, че е диктатура защото щели да го спрат за нарушаване на правилата. И затова спираш цял форум да пише по 3-4 теми??? :kuku: Това е тирания по твоята логика, ако да спреш двама е диктатура. 2022-ма спрени си е тирания по твоята логика.

Мерси за включването Моллов, ама аз няма да се съглася с тези доводи, както и другите, които предпочитат да си мълчат. Но както се казва у вас е и хляба и ножа, ще страдаме всички заради Грозданов, Иво и да не ги изреждам още там 2-3-ма. :clap: И то месеци наред, да не говоря, че темата за конспирациите ни я заключихте 2022 април, пак заради хора, които не пишат дори никъде вече.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Авг 2023, 17:30

Don_Diego написа:Баси тъпия форум….тарикат играч се разчувства :mhihi:

... в SPAM тема.... смяяятай.... :D :mhihi:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 10 Авг 2023, 17:33

Top Gun Maverick написа:
Мерси за включването Моллов, ама аз няма да се съглася с тези доводи, както и другите, които предпочитат да си мълчат. Но както се казва у вас е и хляба и ножа, ще страдаме всички заради Грозданов, Иво и да не ги изреждам още там 2-3-ма. :clap: И то месеци наред, да не говоря, че темата за конспирациите ни я заключихте 2022 април, пак заради хора, които не пишат дори никъде вече.

От 10-15 човека пишещи в тая тема, ти изброи поне 30%... е според теб това не е ли проблем?

Измисли начин как темата да съществува без простотии и всякви неща, които се сещаш (какво имам предвид), и ще говорим как да бъде отключена. Ама едва ли ще можеш.... щото българина си е такъв. Примери - има бол други форуми и всякви такива "чат приложения", в които се случват същите неща, когато се говори на конкретни теми... и ако няма модерация... става страаашно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата