Криминална тема
Модератор: Общи модератори
Re: Криминална тема
Излизаш навън и звъниш на полиция
Ако "силата" от другата страна на вратата е толкова голяма, че не би ти позволила да излезеш навън, значи не си в състояние и да я набиеш.
Разбира се, поне в България полицията няма да арестува агресивния обект, ако той има право да е в даденото жилище. Т.е. ще си принуден да прекараш вечерта навън - било то по барове, спейки в колата, спейки при приятел и т.н.
Което поражда интересни казуси. Имам съседи в София(брат и сестра) в не особено добро финансово и здравословно положение, споделящи общо наследствено жилище. Други имоти нямат, това е единствено жилище и на двамата и имат равен дял останал наследство от родителите им.
Редовно избухват скандали между двамата, като и двамата са агресори в определени моменти. Заплахи за убийство, опит за удари с тежки или остри предмети и т.н. Полицията е викана множество пъти, но няма какво да направят тъй като и двамата отказват да напуснат жилището.
Изкарваш си ограничителна заповед, но си принуден да се прибереш при насилника. 

Ако "силата" от другата страна на вратата е толкова голяма, че не би ти позволила да излезеш навън, значи не си в състояние и да я набиеш.

Разбира се, поне в България полицията няма да арестува агресивния обект, ако той има право да е в даденото жилище. Т.е. ще си принуден да прекараш вечерта навън - било то по барове, спейки в колата, спейки при приятел и т.н.
Което поражда интересни казуси. Имам съседи в София(брат и сестра) в не особено добро финансово и здравословно положение, споделящи общо наследствено жилище. Други имоти нямат, това е единствено жилище и на двамата и имат равен дял останал наследство от родителите им.
Редовно избухват скандали между двамата, като и двамата са агресори в определени моменти. Заплахи за убийство, опит за удари с тежки или остри предмети и т.н. Полицията е викана множество пъти, но няма какво да направят тъй като и двамата отказват да напуснат жилището.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Няма проблем ,полицията ако иска да свърши работа може да го направи .Във всеки град има дежурен съдия ,заповед се издава за влизане и задържане най-малкото за нарушаване на обществения ред ,отказ да се изпълни разпореждане на полицейски служител и т.н . Всичко опира до желание на органите на реда да съдействат .
Ивайло Димов написа:Канадец ,такива случаи има -убеден съм .Тук трябва да се действа тактически ,излизаш и звъниш в полицията колкото и да е смешно .Друга опция нямаш ,защото с пиян и неуравновесен човек няма как да се справиш ,да не говорим ако е с психоза .Имал съм случай с хора с психични разстройства ,пияни ......аз и 4 ма униформени не може да сложим белезници на един психично болен .Не може да ползваш и помощни средства .Деликатни са нещата е подобни случаи .
Звъниш на полицията и те се смеят. Бащата на въпросната девойка (тя е на 25г в случая) е полковник от контраразузнаването. Майката е полковник от следствието, избирана за следовател на годината .....
Както казват, нямаш доказателства.
Каква ти е тактиката?
Аз ще ти кажа после, какво стана.
Имам приятел тук, на когото жена му му ева мамата точно тактически. Подготвена отдалеч, измислено с адвокати, докара го до кръвно, диабет и почти до криминал рекорд.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ако ще казваш нещо го кажи, кви са тия недомлъвки. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Канадец едва ли във всяко РПУ знаят ,че на този адрес там живее еди кой си и родителите му заемат такива длъжности .Варианти бол ,ако си достатъчно откачен да звъннеш на някоя телевизия 

за нарушаване на обществения ред ,отказ да се изпълни разпореждане на полицейски служител и т.н
Тук е тънкият момент. Във всички подобни разправии на които съм бил свидетел, викането и трошенето спират когато полицията се намеси. След което лицето подписва един протокол, че е предупредено - грубо казано обещава и се подписва, че повече няма да прави така.
Звъниш на полицията и те се смеят. Бащата на въпросната девойка (тя е на 25г в случая) е полковник от контраразузнаването. Майката е полковник от следствието, избирана за следовател на годината .....
Моят опит е съвсем друг! Мъжът не е склонен да се оплаче "за да не му се смеят", но полицията винаги е реагирала на сигнала. Преди 20 години може и да е било друго, но в момента определено няма да те игнорират.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
На следващия ден си хващаш адвокат и подаваш жалба в съда .Една пияна и подивяла жена ако троши ,чупи и вдига скандали винаги ще има доказателства за това ,все някой съсед ще я е чул .Особено ако е системно ,хората стават доста приказливи като седнат на свидетелската скамейка за дадат показания .
А когато лицето работи в полицията?
Говоря за бившата.
Може да ме бъзикате, но беше отдавна и не ми дреме. Последният път влезе и директно ме захапа по плешката отзад. Захапка яка. Като се умори и ме пусна я хванах за гушата. Като започна да обелва очите я пуснах. Докато си вземе въздух си събрах парцалките, телевизора (бях си го спечелил на лотария), колата (Лада 2101 1977г) и си бих шута. Обадих се на майка и, да ходи да си я озъптява. С колата право в Първа градска. Алкохолната проба показа 0.4 промила. Мога дори да карам. Ма другия ден си извадих медицинско за гърба и други дреболии. В съда вееше следите от душене, аз показах едицинско от огромна синина от ухапване на гърба. Казах, че е била пияна и ме е нападнала първа. Кръвната проба много помогна. Опитаха се да ме изкарат алкохолик .... Реално и тримата са юристи....
Бившата от 1997г насам мъж не е свъртяла. Бившата тъща, която ме гледаше с ехиден поглед и думи "нищо не можеш да докажеш" и се сбъдна каквото и пожелах. Да хване рак и да живее дълго, за да я боли много....
Свят голям и случки много. Затова и винаги искам да знам и другата версия.
Говоря за бившата.
Може да ме бъзикате, но беше отдавна и не ми дреме. Последният път влезе и директно ме захапа по плешката отзад. Захапка яка. Като се умори и ме пусна я хванах за гушата. Като започна да обелва очите я пуснах. Докато си вземе въздух си събрах парцалките, телевизора (бях си го спечелил на лотария), колата (Лада 2101 1977г) и си бих шута. Обадих се на майка и, да ходи да си я озъптява. С колата право в Първа градска. Алкохолната проба показа 0.4 промила. Мога дори да карам. Ма другия ден си извадих медицинско за гърба и други дреболии. В съда вееше следите от душене, аз показах едицинско от огромна синина от ухапване на гърба. Казах, че е била пияна и ме е нападнала първа. Кръвната проба много помогна. Опитаха се да ме изкарат алкохолик .... Реално и тримата са юристи....
Бившата от 1997г насам мъж не е свъртяла. Бившата тъща, която ме гледаше с ехиден поглед и думи "нищо не можеш да докажеш" и се сбъдна каквото и пожелах. Да хване рак и да живее дълго, за да я боли много....
Свят голям и случки много. Затова и винаги искам да знам и другата версия.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
BMW_POWER написа:
Каква ти е тактиката?
Аз ще ти кажа после, какво стана.
Заради този случай ли те бяха обявили за национално издирване, нали вече като си духнал към Канада и после при едно прибиране в БГ те бяха арестували ?

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не знам, жените обикновено "хапят" по едно място.
Вие къде сте ходили...
П.п: А другата версия на свирепата ти жена каква е? За какво е стигнала до това емоционално състояние та да иска да ти откъсне месо? Ти как си кротуваше, че се стигна до това и още със сигурност бая неща за да се изнесеш накрая? Имате и общо дете. В смисъл като почваш да разказваш нещо, поне разказвай и съществените неща.
А иначе в тия времена е било друго, сега е друго. Законово имал предвид.

Вие къде сте ходили...

П.п: А другата версия на свирепата ти жена каква е? За какво е стигнала до това емоционално състояние та да иска да ти откъсне месо? Ти как си кротуваше, че се стигна до това и още със сигурност бая неща за да се изнесеш накрая? Имате и общо дете. В смисъл като почваш да разказваш нещо, поне разказвай и съществените неща.
А иначе в тия времена е било друго, сега е друго. Законово имал предвид.
Последна промяна Top Gun Maverick на 04 Авг 2023, 17:42, променена общо 1 път
Случката с бившата стана 1997г. Тогава времената бяха други. Аз съм си виновен, че много я търпях. Но хлапето беше малко и .... Гадости
Пешеходец, арестуваха ме преди 10 години. През 2005г бях пуснал жалба. Полицията загубили всичко и 2012-13 някой решил да работи по случая. И понеже вече не живея там, ме пуснали за издирване....
Гениално!
Тук един колега е изгорял с бившата си така. Оная започнала да бие главата в стената и да крещи, че я убиват. Ама така е млатила, че е правила дупки в гипскартона.... Едвам е отървал пандиза. А той е много кротък. Камбоджанец е, а бившата е била китайка, ако има значение.
Маверик, тя започна да порка на 22г... и полудя. Търпях, търпях и айде...

Пешеходец, арестуваха ме преди 10 години. През 2005г бях пуснал жалба. Полицията загубили всичко и 2012-13 някой решил да работи по случая. И понеже вече не живея там, ме пуснали за издирване....
Гениално!
Тук един колега е изгорял с бившата си така. Оная започнала да бие главата в стената и да крещи, че я убиват. Ама така е млатила, че е правила дупки в гипскартона.... Едвам е отървал пандиза. А той е много кротък. Камбоджанец е, а бившата е била китайка, ако има значение.
Маверик, тя започна да порка на 22г... и полудя. Търпях, търпях и айде...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За какво е стигнала до това емоционално състояние та да иска да ти откъсне месо?
Искала е секс , да го изнасили под въздействие на алкохола в садистична оргия .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Версията каква е Канада? Нейната, предполагам разбра.
Защото и моята жена веднъж ме целна по носа с Айфона(повече не съм ползвал от тогава да еба и китюците
) и текна малко кръв, но само казах ау, ще ми разбиеш носа, а тя каза носа ли, ще ти разбия красивата физиономийка, но с целия яд на който беше способна, удари ме няколко пъти по рамената като си слагах и ръцете и то взе нея да я боли и спря. Разбира се беше напълно заслужено и беше най-малкото с което се отървах, беше преди 10 почти години и от тогава не ми е посягала, ама и аз съм сравнително добричък. 
А и честно казано аз бях доволен някак извратено на тая и реакция защото го правеше защото ме обича. Е, тогава не бях доволен в момента на физическата намеса, ама...
Защото и моята жена веднъж ме целна по носа с Айфона(повече не съм ползвал от тогава да еба и китюците

А и честно казано аз бях доволен някак извратено на тая и реакция защото го правеше защото ме обича. Е, тогава не бях доволен в момента на физическата намеса, ама...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Хванаха те да кръшкаш и те биха ли ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !