СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Жените на ден изговарят около 20 000 думи , мъжете 7000 щото са по интелигенти а ти ако удряш 50 000 на ден с писане просто не ми се мисли пък колко са ако говориш 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Снощи ме спряха за изгоряла крушка на фара, фиша станал 50 лева за тая глупост... И на всичкото отгоре като е изгорял фара, дневната от тая страна компенсира ама все пак се отчетоха. Нищо, че държавата е батак до голяма степен заради тяхното бездействие. Всяка вечер по улиците дрогирани, пияни, мангалета без книжки. Кариерист мл. автоконтрольор на близо до пенсионна възраст
Забелязвам нещо странно напоследък. По улиците са излезли само шампиони по разни бойни спортове да шофират. Всеки се репчи, гледа лошо, излизат през прозорците да целят с предмети. Ебати анархията

Забелязвам нещо странно напоследък. По улиците са излезли само шампиони по разни бойни спортове да шофират. Всеки се репчи, гледа лошо, излизат през прозорците да целят с предмети. Ебати анархията
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Пак съм я с моите интернет проблеми и Виваком. След като имах проблеми със сигнала и настройките и няколко пъти сменях рутери и какво ли не, накрая сам успях да си "наглася" външната антена така,че да достига скорост от около 50 мегабита, което ме задоволяваше напълно (разбира се след помощта на колеги тук от форума
)
Сега проблема, който го наблюдавам от около месец е,че всяка вечер в 00:00 (точно в 12 нито минута по-рано или късно), интернета умира буквално пада на 1-2 мегабита. Звънял съм вече повече от 10 пъти на 123 и резултата е нулев. Разговорите са напълно безсмислени от рода на рестартирайте рутера, сега натиснете копчето за фабрични настройки, сега рестартирайте отново и така всеки път. Подаваха някакви сигнали уж там за проверка на сигнала - резултат нулев. Питането ми е някой наблюдавал ли е подобно нещо ако използва услугите им (аз ползвам Mobix услугата за интернет тъй,като нямат кабелен в моето село). Вече се чудя на кого да звъня и какво да правя, но си мисля,че проблема не би трябвало да е в мен.

Сега проблема, който го наблюдавам от около месец е,че всяка вечер в 00:00 (точно в 12 нито минута по-рано или късно), интернета умира буквално пада на 1-2 мегабита. Звънял съм вече повече от 10 пъти на 123 и резултата е нулев. Разговорите са напълно безсмислени от рода на рестартирайте рутера, сега натиснете копчето за фабрични настройки, сега рестартирайте отново и така всеки път. Подаваха някакви сигнали уж там за проверка на сигнала - резултат нулев. Питането ми е някой наблюдавал ли е подобно нещо ако използва услугите им (аз ползвам Mobix услугата за интернет тъй,като нямат кабелен в моето село). Вече се чудя на кого да звъня и какво да правя, но си мисля,че проблема не би трябвало да е в мен.

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Top Gun Maverick написа:Че то ако имаше такова нещо никой не може те би срещу теб да върви даже.Съответно щом ти не си го стигнал и пишеш, няма начин аз да съм.
Спамър, виж се
02 Авг 2023, 23:10
Top Gun Maverick написа:Спирам аз с тая тема, като излезнат всички подробности пак ще пиша в тая тема.
Спираш да пишеш и после следват само три мнения. Понеже си "спрял"

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ставаше дума, че спирам за конкретния случай, чети внимателно съдържанието вместо да цитираш без да се знае за какво и как се казва. После отбелязах за няколкото вече случая от всякъде, които дойдоха като лавина след този. Понеже нали се спореше за какво протестирали хората... 
То даже не отварям форума почти освен да видя какво се случва...
Костов, носи една крушка и казвай, че отиваш в сервиз да я смениш ако нямаш време или възможност на място и може да те пуснат друг път.

То даже не отварям форума почти освен да видя какво се случва...
Костов, носи една крушка и казвай, че отиваш в сервиз да я смениш ако нямаш време или възможност на място и може да те пуснат друг път.
Последна промяна Top Gun Maverick на 04 Авг 2023, 8:22, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Борка, само тия Виваком и ли имат услуга там?
Ние на къщата ги спряхме, пуснах си оптика от А1 за 6лв на месец
Ние на къщата ги спряхме, пуснах си оптика от А1 за 6лв на месец

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
BMW_POWER написа:
Спираш да пишеш и после следват само три мнения. Понеже си "спрял"![]()
![]()
Интересно ми е кои са шампионите по мнения в "извън темата"

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Пичове, що през компа не мога да отварям “Извън Темата”?
Всички останали под-форуми си работят.
Аз ли съм се объркал нещо или някой не разбира от майтап
Всички останали под-форуми си работят.
Аз ли съм се объркал нещо или някой не разбира от майтап

- drifty
- младши ентусиаст
-
Вчера имаше цял ден някакъв проблем с форума. Някакви грешки набива на някои страници, може да е останал някакъв кеш на компа ти. Аз не мога да отворя 510та страница примерно хаха.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Немо, аз не съм в челната тройка.
Проблемът още си го има с извън темата, аз отварям 4-5 теми с хакерски напъни през историята на браузъра.
Даже пак за Канадата да спомена и тук, че съм пуснал нови подробности за случая в Стз в съответната тема.
viewtopic.php?f=4&t=405369&p=4694683#p4694683
Ей това изписва за раздела извън темата ако цъкна на него от тук дори и се налага бек да давам, после в други прозорци съм отворил през историята както казах:

Проблемът още си го има с извън темата, аз отварям 4-5 теми с хакерски напъни през историята на браузъра.

Даже пак за Канадата да спомена и тук, че съм пуснал нови подробности за случая в Стз в съответната тема.

viewtopic.php?f=4&t=405369&p=4694683#p4694683
Ей това изписва за раздела извън темата ако цъкна на него от тук дори и се налага бек да давам, после в други прозорци съм отворил през историята както казах:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Top Gun Maverick на 04 Авг 2023, 9:58, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Аз пък отварям всичко от всякъде 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Вчера имаше цял ден някакъв проблем с форума. Някакви грешки набива на някои страници, може да е останал някакъв кеш на компа ти. Аз не мога да отворя 510та страница примерно хаха.
Благодаря

Изчистих кеш-а и се оправи. Сега пиша през компа.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа: ...
И на мен това ми изписваше. Пробвай да изчистиш кеш-а, както drifty посъветва. При мен проработи.
- drifty
- младши ентусиаст
-
Пък ако те мързи, предполагам след някакви часове ще се оправи.
Аз така от мързел влизах в мобилето през инкогнито, че беше се счупил сайта, вероятно пак заради някакъв кеш при мен

Аз така от мързел влизах в мобилето през инкогнито, че беше се счупил сайта, вероятно пак заради някакъв кеш при мен