СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
Top Gun Maverick написа:drifty написа:Чистият въздух им опъва бръчките ли
И други неща им опъват бръчките, кожата стои една гладка след тях...![]()
Но говорех за чистата природна красота от малки. Даже скоро видях една мома, която си беше бая хубава като малка, сега вкарала едни джуки, ама не там колкото да е естетически добре, не като кокоши, ами като маймунски задник след удар от Майк Тайсън.Странно е как някои девойки губят чувство за реална преценка на нещата. И най-много ме е яд жена ми като ми каже "ами сигурно така се харесва".
Какво се харесва, тя е искала един ефект, ама той станал съвсем друг защото си е викала а още малко, а още малко...и изтървала козите съвсем.
Don_Diego написа:Много е тъжна тая мода всички мъже и жени да гонят една и съща визия…
Втора седмица съм по морето… навсякъде все едно има едни и същи хора: по плажните барове силиконки с джуки, барките с възможно най-късите гащета задължително Армани или минимум Г-Стар…всички с едно арогантно поведение и позиране навсякъде….абе тъжна история
Мен си ме кефеше едно време повече с Адидаските.

Даже лятото с тия и още два броя от НБА си бачкам, че съм фен на лига, имам един хубав анцуг купен преди години с чисто нови маратонки, ама нещо не може да им дойде реда. По едно време си мислех, че съм се трогнал от селския статус на марката у нас, ама не е това бе. Като не мога да скъсам хубаво старото си го нося.

Тука ми е хубаво, хладно на тая сянка, след малко тръгвам и изчезвам Опенхаймер да гледам.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз също ще го гледам утре на лятното кино.
Иначе тук "на село" (град е, ама баба и дядо живееха в това градче до Търново) има сбор, цяла седмица има мобилни заведения, разни занимавки за деца и възрастни и т.н, днес е баш празника, ще има някаква певица, Бриана ли ква е, разни още други състави ще пеят/танцуват, пък и аз като тебе поработвам, макар и в гаража по проекта. Може би като приключва към 10, ще се пусна да видя какво става, или направо ще си ходя към Търново.
Иначе тук "на село" (град е, ама баба и дядо живееха в това градче до Търново) има сбор, цяла седмица има мобилни заведения, разни занимавки за деца и възрастни и т.н, днес е баш празника, ще има някаква певица, Бриана ли ква е, разни още други състави ще пеят/танцуват, пък и аз като тебе поработвам, макар и в гаража по проекта. Може би като приключва към 10, ще се пусна да видя какво става, или направо ще си ходя към Търново.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Опуках няколко студени ракии + ребърца за обяд и сега съм ни жив ни умрял
Лежа на сянка и е чакам да ми мине
Над 45г нито трябва да пиеш, нито да ядеш.
Малко салата и нищо друго.

Лежа на сянка и е чакам да ми мине

Над 45г нито трябва да пиеш, нито да ядеш.
Малко салата и нищо друго.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То стана време за вечерните ребърца и ракии , къф обяд в 6 след обяд . Виж и питона дали е жив , че ако и той е умрял на 45 направо си е да лягаш и да умираш 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Jordana написа:То стана време за вечерните ребърца и ракии , къф обяд в 6 след обяд . Виж и питона дали е жив , че ако и той е умрял на 45 направо си е да лягаш и да умираш
Жив е той, жив е

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Поканиха ме да тестваме едно правено домашно барбекю, пък ще видим какво ще излезе
Sent from my 2201123G using Tapatalk

Sent from my 2201123G using Tapatalk
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Еййй завиждам ви за барбекютата и съборите и при нас има наблизо събор много готино , но ….
Иначе филма е готин , малко е дълъг последния час можеше да го съкратят иначе не е зле.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Иначе филма е готин , малко е дълъг последния час можеше да го съкратят иначе не е зле.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз днес съм код червено…изгорях на плажа, имаше супер яки и големи вълни в морето, та добре ме овъргаля доста пъти….сега делнахме бутилка вино с милото и май няма да има барче 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Или жената е зела по-малко багаж или багажника на бмв-то е пораснал. Без куфара на покрива ще сме. Само въдиците няма да си взема иначе трябва с него.
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе стига с тия въдици риби и семейни тегоби , карман да пусне съботно неделната история за мацки . Сега всеки ден всеки час навсякъде има матриял ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Бах мааму, чудех се дали някой ще забележи. Истината е, че не помня. 

In God we trust, all others we track.

Top Gun Maverick написа:Бах мааму, чудех се дали някой ще забележи. Истината е, че не помня.
Седиш на стъргалото и чакаш някой да клъвне

https://www.google.ca/maps/@42.6187677, ... ?entry=ttu
BMW_POWER написа:Top Gun Maverick написа:Бах мааму, чудех се дали някой ще забележи. Истината е, че не помня.
Седиш на стъргалото и чакаш някой да клъвне![]()
https://www.google.ca/maps/@42.6187677, ... ?entry=ttu
Баси- хиената- детектив…

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила