СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 06 Авг 2023, 17:57

На форд мисля че са с обратна резба също .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 06 Авг 2023, 18:38

Прочетох "верно ли куките са с обратна резба" и таман да потвърдя, то друго било... :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Авг 2023, 19:01

Ти ако си навил някаква кука толкова че си мислиш че е била хубаво навита и тя е излязла- резбата си е отишла без значение посоката…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 06 Авг 2023, 19:04

И аз имам спомен, че на стари фордове бяха с обратна резба.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Авг 2023, 19:13

alx написа:Ти ако си навил някаква кука толкова че си мислиш че е била хубаво навита и тя е излязла- резбата си е отишла без значение посоката…

Тъй си мислех, амс толкова съм я и дръпнал, авера я дръпна и излезе лесно. И аз мисля, че си е отишла, ама ще опитам деба и бараката. Но първо ще видим дали ще запали нормално и евентуално да си отиде на ход.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Авг 2023, 19:20

Виж кабелите на свещите къде се събират- или в дистрибутор или в компютър и разглоби ако трябва и подсуши там.. отваряш, пръскаш с вд40 и после избърсваш. Ако имаш кенче със сгъстен въздух също върши работа
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Авг 2023, 19:51

Едно дърто Венто (ФВ) дърпах миналото лято и доста време загубих докато навия куката-наляво :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 06 Авг 2023, 20:25

drifty написа:
alx написа:Ти ако си навил някаква кука толкова че си мислиш че е била хубаво навита и тя е излязла- резбата си е отишла без значение посоката…

Тъй си мислех, амс толкова съм я и дръпнал, авера я дръпна и излезе лесно. И аз мисля, че си е отишла, ама ще опитам деба и бараката. Но първо ще видим дали ще запали нормално и евентуално да си отиде на ход.
Не е заминало нищо най-вероятно е с обратна резба, дясна кука можеш да навиеш на лява резба уж хваща ама не точно случвало ми се е и аз гледах много умно просто левите резби явно са по-едри.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Авг 2023, 2:49

Ами пробвах 4 различни куки, нищо. Една от 39ката, една от на бащата зафирата (с обратна резба), една от рено клио и една от сутиен ц4, по-новичък. Нито една не се зави на ц3-ката, затова импровизирах и я закачих отдолу. Първо за стаб щангата, колкото да се махнем от главния път, че имаше доста трафик и по-рано днес и сега вечерта, пък и колата беше до пътя, пък беше мокро и кално. После преместих на носача на предна лява гума и го прибрах. Пробвахме колата преди това - не запали дори, докато още беше топло през деня палеше поне. Даже на едно по-голямо спускане я разкачихме и пробвах няколко пъти на скорост, нищо..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Авг 2023, 9:02

Top Gun Maverick написа: Ама аз и в колата мразя климатик, рядко ползвам тая екстра.

Успокоих се, че не шофираш и пишеш. То в такси без климатик колко па работа да имаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Авг 2023, 9:16

Толкова колкото няма как да осмислиш без да го видиш. :mhihi: Плюс това съм казвал много пъти, че моето в 99%-та от случаите не е такси като такси както сте свикнали да го разбирате, ама няма нужда от пояснения.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2023, 10:41

TNT написа:
Top Gun Maverick написа: Ама аз и в колата мразя климатик, рядко ползвам тая екстра.

Успокоих се, че не шофираш и пишеш. То в такси без климатик колко па работа да имаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В София 90% от таксиджиите карат без климатик и вътре е смрад и погнуса. Да не говорим, че често Кади-тата се ползват и за транспорт на различни стоки, като ЖИВОТНИ например.
А Биньо е транспортьор, не такси :driving:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Авг 2023, 11:26

Хах, преди време един манго идва и вика да идем да вземем една овца от едно село. Викам дуоерз стига да е заколена и одрана. А не, жива била, викам ааааа, не, нямаш толкова пари. :mhihi: Смятай това как ще мирише, айде ще сложи найлон, ама не, мерси, изпикае ли се някъде това животно, отиде тя, трябва мокет да сменям, макар моята да има 20 стелки сигурно за изненадващи случай ако нещо се случи. :mhihi:

Ачка, как няма да мирише като пушат вътре? То става лисичарник. Аз не знам защо клиентите им го позволяват след като закона забранява. Не, че като не си е сам не може пак да пуши, ама друго е да не вони поне той директно върху клиента.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Авг 2023, 11:40

Супер мизерници са в София. Последно викнах през приложение и сметката беше +50% !! За първи път ми се случва. После го репортнах през апп-а и ми върнаха мейл, че ще получи проверки :lol: А как обичат да обикалят... веднъж една жена я питах дали не иска да ѝ пусна навигация, ако не знае пътя.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 07 Авг 2023, 15:18

Petrolhead написа:ох, колегата пак започна с мокрите истории.

влизаш в пълна банка, сменяш малко евро, ама над лимита, дават ти специален курс и служителката те кани на кафе.
и това в пълна банка, в пловдив, посред лято.

Успех

Spunky написа:според мен, повечето му истории са най-малкото силно преувеличени или както му се е искало да е минала дадена ситуация, но е забавно

Добра идея е, по темата за свалянето, да се флиртува с разни девойки, лелки и баби в различни ситуации. Първо, много малко е нужно, за да им направиш деня и после имаш преференциално третиране и пак се трупа опит за свалки на тупалки

Вие си говорете :D И мислете к'вот си искате :lol:
Нещата в реалния живот се случват, както си трябва :bchug:

Пък, колегата Petrolhead, вместо да ох-ка, да вземе да ми блокира мненията :smoke:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата