СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Авг 2023, 19:29

Top Gun Maverick написа:Много от банкерките са дащни да ти кажа и не се учудвам. Аз знам няколко примера на такива айде да кажа 7 от 10 или 8 от 10, които са си дащни и все се озъртат. То с годините им става навик и колко мислиш днес ще влезнат да пускат закачки? Не вярвам да лъже.

Petrolhead написа:Може, ама не и Пловдив посред лято при пълен салон.

Да не говорим, че няма нормален човек, който казва изрично как влиза да тегли “дребна” сума, която е над лимита. Художествена измислица. Да не говорим, че ако му четеш историите на колегата, трябва или да е Джеймс Бонд или герой на марвел. Такива хора рядко имат време и желание да си споделят ежедневието с произволни таксиджии и имигранти в кенъда

Викаш трябва да няма време гащите да вдигне. :mhihi: Мотористката ще го хване за ушите тя и ще види той. :mhihi:

Ама то писва в един момент бе, наистина. И после почва да се случва мноооого рядко, колкото да не забравиш спорта. Не заради самото чукане и то, ами просто по инерция. Та може да му е писнало вече и да се разтоварва с приказки. Да не говорим, че като е бил женен първо май каза, че не се е занимавал с жени, ама после каза не баш така. :mhihi: Или яз не съм разбрал и просто каза, че не изневяра е била причина да се разделя. Макар то понякога причините да са следствие...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 04 Авг 2023, 19:33

според мен, повечето му истории са най-малкото силно преувеличени или както му се е искало да е минала дадена ситуация, но е забавно

Добра идея е, по темата за свалянето, да се флиртува с разни девойки, лелки и баби в различни ситуации. Първо, много малко е нужно, за да им направиш деня и после имаш преференциално третиране и пак се трупа опит за свалки на тупалки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Авг 2023, 19:36

carmanf1 написа:...

Постовете на моя идол са супер яки! Не се заяждайте с него... Винаги оправят настроението!

Последното ми ходене в банката беше за обновяване на данните ми (получих СМС с покана). Отивам по обед... Чакам си реда и естествено веднага забелязвам най-хубавата в офиса и се кефя, че има такива каки! Оказва се, че тя работи най-бързо, нова е и съответно 'идиотските' случаи са за нея (нали всеки си тегли билетче, за какво е там). Става така, че моя номер е за нейното бюро! Сядам и казвам за какво съм там... Тя веднага предполага с равен и безразличен тон, че може би съм за потребителски заем? Казвам не и тя бързо се поправя, че може би съм за ипотечен, пак безразлично..Пак казвам не! Към този момент май вече и се отвори моя 'профил' на компютъра и тя се поусмихна! Оправихме данните и започна да ми предлага разни инвестиционни продукти, като дори предложи да ме запише за някакви безплатни консултации с техни 'експерти', които били на определени дати... Отказах за момента, макар да не бях съвсем сигурен, всъщност... Нищо повече не стана! Само да отбележа, че аз съм си 'тъпак' по принцип... Друг би отбелязал поне ... 'нещо'! Та май има нещо вярно за 'банкерките'... И друг подобен случай имах наскоро, като се замисля...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 04 Авг 2023, 19:45

С бележката на чистач ката кво стана? Цуни гуни има ли?
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 04 Авг 2023, 19:47

Ти не си ли семеен, ildivvy?

Или с такова впечатление съм останал.

И аз съм си "тъпак" по принцип, обаче и аз започнах да разчесвам по магазини, гишета и т.н като ми хареса дамата отсреща.

Мен историите на колегата ме кефят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Авг 2023, 19:49

Не, за съжаление не съм семеен... И под 'тъпак' нямам предвид, че съм прост! Пак според мен де :mhihi: :mhihi: За някой може и да съм!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Авг 2023, 20:00

Spunky написа:според мен, повечето му истории са най-малкото силно преувеличени или както му се е искало да е минала дадена ситуация, но е забавно

Добра идея е, по темата за свалянето, да се флиртува с разни девойки, лелки и баби в различни ситуации. Първо, много малко е нужно, за да им направиш деня и после имаш преференциално третиране и пак се трупа опит за свалки на тупалки

