СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
carmanf1 написа:Spunky написа:И най-хубав и най-умен и най-вървежен и най-забавен пу пу
Много си начетен и е ясно, че има какво да се научи от теб. Съвсем сериозно го казвам, без капка ирония.
Ама, айде дай някоя твоя история да научим и ние с колегите нещо от теб за реалния живот.
Не само да стоиш отстрани, да дебнеш и да хапеш, и да иронизираш, когато и както ти е удобно.
За тва сме форум, да споделяме знания и опит
Колегата да сподели опит с латиноските

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
carmanf1 написа:barty написа:Don_Diego написа:mr_petroff написа:Айде следващият с историйка, да става веселоПуканки, бира и т. н.
То все едно съм единствения с истории от младежките години
На други историите започват след 40 години![]()
Много курназ жени останаха сами след 40г
И аз т'ва й разправям на бившата ми жена, ама тя нещо не ми вярваМай си има лИбовник тя от скоро
Казах й, че вече е свободна жена и да прай к'вот ще (само да внимава с децата), и че няма нужда се крият, ама тя мълчи и се крият
Всички се сещаме защо се крият
Колега, разбираш ги жените, ама не се ли сещаш, че на 97% тоя е женен е затова се крият? 1% вероятност да се крият заради децата ви, 1% за да иска нещо от от теб, което изисква благословията ти и да трябва да вярваш колко е ок тя и всеотдайна към децата и 1% за нещо друго, което не ми идва сега наум.
А иначе се сещам за твои думи, че въобще не се обвързваш с тройкаджийката и въобще не ти дреме за нещо друго освен секса. Като един таен сексолог и психолог да ти кажа безплатно(колеги сме, а и те харесвам)че стабилно си се объркал. Очевидно тая мацка те е впечатлила(признай си го пред себе си, не пред форума или мен)и ВЕЧЕ и позволяваш повече отколкото първоначално си си мислел, че ще и позволиш.

И да знаеш, всеки играч си намира треньора. Тая жена ако още малко те впечатли и не се знае коя кукичка ще налапаш. И ЗАБРАВИ да не изпитва ревност. Ти вече поддържаш дълготрайни отношения. Като съм чел малко за нея, тя не е някоя, която не може да си намери добър мъж, та няма как да не иска нещо повече. Жена е способна дори да ти понася изневерите без тя да изневерява, понеже да си ти прасе не значи, че трябва да става такова заради теб, но пък не очаквай да и става хубаво и да не те ревнува.
Седни и си помисли малко в какво положение си и в какво искаш да бъдеш в следващите пет години.
Аз си залагам дипломата на сексолог и тая на психолог, че тройкаджийката само ще засилва опитите си за влияние над теб. Ако не ми вярваш сега се сети как е било между вас първите седмици и как е сега. Е, това ще се засилва. Това е яка мацка, не ти е някоя мърша вероятно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Мноо то обичам тоз форум беееее
А Маверика- за президент
А Маверика- за президент

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кобилкина вице президентА Маверика- за президент

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
alx написа:Мноо то обичам тоз форум беееее
А Маверика- за президент
+1 глас

Форума е топ!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Hell yeah!!! 

In God we trust, all others we track.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:alx написа:Мноо то обичам тоз форум беееее
А Маверика- за президент
+1 глас
Форума е топ!
Както Ким Чен Ун би казал " Избори с повече от един кандидат създават смут"

+1 глас = избран с мнозинство
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Jordana написа:Кобилкина вице президентА Маверика- за президент

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
ceco_kd написа:Jordana написа:Кобилкина вице президентА Маверика- за президент
Аз съм ЗА

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Онзи ден сутринта беше 11С. С колелото тръгвам с дълъг ръкав. Панталоните с къс крачол си ги карам с мен, защото след обяд е жега.
Днеска осъмвам със грешка в един от климатиците. Умрял. Вадя сервизната книга, проверявам- “долния вентилатор на външното устройство е под 100 оборота след 1 минута след подадения сигнал за включване”… кво под 100 оборота- той умрял завалията. Разменям куплунзите на платката- горния умира. Явно драйвъра е умрял… ама не е отделна платка а вграден в дънната- всичко на куп на една 40х50 платка… един вид целия компютър дал фира. Обадих се- дойде техника- диагностицира, говори с фуджицу - ще пращат нов компютър. Погледнах историята на къщата за волтажите като е изгорял дали не е имало токов удар или пад… всичко е било наред. Просто решил и изгорял. Тоя от фуджитсу съпорт вика тия са неунищожими? Ама разбира се…
Аз съм… разочарован. Изкара една година без малко. А на платката долу се мъдри “мейд ин чайна”. Педераси. $5к външно тяло… а имам още 3 идентични…. Не съм очарован определено
Аз съм… разочарован. Изкара една година без малко. А на платката долу се мъдри “мейд ин чайна”. Педераси. $5к външно тяло… а имам още 3 идентични…. Не съм очарован определено
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Тук осезаемо захладня. Сутрин и вечер тия дни си е за дълъг ръкав.
В Чепеларе вчера са припалвали печките , най висока дневна температура 17 градуса

Ей дано проходя до 10-тина дни че дърва ме чакат.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
alx написа:Днеска осъмвам със грешка в един от климатиците. Умрял. Вадя сервизната книга, проверявам- “долния вентилатор на външното устройство е под 100 оборота след 1 минута след подадения сигнал за включване”… кво под 100 оборота- той умрял завалията. Разменям куплунзите на платката- горния умира. Явно драйвъра е умрял… ама не е отделна платка а вграден в дънната- всичко на куп на една 40х50 платка… един вид целия компютър дал фира. Обадих се- дойде техника- диагностицира, говори с фуджицу - ще пращат нов компютър. Погледнах историята на къщата за волтажите като е изгорял дали не е имало токов удар или пад… всичко е било наред. Просто решил и изгорял. Тоя от фуджитсу съпорт вика тия са неунищожими? Ама разбира се…
Платката ти си я убил да ти кажа под секрет
, един вид целия компютър дал фира

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Здравейте колеги,
някой да знае хладилен техник или по-скоро техник, който се занимава с хладилници и по-специално електрониката на хладилника и то в град Пловдив.
Че имам един хладилник Whirlpool на вилата , който внезапно спря.
След направени проверки от моя страна и консултации тук там нещата клонят към платката.
Според знаещи хора проблема е в елементите на снимката, като единият (не чипа) е счупен.
Въпроса е някой да смени повредените елементи.
някой да знае хладилен техник или по-скоро техник, който се занимава с хладилници и по-специално електрониката на хладилника и то в град Пловдив.
Че имам един хладилник Whirlpool на вилата , който внезапно спря.
След направени проверки от моя страна и консултации тук там нещата клонят към платката.
Според знаещи хора проблема е в елементите на снимката, като единият (не чипа) е счупен.
Въпроса е някой да смени повредените елементи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.