СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: СПАМ ТЕМА
Айде следващият с историйка, да става весело
Пуканки, бира и т. н. 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Пускам тука една историйка от онзи ден: водих децата с още едни познати до Гърция на плаж за един ден. Аз бях с Теслата моя познат с ауди А4 2,0тди 140к.с. На отиване всичко ОК, тръгнахме в 8 в 10:56 бяхме там, цял ден плаж, хубав обяд, децата яко кеф. Към 5:30 тръгваме на обратно. Моя познат след границата отби да зареди на ОМВто, аз спрях на Марикостиново. След Марикостиново го настигнах и продължихме пак заедно. По магистралата при Благоевград нагласих на темпомат на 148 и така карахме до преди Боснек. Там аудито умря, по скоро роди. Изпуши бял пушек и до там. Кофти ситуация, беше яко жега, не знам как но няма и 5 минути и дойде пътна помощ. Ние още се чудехме какъв е проблема. Идва някакъв пич вика да Ви карам. Питаме колко ще ни вземе да ни откара колата до Перник и тоя като се изцепи 500лв.
Обадих се на един познат от Перник който има пътна помощ човека дойде след 30мин. и ни взе 100лв. Та не знам как си ги калкулират тея цени, явно като видят някой закъсал с деца и цената скача рязко.
ПС: иначе аудито се оказа, че е духнало някаква гарнитура

ПС: иначе аудито се оказа, че е духнало някаква гарнитура
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Гол на легло лесно се такова, нали знаеш. 
П.п: И аз имам телефон на познат, не ми се е налагало така, но има хубави цени от тука за цялата страна. Но вече на никой не му се бачка без пари, нормално.

П.п: И аз имам телефон на познат, не ми се е налагало така, но има хубави цени от тука за цялата страна. Но вече на никой не му се бачка без пари, нормално.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Top Gun Maverick написа:Гол на легло лесно се такова, нали знаеш.
моя познат беше готов да даде до 200лв. ама 500 за 15км.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
mr_petroff написа:Айде следващият с историйка, да става веселоПуканки, бира и т. н.
То все едно съм единствения с истории от младежките години

- barty
- старши ентусиаст
-
Don_Diego написа:mr_petroff написа:Айде следващият с историйка, да става веселоПуканки, бира и т. н.
То все едно съм единствения с истории от младежките години
На други историите започват след 40 години

Много курназ жени останаха сами след 40г

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
А забелязали ли сте колко много вървежни или курназ или интересчийки, обикновено на тая възраст се хващат с някой чичко-дядко? Това понеже на тяхната възраст свестните мъже(ако приемем, че има такова понятие
)вече са заети или имат деца и жена...пък разведени дядки, които търсят нещо по-млади колкото щеш. И тя ще не ще хваща някой такъв, който обаче не търпи и любовник да си има, понеже добива собственическо чувство. 
Някои наистина се оливат. Тука за това разстояние 70-100 лв максимум. Но както казах гол на легло...
Те сега нещо ги нахакаха с изисквания допълнително.

adovet написа:Top Gun Maverick написа:Гол на легло лесно се такова, нали знаеш.
моя познат беше готов да даде до 200лв. ама 500 за 15км.
Някои наистина се оливат. Тука за това разстояние 70-100 лв максимум. Но както казах гол на легло...
Те сега нещо ги нахакаха с изисквания допълнително.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Между другото, в Пловдив и около, местоимението 'кака' се използва не само за определяне възрастта на някоя жена, а за всички хубави жени между 20 и т.н.! Т.е. може и да е (доста) по-малка от употребяващия думата! Важното е да е хубава и то доста! Например - Днес на главната имаше много яки каки! Т.е. било е пълно с хубави жени (на различна възраст)...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
ildivvy написа:Между другото, в Пловдив и около, местоимението 'кака' се използва не само за определяне възрастта на някоя жена, а за всички хубави жени между 20 и т.н.! Т.е. може и да е (доста) по-малка от употребяващия думата! Важното е да е хубава и то доста! Например - Днес на главната имаше много яки каки! Т.е. било е пълно с хубави жени (на различна възраст)...
В Пловдив са едни от най-красивите жени в България.
Стоиш и зяпаш мадама след мадама

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И както в София половината не са от там, ама ти не го знаеш защото не ги познаваш.
Колко пъти отивам на разходка в Пловдив и хоп, гледам някакви наши от тука.
Изгуби се някоя с месеци питам я къде е като я видя, ами в Пловдив студентка защото не харесвала София.
Някои от тях остават да живеят там и така. Та убеден съм, че с много други по-малки градове е така и момите са се насочили към Пловдив. Тука сме на 100 км. което в днешно време е нищо.
Но като цяло в България е пълно с хубави жени и ги има във всеки град.
При нас също. Където има планина все пак има пуст въздух и т.н. 

Но като цяло в България е пълно с хубави жени и ги има във всеки град.

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
СПАМ ТЕМА
За красота не знам , но по моя край жените са много работливи … нямат избор де така ги възпитават.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
drifty написа:Чистият въздух им опъва бръчките ли
И други неща им опъват бръчките, кожата стои една гладка след тях...

Но говорех за чистата природна красота от малки. Даже скоро видях една мома, която си беше бая хубава като малка, сега вкарала едни джуки, ама не там колкото да е естетически добре, не като кокоши, ами като маймунски задник след удар от Майк Тайсън.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Много е тъжна тая мода всички мъже и жени да гонят една и съща визия…
Втора седмица съм по морето… навсякъде все едно има едни и същи хора: по плажните барове силиконки с джуки, барките с възможно най-късите гащета задължително Армани или минимум Г-Стар…всички с едно арогантно поведение и позиране навсякъде….абе тъжна история
Втора седмица съм по морето… навсякъде все едно има едни и същи хора: по плажните барове силиконки с джуки, барките с възможно най-късите гащета задължително Армани или минимум Г-Стар…всички с едно арогантно поведение и позиране навсякъде….абе тъжна история