Има хора, на които им идва "от вътре". Имах съученик в тъмните години, по който на жените им падаха гащите. Не беше нищо особено :dunno: Та ние имахме навик на всеки 1 май да ходим много приятели на финландските на Боровец. Резервираме ги още от зимата. Веднъж тоя видя през прозореца, че във вилата срещу нас влизат четири мацки с багаж. След 5 минути тази хиена отиде на вратата. Влезе вътре и не излезе три дни...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Авг 2023, 20:05

Имаме цял раздел със страхотни истории, стига сте ми узурпирали темата с руспии и евачи. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 04 Авг 2023, 20:47

Аз пък не виждам причина и съответно вярвам на историите наистина , все пак не разказва нищо фантастично, ако просто е 10/10 даже не си използва пълният потенциал .

Виж за алх историите на тези години , не можа да кажа същото :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Авг 2023, 0:58

Усещам тънка нишка на завист, ама може и така да ми се струва :paranoid:

Тук покрай продажбата на банички и боза имам шанса да контактувам с много хора. Най-обичам да казвам на женурята следното:

"Обичам си работата, защото всяко момиче ми дава телефонният си номер."

Ми лендзят се като ненормални, защото е факт. Супервайзърът ми едно време в Монреал съм го карал да му настръват косите. Случаи безчет. Но никога няма да забравя едни три каки. "Каки" като за мене, около 40 и малко в +. Та идват и шофьорката казва:
- $15 за три прекрасни дами!?
Аз за ужас на началника ми включих на директна:
- $15 за мем е перфектна цена и веднага ги взимам. Но ако искат услугата, за която са дошли, ще трябва да платят $20.
Ония прихнаха и трите и си заминаха ухилени до уши. Шефът очите му така :shock:
- Как можеш така да говориш?
- Че какво съм казал - оправдавам се аз - те предлагат цена, аз съм ОК, клиента се смее, всички са доволни!
Горкият! Ходи да си присажда коса в Турция след мен ...

Книга мога да напиша покрай моите банички :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Авг 2023, 1:44

За служителките в банките много може да се каже, но общото е, че не искаш такава в къщата си :mhihi:

С едната свърших работа в една от залите за срещи на офиса за частно банкиране на ДСК до Св. Неделя :mhihi:

Относно обмяната на валута в банката - трябва да си луд, курса е голямо дърво :bang:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Авг 2023, 7:26

Ще си дойдем на думата, той е имал план като е знаел за служителката и е отишъл нарочно в банка и то в тая банка. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 05 Авг 2023, 8:18

Don_Diego написа:За служителките в банките много може да се каже, но общото е, че не искаш такава в къщата си :mhihi:

С едната свърших работа в една от залите за срещи на офиса за частно банкиране на ДСК до Св. Неделя :mhihi:

Относно обмяната на валута в банката - трябва да си луд, курса е голямо дърво :bang:

Бах туй частно банкиране :D
Как да не отидеш за един кредит :D

Дали има връзка с това, че банкерките имат достъп до информация за финансовите способности на клиентите си?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Авг 2023, 8:22

Ти как мислиш , за черните им очи е ?
Обвиняемата имала задължения да следи и анализира клиентския портфейл, да следи и управлява доходността на всеки клиент в портфейла, да предоставя консултации на премиум клиентите и др. За изпълнение на задълженията си А. Л. имала постоянен достъп до банковите сметки на клиентите и била оторизирана да извършва транзакции с наличните парични средства.

https://www.dunavmost.com/novini/obvini ... na-klienti
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Авг 2023, 8:29

То частното банкиране е за VIP клиенти и трябва са си дооооста добре финансово, че да се класирал там, пък аз бях доста далеч от това…. ама никой не може да ти даде това дето мога да ти обещая, та преди да разбере тая, че съм като църковно мишле бях свършил работа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бяхме се намерили с тая в някаква чалготека и борба с тогавашния ми най-добър приятел кой ще е пръв :mhihi:
После и той се отчете де :mhihi:

Имах една друга, уж бяхме сериозна връзка вече като започна в банка да работи…на втората седмица почнаха да и звънят вечер или да пишат някви чичковци с пари.

И двете дето търсиха пари се наиграха много качествено между другото :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата