СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 09 Авг 2023, 16:39

carmanf1 написа:Бях казал, че като ми остане малко време ще пиша за големия смях, който съм брал с хиените и лъвчетата около тройкаджийката :lol:

Един адвокат, много известен, към 40-така и той като мен :lol: Дни наред й праща в офиса цветя и някви префънцунени торти.
Ама ги праща на офис асистентката, щот тя не може да върне доставката и трябва да я предаде, за който е :mhihi:
После я чака всеки ден пред офиса и й предлага да ходят на вечеря :D

(тука трябва да му призная на тоя, че има топки, щот ходи да й предлага на живо. Повечето глупаци в днешно време пишат по вайбър или социални мрежи)

Един ден тя ми звъни (аз не бях в Пловдив) и вика, тоя пак е долу и пак ме чака в джипа - кво да правя, писна ми от него.
Викам, слизаш долу и отивате на вечеря с него, кво толкова, виж човека колко желание има :lol:
Пак ме нарече идиот и едва не се разплака.
Казах й, добре, слизаш долу и му казваш, че моя адвокат (тя знае кой е), също иска да ходи на вечеря с него, да си поговорят. И тя, аз не мога така.
Добре, звънни ми като слезнеш и дай аз ще му кажа - а те двамата адвокати се познават много добре. Чух се с тоя и всичко приключи :lol:

После се появи един голям авто търговец, цяла България го знае. Налазил я във фитнеса и й предложил вечеря.
Тя отказала и ония казал, че ще й предложи още един път след няколко дни, и ако пак му откаже, да не се чуди после къде й е колата :lol:

После един с най-новата панамера, не му е чиста работата нещо, щот от време на време го пишат по медиите :mhihi:
Голям симпатяга обаче, видях го на живо. Тя ми беше казвала вече, че се е пробвал да я сваля и един ден ни засякъл в едно заведение.
Бяхме само аз и тя на една маса. Тоя идва и я кани пред мен на среща. Луд и доста неумен :lol:
Пръснах се от смях. Викам пич, евала за топките, ама не се прай така ве брат, пред мен няма как да приеме - знам, че си я свалял вече, ама измисли начин, покани я отново, когато мен ме няма. (Тя после пак ме нахули :lol: )

После едно изпушило IT, млад пич, симпатяга и той с тия модерните бради къде ги пускат ся. Видях го и него.
Бил резервирал вила в Тиват за цяло лято, от там щял да бачка и я кани да ходят с дъщеря й, когато пожелаят, той плащал всичко, самолетни билети и не знам си кво :lol:

И черешката на тортата (поне за мен) :lol:
Един следобяд отивам да я взимам и паркирам пред входа на кооперацията й.
Излиза тя и някъв изкочи от някъде с една китара да й прави серенада или не знам си кво там - пълен куку. И той красавец, ама откачен :lol:
Побърках се от смях :lol: Влиза тя в колата и вика млъквай и карай :lol: Ама аз не мога да спра да се хиля и й дадох тя да кара

После я питах къв е тоя дон Жуан, не знаех че още ги има такива - бил колега на сестра й в една политическа партия :lol:

Викам, бахти партията майна, къде сестра ти членува :lol:

… и карман-а за вице :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 09 Авг 2023, 16:42

Е.Димитров написа:Баси колко бил труден живота на ергените в Пловдив!
И то на богатите ергени.
Добре, че нито съм ерген, нито съм богат...а и вече не живея в Пловдив :mhihi:

И на самотните майки у Филибето явно не им е лесно. Труден е живота в тоя град за всички :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 09 Авг 2023, 17:02

carmanf1 написа:Бях казал, че като ми остане малко време ще пиша за големия смях, който съм брал с хиените и лъвчетата около тройкаджийката :lol:

В обобщение, нашия най-хубав карман дикаприо, има най-хубавата милфка у филибето, дето най-големите и известни Simp-атяги я задеват, но тя си харесва нашия -атяга :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Авг 2023, 17:32

В кръга на шегата ама излиза, че "Тройка Общата" (по изписаното от карман си мисля, че е точно името :lol: ) че не дава на никой :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пита се в задачата къде то е навъртяла тоя километраж като така се дърпа :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Авг 2023, 17:52

Метнала е въжето на вратъ на Кармана , щото явно и той е известен само в тесните кръгове на уолстрийт . Като твоя клиент с патеците дето му поръчват като го видят разни непознати моделки от списанията :mhihi: Да не забравяме обаче ча женките са като маймуните ...не пускат клона за който се държат преди да хванат следващия :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 09 Авг 2023, 19:09

Don_Diego написа:В кръга на шегата ама излиза, че "Тройка Общата" (по изписаното от карман си мисля, че е точно името :lol: ) че не дава на никой :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Код: Избери целия код
Пита се в задачата къде то е навъртяла тоя километраж като така се дърпа
:mhihi:

Това м/у другото е много добър въпрос. :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Авг 2023, 19:13

Малко е смущаващо , че толкова мъже я задяват ПО ТАКЪВ начин. В смисъл със сигурност изглежда леснодостъпна първосигнално(не е проблема, че изглежда така!!!)а после се оказва, че КЪМ ДНЕШНА ДАТА не е такава. Една любовница може да ти е вярна по една ЕДИНСТВЕНА причина - има чувства към теб. Всииииичко друго е ала-бала. Та аз приемам вече, че тя има чувства към теб, досега само си го мислех, обаче в комплект с ревнуването, в комплект с това, че ти не я ревнуваш(защото и вярваш, защото не ти пука истински ако се опъне с някой или и двете)а тя ИСКА ти да я ревнуваш(доказателство са реакциите и когато си и предложил да излезе на вечеря с тоя, а на другия да я сваля когато теб те няма)за мен са достатъчно ярък признак, че тя има чувства към теб. Явно е видяла нещо у теб, което и сам не виждаш ти. А тия "играчи", които и се умилкват са най-жалката част от ебачите(не казвам плейбои защото БГ думата повече ме кефи)сред мъжете. Това да тичаш след някоя там по този начин...виждал съм го, на една любовница в миналото един даже и предлагаше да и даде на нейно име нощен клуб в добавка с думите "нямаш идея колко пари имам" и тя като го питала срещу какви условия да приема този клуб и онзи "е, сега, сещаш се" и тя с иронична усмивка отказала. Ама знаеш ли, на нея и се налагаше да общува с такива хора, понеже беше управител на нощен клуб, ама твоята мацка не знам как и се налага. :idea: Та познати са ми такива индивиди, които описват колегата Спънки, аз имах други нарицателни за тях, които си бях измислил, ама сега от колегата Спънки знам, че то имало и зад океана определителна дума за подобни индивиди. :mhihi: Срещал съм ги достатъчно и все са ми казвали как нямало моята професия, сякаш някой ги е спрял да си остават бизнеса и да карат такси. :kuku: Ама така на думи всеки може да иска дадено нещо. Това да тичаш по подобен начин след жена...не бе човек, жените не ги кефи това. Аз не се сещам да съм искал да черпя дори някоя жена кафе, че да ми пусне. Ебахти, не стига, че ще и правя кефа, ами и да плащам. :kuku: :conf: Тя като ме иска ще ме вземе, няма аз да я вземам. А по принцип всяка жена може да бъде превзета в даден момент от живота и, стига ти да го уцелиш и да уловиш сигналите. Тия ИДИОТИ дето им викаш лъвчета знаят за фразата, че не сега не значи не завинаги, ама не знаят как и къде да я прилагат. Свикнали са да получават жени тип пълни пачаври и им е странно когато срещнат такава, която "не дава".
А ти се замисли малко как така и предлагат толкова хора. Щото едно е да получава някакви съобщения и да не отговаря, друго е някакви да висят в офиса и. Една истинска жена да ти кажа, че знае как да разкара натрапник дори само с поглед без да се налага да казва нищо. Когато иска. Твоята мисля, че е такава, тогава остава въпроса защо не ги разкарва тия индивиди. Или аз греша и не е такава.
Между другото назад писахте за километраж, че десет мъже еди какво си...хора, десет са твърде много за жена, която искате за съпруга. 3-4 може би е нормално ако е от трудните и то трябва да са били преди 25 когато да речем е било по-нормални да е лекомислена. После ако си намери един и го обича въобще не я вълнуват другите, колкото и странно да ви се струва. Ако не обича, то може и 50 да ги направи. Буквално.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 09 Авг 2023, 19:21

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 10:13, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 09 Авг 2023, 19:47

Нали знаете израза “Какъв цвят е твоето Бугати? “
Тези които дават съвети и чак подигравателно се изказват.
Гордеете ли се с жените си, как изглеждат , какво работят, какви са като хора или не толкова.

Не на мен на вас си отговорете :D

Ама глупости простете ми забравих че тук само милионери с тела на богове , без изключение, та няма да се прекар с жените я :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 09 Авг 2023, 20:00

:conf: Тя като ме иска ще ме вземе, няма аз да я вземам. А по принцип всяка жена може да бъде превзета в даден момент от живота и, стига ти да го уцелиш и да уловиш сигналите.
:nono: Няма сигнали които да улавяш , има сигнали които трябва да излъчваш към женката - и тези сигнали са че си най подходящия за нея и ако не си легне с тебе е прецакана .:ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Авг 2023, 20:10

Интересно- явно това със сигналите не ми е сила. Не си спомням да е имало жена да ме сваля. Съвсем сериозно. А може и да не съм разбрал. Приемлив съм физически, но определено не съм нарцистичен и не се докарвам освен ако абсолютно не е задължително. Нямам дори Ролекс….. или айфон- от година съм със ето това което никой не му е направило впечатление като излизам - https://www.thelightphone.com/ ….

Но нямам забележки към опита си със жените които съм харесвал- не се сещам да съм си поискал и да си ми отказали. Ма явно съм некъв мноо забутан ама скрита лимонка :angel:
Последна промяна alx на 09 Авг 2023, 20:16, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 09 Авг 2023, 20:15

Те може да са те сваляли пък ти да не си разбрал ...това е най вероятното в твоя случая както сам си предположил . Няма друго обяснение при тебе със имение гараж като на Лено частен самолет долби про ложик кинозала солари тесли плейдове спаркове маркове и т.н да не изброявам атрибутите на сиренцето в капана за златотърсачки :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Авг 2023, 20:22

Jordana написа:Те може да са те сваляли пък ти да не си разбрал ...това е най вероятното в твоя случая както сам си предположил . Няма друго обяснение при тебе със имение гараж като на Лено частен самолет долби про ложик кинозала и т.н да не изброявам атрибутите на сиренцето в капана за златотърсачки :dunno:

Ми те не знаят като ми уидисват на акъла- аз нямам присъствие в нет-а… само линкедин профил за професионални цели. Вие тука във форума всъщност знаете най- много - ама сме само пръчове та не влияе ? :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 09 Авг 2023, 20:43

alx написа:Но нямам забележки към опита си със жените които съм харесвал- не се сещам да съм си поискал и да си ми отказали. Ма явно съм некъв мноо забутан ама скрита лимонка :angel:

Да ти кажа не е голям проблем, криво ти е до 2-3 седмици минава :mhihi:
Аз пък като бях 1-ви курс съм имал една девойка дето толкова много исках само челна стойка не направих и не се даде, но изтупваш се и next нищо страшно няма :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Авг 2023, 20:43

Обаче вижда се полъха на новото време.
Едно време , като някой ти заглежда момата, веднага се викат всички познати и познати на познатите мутри, всякакви там барети и прочие измет и се организираше нещо като "Кървав спорт" и "Вендета".
Беше...
А сега, сега нещата опира до кой адвокат познаваш и как тоя адвокат може да те увърти с приказки и алинеи, че после 1 година няма да пипнеш държавен вестник. Само, като видиш алинея и получаваш обриви.
Вече всичко е културно, цветя при хостесата, костюм "Армани" и пред лъскавият офис, а от магнета в Кайена тихо се лее Шопен...
Няма изневиделица да ти изскочи някаква горила, най-много някой адютант на мастит адвокат да ти връчи визитка и да се разкараш от офис центъра :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата