СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Е.Димитров » 09 Авг 2023, 10:27

Kroki написа:
alx написа:
dhtj написа:
Petrolhead написа:Да не говорим, че ако му четеш историите на колегата, трябва или да е Джеймс Бонд или герой на марвел. Такива хора рядко имат време и желание да си споделят ежедневието с произволни таксиджии и имигранти в кенъда

Форума на супергероите е без аналог! :ok:

Идола ми е АЛХ със самолетите, пищовите, самоделния мотор и историите .

Тука във форума има няколко човека дето ми знаят спатиите и ако си отворят устите за колко неща съм ви спестил…. Знам, че не изглежда така, но всъщност нищо от важните и значими (поне за мен) неща не съм споделил. Това което съм споделил са фрапантни, но като цяло малостойностни глупости.

бих се радвал някога в тоя живот да се засечем на по 1 пура и сладки приказки, баси.. също и enigma-та :bchug:

Ми той АЛХ казва , че много обикаля, като доближи Европа, палиш самолета и се виждате.
Лошото е, че май е срамежлив :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 09 Авг 2023, 10:31

Top Gun Maverick написа:
Top Gun Maverick написа:
drifty написа:Чистият въздух им опъва бръчките ли :D

И други неща им опъват бръчките, кожата стои една гладка след тях... :mhihi:
Но говорех за чистата природна красота от малки. Даже скоро видях една мома, която си беше бая хубава като малка, сега вкарала едни джуки, ама не там колкото да е естетически добре, не като кокоши, ами като маймунски задник след удар от Майк Тайсън. :shock: Странно е как някои девойки губят чувство за реална преценка на нещата. И най-много ме е яд жена ми като ми каже "ами сигурно така се харесва". :conf: Какво се харесва, тя е искала един ефект, ама той станал съвсем друг защото си е викала а още малко, а още малко...и изтървала козите съвсем.

Don_Diego написа:Много е тъжна тая мода всички мъже и жени да гонят една и съща визия…
Втора седмица съм по морето… навсякъде все едно има едни и същи хора: по плажните барове силиконки с джуки, барките с възможно най-късите гащета задължително Армани или минимум Г-Стар…всички с едно арогантно поведение и позиране навсякъде….абе тъжна история :help:

Мен си ме кефеше едно време повече с Адидаските. :mhihi:
Даже лятото с тия и още два броя от НБА си бачкам, че съм фен на лига, имам един хубав анцуг купен преди години с чисто нови маратонки, ама нещо не може да им дойде реда. По едно време си мислех, че съм се трогнал от селския статус на марката у нас, ама не е това бе. Като не мога да скъсам хубаво старото си го нося. :mhihi: А и като гледам тая мода да слагат нови разпорени дрехи, то вероятно няма как да спра да нося дадени гащи освен ако просто не ги хвърля. :mhihi:
Тука ми е хубаво, хладно на тая сянка, след малко тръгвам и изчезвам Опенхаймер да гледам. :driving: Вашата лесна, кой знае къде безделничите пък аз по 13-14 часа бачкам като вол...само събота малко по малко и неделя два три часа ако не съм някъде извън града, което е рядко. :ok: Алчен тип съм си и това е към днешна дата.
На РН ли ти завършва номерът?

Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Авг 2023, 10:52

Не, плюс това моят е Пазарджишки, не Старозагорски. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_G » 09 Авг 2023, 11:15

Top Gun Maverick написа:Не, плюс това моят е Пазарджишки, не Старозагорски. :mhihi:
Аха, защото в събота на път към морето, минах по околовръстното на Казанлък и на една отбивка пред мен се включи една зафира такси и си казах, дали е възможно това да е колегата Мавърик.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Авг 2023, 11:35

Вече да се знае, видиш ли Пазарджишка в района, аз съм. :mhihi:
А на това околовръстно да си знаеш, на три места на 60 е възможно да има тринога, а на едно мангали, махалата е близо. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_G » 09 Авг 2023, 11:43

Когато си в Рим, правиш като римляните. Гледам как карат местните, ако са в ограниченията, значи има защо.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Авг 2023, 11:59

И аз така правя, но понякога ако се случи да няма местни... :bang: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Авг 2023, 12:06

Vasko_G написа:Когато си в Рим, правиш като римляните.

Мани ти тая работа....жените им ходят с ботуши лятно време в жегите :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_G » 09 Авг 2023, 12:11

Може мъжете им да са като Наполеон, който пишел на Жозефина - недей да се къпеш, прибирам се. И ботушите да повишават ефекта, особено в жегите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Авг 2023, 12:22

Сега разбирам защо на апенинския полуостров му викат "Ботуша " ....щото римлянките ходят с ботуши в жегата :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 09 Авг 2023, 14:33

Kroki написа:Нека не забравяме и Златко Баретата... Нека почива в мир. Култов човек и личност. :cry:

Какво е станало и кога та да почива в мир ? :(
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Авг 2023, 14:46

Бях казал, че като ми остане малко време ще пиша за големия смях, който съм брал с хиените и лъвчетата около тройкаджийката :lol:

Един адвокат, много известен, към 40-така и той като мен :lol: Дни наред й праща в офиса цветя и някви префънцунени торти.
Ама ги праща на офис асистентката, щот тя не може да върне доставката и трябва да я предаде, за който е :mhihi:
После я чака всеки ден пред офиса и й предлага да ходят на вечеря :D

(тука трябва да му призная на тоя, че има топки, щот ходи да й предлага на живо. Повечето глупаци в днешно време пишат по вайбър или социални мрежи)

Един ден тя ми звъни (аз не бях в Пловдив) и вика, тоя пак е долу и пак ме чака в джипа - кво да правя, писна ми от него.
Викам, слизаш долу и отивате на вечеря с него, кво толкова, виж човека колко желание има :lol:
Пак ме нарече идиот и едва не се разплака.
Казах й, добре, слизаш долу и му казваш, че моя адвокат (тя знае кой е), също иска да ходи на вечеря с него, да си поговорят. И тя, аз не мога така.
Добре, звънни ми като слезнеш и дай аз ще му кажа - а те двамата адвокати се познават много добре. Чух се с тоя и всичко приключи :lol:

После се появи един голям авто търговец, цяла България го знае. Налазил я във фитнеса и й предложил вечеря.
Тя отказала и ония казал, че ще й предложи още един път след няколко дни, и ако пак му откаже, да не се чуди после къде й е колата :lol:

После един с най-новата панамера, не му е чиста работата нещо, щот от време на време го пишат по медиите :mhihi:
Голям симпатяга обаче, видях го на живо. Тя ми беше казвала вече, че се е пробвал да я сваля и един ден ни засякъл в едно заведение.
Бяхме само аз и тя на една маса. Тоя идва и я кани пред мен на среща. Луд и доста неумен :lol:
Пръснах се от смях. Викам пич, евала за топките, ама не се прай така ве брат, пред мен няма как да приеме - знам, че си я свалял вече, ама измисли начин, покани я отново, когато мен ме няма. (Тя после пак ме нахули :lol: )

После едно изпушило IT, млад пич, симпатяга и той с тия модерните бради къде ги пускат ся. Видях го и него.
Бил резервирал вила в Тиват за цяло лято, от там щял да бачка и я кани да ходят с дъщеря й, когато пожелаят, той плащал всичко, самолетни билети и не знам си кво :lol:

И черешката на тортата (поне за мен) :lol:
Един следобяд отивам да я взимам и паркирам пред входа на кооперацията й.
Излиза тя и някъв изкочи от някъде с една китара да й прави серенада или не знам си кво там - пълен куку. И той красавец, ама откачен :lol:
Побърках се от смях :lol: Влиза тя в колата и вика млъквай и карай :lol: Ама аз не мога да спра да се хиля и й дадох тя да кара

После я питах къв е тоя дон Жуан, не знаех че още ги има такива - бил колега на сестра й в една политическа партия :lol:

Викам, бахти партията майна, къде сестра ти членува :lol:
Последна промяна carmanf1 на 09 Авг 2023, 14:59, променена общо 2 пъти

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Авг 2023, 14:50

peshehodetz написа:
Kroki написа:Нека не забравяме и Златко Баретата... Нека почива в мир. Култов човек и личност. :cry:

Какво е станало и кога та да почива в мир ? :(

КОВИД.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Авг 2023, 16:22

Баси колко бил труден живота на ергените в Пловдив!
И то на богатите ергени.
Добре, че нито съм ерген, нито съм богат...а и вече не живея в Пловдив :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Авг 2023, 16:27

Смятай ако пък се земат какъв цирк ще е :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата