СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 09 Авг 2023, 20:46

Мен пък в първи курс ме налази едната колежка, пък и аз я бях харесал и станаха нещата, макар пак да не беше лесно, амааа не изкарахме много дълго.

Като се замисля, с жените, с които съм стигал до нещо повече от просто разговор, сами са идвали при мен, значи са ме сваляли :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Авг 2023, 20:46

Top Gun Maverick написа:Малко е смущаващо , че толкова мъже я задяват ...

Ами, мега красива е, самата истина. Простичко е. Пък който иска да си мисли, че се хваля.

И всеки, който има топки се пробва. Нормално. Другите, които нямат, само цъкат с език отстрани и ги е страх да подходят.

Абсолютно съм на ясно, че в един момент ще дойде по-добрия от мен ... и така. Не ми дреме грам. После следващата. Живота продължава :D

ПП. Сестра й също е мега красива :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Авг 2023, 21:04

Don_Diego написа:...

С едната свърших работа в една от залите за срещи на офиса за частно банкиране на ДСК до Св. Неделя :mhihi: ...

:yes:

Е тва е висш пилотаж вече, честно :yes:

И аз искам, ама не съм имал шанс до сега

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Авг 2023, 21:06

На мен ми е ясно, че е красива, а и ти отдавна го беше казал, за сестра и също, но това е първосигналното. Аз за друго говорех.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 09 Авг 2023, 21:49

Срам не срам ще питам за съвет тук, защото, ако тук не получа такъв, няма къде другаде да го получа! В квартала има едно момиче, с което се познаваме още от деца. Тя е по-малка и тогава 'разликата във възрастта' я 'пращеше' в друга компания (на по-малките). Познаваме се и с родителите... Преди две-три години почина момчето, от което има дъщеря. Винаги, когато се видим (става случайно) се поздравяваме и си разменяме по някоя приказка. Винаги е весела и усмихната, когато си говорим, но тя си е и такава натура принципно... Какво да направя, за да се опитам да се 'сближа' с нея? С най-добри намерения, имам предвид?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 09 Авг 2023, 22:09

ildivvy написа:Преди две-три години почина момчето, от което има дъщеря.

Първо, това е от малкото изключения, в които е ок да се занимаваш с майка, за по-дълго. Другия път я питай и води на кафе, не я черпи, поговорете си и ако има химия, качи я на мотора уикенда и я води до твое любимо място. После като те види, ще те връзва с тия емоции, ще и литват пеперуди в стомаха и няма да знае от къде и е дошло.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Авг 2023, 22:13

Но за кафето нека е спонтанно, не с предварителни уговорки (освен ако тя не се измъкне, че на момента не може) защото така веднага си разкриваш картите :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Авг 2023, 22:23

С най-добри намерения, имам предвид?
Пътя към ада също е постлан с добри намерения :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Авг 2023, 22:24

Просто води разговори с нея, по-задълбочени. Питай я как е що е и как се оправя сама. Остави я да говори. Другото само ще се случи ако ще се случва. Ако усетиш, че ти се усмихва различно, просто тогава хващай разговора в друга посока и си ти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Авг 2023, 22:26

ildivvy написа:Срам не срам ще питам за съвет тук, защото, ако тук не получа такъв, няма къде другаде да го получа! В квартала има едно момиче, с което се познаваме още от деца. Тя е по-малка и тогава 'разликата във възрастта' я 'пращеше' в друга компания (на по-малките). Познаваме се и с родителите... Преди две-три години почина момчето, от което има дъщеря. Винаги, когато се видим (става случайно) се поздравяваме и си разменяме по някоя приказка. Винаги е весела и усмихната, когато си говорим, но тя си е и такава натура принципно... Какво да направя, за да се опитам да се 'сближа' с нея? С най-добри намерения, имам предвид?

Отивам да пия кафе/ям пица/ квото там- хайде с мене, че ми е скучно? Винаги си усмихната и днеска ми се събра много и скам усмихнати хора около мене…

Дори и да не тръгне веднага от отговора й ще знаеш ще го бъде или не
Последна промяна alx на 09 Авг 2023, 22:29, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Авг 2023, 22:28

ildivvy написа:Срам не срам ще питам за съвет тук, защото, ако тук не получа такъв, няма къде другаде да го получа! В квартала има едно момиче, с което се познаваме още от деца. Тя е по-малка и тогава 'разликата във възрастта' я 'пращеше' в друга компания (на по-малките). Познаваме се и с родителите... Преди две-три години почина момчето, от което има дъщеря. Винаги, когато се видим (става случайно) се поздравяваме и си разменяме по някоя приказка. Винаги е весела и усмихната, когато си говорим, но тя си е и такава натура принципно... Какво да направя, за да се опитам да се 'сближа' с нея? С най-добри намерения, имам предвид?

Директно и звънкай по телефона и й казвай да дойде еди къде си, еди кога си, за да й кажеш нещо, което не е за телефон.
Ама ти поставяш условията! Няма да я питаш, ама може ли, ама не знам си кво ..........

Кажи й, че е за хубаво, но не е за телефон.

Като дойде, директно я каниш на среща еди къде си, еди кога си. И точка.

Работи :D Правил съм го много пъти :mrgreen:

Планирал съм да го направя отново след 2 седмици, след като се върна от море с децата - ще дам обратна връзка дали е сработило отново :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Авг 2023, 23:19

Аз при така поставени условия съм си свалял гащите като дойде момичето :paranoid: ….не ми беше в излишък акъла като студент :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Авг 2023, 0:06

Преди малко ми звъни бившата жена и ми вика, що си казал на децата, че новата ми кола е миксер :shock:

А, аз изобщо не знаех, че тя си е купила нова кола - купила си чисто нов Артеон комби (тия Артеони явно много ги харесват жените :lol: )

(Вече поне знам, къде са отишли част от парите ми след развода :lol: , чакам и за другата част да разбера :lol: )

Теглих и п**ките мйани и затворих телефона.

След малко се прибират момчетата и големия ми вика - Тате, то тва няма звук, няма сила, отворих му капака и вътре само 4 цилиндърчета :lol:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 10 Авг 2023, 0:31

Яко развитие на спама. Да споделя в бг рацер и аз нещо - предупреждавам, дълъг и не особено интересен пост:
Пиша си в края на миналата година с една колежка от бивша и за двама ни фирма. Там я игнорирах съвсем умишлено, щото тогава ходеше с един страшен г*з и се дразнех как такава яка мацка е с такова лайно. Та, виждаме се супер спонтанно (инициирано от нея!) една вечер и, а, ама тя имала гадже, за което супер удобно не бях чувал/чел досега. Аз се бях издразнил и ѝ казах, че не ме кефят такива неща и да ми се обади ако желае, когато е свободна.
И така минават се 4-5 месеца, включва ми се от нищото. От дума на дума разговора се завърта, че няма приятел вече (о, изненада..)
Буквално на следващия ден ме кани да се разходим. Минавам 20к крачки за една вечер (5-дневната ми норма кажи речи :mhihi: ), оказва се че след 0:00 има и РД. Поливаме скромно само двамата случая, тя доволна от хубавата компания, аз също. Минават 2-3 седмици, в които тя има доста сериозни лични проблеми и аз съм опора, на която се звъни, пише, разкарва по сред нощите. Ставаме си доста близки. Аз внимателен, предвид наистина деликатната ситуация, не бързам, приятно ми е да съм покрай нея. Дори в началото нямах някакво страшно желание да се виждаме, но след всяка среща почвах да гълтам плувката все повече. Тя мила, ранима, много красива естествено, и двамата се търсим всекидневно. Не откликваше много на гушкане и физическа близост, не се и дърпаше, но и аз не смеех в случая, щото тя имаше сериозни драми на главата и не исках да я пресирам.
За щастие всичко се размина благополучно при нея. Рязко се оказа, че животът не е толкова черен и лош, аз обаче почнах да се чувствам като някаква приятелка, която е свидетел на някакви фази в живота ѝ, без да съм активен участник. Убеден съм, че знае какво ми се върти в главата, но умишлено се прави на две и половина. Избира ли, тества ли, не знам. Последното беше как взе да ми обяснява за някакъв, към когото имала чувства “доскоро” и той я отрязал и тя е супер съкрушена. Съмнявам се за истинноста на историята, но признавам си, кипна ми. Сега няколко дни си бия пас, но не знам как да процедирам. Хем не ми се занимава с такива несигурни, хем ми завъртя главата и доста го мисля цялото нещо напоследък. Не знаят ли женските, че като пускат фандъци на мъже и после се правят на ни лук яли, не постигат нищо хубаво. Щото в трудните моменти подкрепа и разбиране, после като нещата се оправят - аз ще излизам с приятелка, утре с един колега (е ти го познаваш, от другия екип едикойси) :banghead:
Чак ме е яд, че съм такъв шаран. Наистина ли трябва да се държиш като г*з, да си неебателен, за да те гонят. В случая ме гони де, ама не ѝ стиска. Много се напрегнах. Отказвам да повярвам, че от самото начало е било с приятелска нагласа цялото нещо. Доста активна беше в това да прекарваме време заедно и да дава сигнали, че си изкарваме хубаво. Ако нещо е усетила в даден момент, че не съм това, което търси, вече не трябваше ли да ме остави, нали всичко ѝ е топ сега?
Сори за дългия пост. Не е като тия на Кармана, но трябва да има баланс явно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 10 Авг 2023, 0:52

Всички (добре де, повечето), сме го играли тоя филм. Шансът да има интерес за повече от приятелство е малък според мен, но ако сте станали толкова близки, кажи и как стоят нещата при теб и тва е. Ако има нещо от нейна страна, супер, ако няма, пак супер, щото ще се отървеш от тия мисли. :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата