Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Криминална тема
Съдебния лекар е временно отстранен , не е уволнен . Поисканата оставка на прокурора не е баш уволнение а просто популизъм да успокои хората , и да набие канчетата на останалите в прокуратурата . Когато почнат "отгоре" да се спускат решения и да се гаси пожара това не е правосъдие . Тия институции са просто пародия , бухалка да тормозят хората а когато става въпрос за престъпници мигат на парцали . Вчера в новините го пускат някакъв прокурор за убийството в Цалапица да плямпа , и вика за тия братята ....нямали участие в убийството щото нямало видими следи по тях ...Кога последно видяхте изгонен водещ прокурор за нещо или съдебен лекар?
По тоя касапина с ножката има ли видими следи че е нарязал някой ?

Последна промяна Jordana на 03 Авг 2023, 16:47, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Все от някъде се почва и е различно от нищо. Що се касае до тия братята, да, нямали участие в подготовката и т.н. тоест няма как баш всичко да им лепнат.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Преди много години, един "преател" видял, как някакъв урод бие някакво момиче вечерта на улицата в студентски град.
Та "преатела" карал си колата и скочил да спасява девойката, като общо взето изненадал бияча.
Като го повалил на земята се надвесил над урода и в този момент усетил , че някой го налага по главата и се оказало, че въпросната мома го налага с чантата и по-точно с една тока/закопчалка на чантата и вика "остави приятеля ми скапаняк..."
Просто хората сме егати първосигналните тъпи парчета.
Знам и един друг случай, дето една жена преди много години искаше да се разведе с мъжа и, но искаше да вземе имотите, за децата им не се интересуваше.
И беше се ударила нарочно, мисля, че имаше афера с някакъв мъж, та отишла и извадила медицинско , че видиш ли мъжа и я бие.
И така започна да му сговнява живота.
А този човек беше най-милият и спокоен човек , който съм срещал.
По някое време откри някакъв дневник на "жена си" в който пишела това, как прави измама.
Какво му каза неговата бракоразводна адвокатка- "Съда няма да приеме тази част, където си признава за тези неща, но би приел ако нещо тя е написала против него".
Казвам тези неща, защото никога не трябва да се гледа първосигнално.
Иначе по случая с този.
В този живот най-много мразя насилие на жена, без никакво значение какво е направила, дори да е убила!
Да, смятам , че е грешно но така мисля.
Дори мразя сцени с насилие над жена по филмите!
Та "преатела" карал си колата и скочил да спасява девойката, като общо взето изненадал бияча.
Като го повалил на земята се надвесил над урода и в този момент усетил , че някой го налага по главата и се оказало, че въпросната мома го налага с чантата и по-точно с една тока/закопчалка на чантата и вика "остави приятеля ми скапаняк..."
Просто хората сме егати първосигналните тъпи парчета.
Знам и един друг случай, дето една жена преди много години искаше да се разведе с мъжа и, но искаше да вземе имотите, за децата им не се интересуваше.
И беше се ударила нарочно, мисля, че имаше афера с някакъв мъж, та отишла и извадила медицинско , че видиш ли мъжа и я бие.
И така започна да му сговнява живота.
А този човек беше най-милият и спокоен човек , който съм срещал.
По някое време откри някакъв дневник на "жена си" в който пишела това, как прави измама.
Какво му каза неговата бракоразводна адвокатка- "Съда няма да приеме тази част, където си признава за тези неща, но би приел ако нещо тя е написала против него".
Казвам тези неща, защото никога не трябва да се гледа първосигнално.
Иначе по случая с този.
В този живот най-много мразя насилие на жена, без никакво значение какво е направила, дори да е убила!
Да, смятам , че е грешно но така мисля.
Дори мразя сцени с насилие над жена по филмите!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мхм, да мислят като си избират жени, какво друго да кажем(ако нещата са 1:1 както казваш, че пак е само едната страна преразказана през второ лице)а , изключения винаги ще има, ама затова се наричат така изключения.
И понеже едва ли не според някакви мнения файда няма, само за броени часове изгърмяха няколко домашни насилници. Единият бил жена си и 78-годишния и баща пред очите на 16 годишната им дъщеря като му е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна на повече от едно лице(ох котьооо)в условията на домашно насилие. Другият бил бременна жена
третия не го запомних, ама четвъртия особено интересен. Извършен е от приятелят на изрода от Стз. Повече от година на се мъчели делото да влезе в съда безуспешно.
Айде сега да видим имаше ли ефект от тия протести и трябва ли да се протестира. Доминото пада, един случай води друг и така.
И понеже едва ли не според някакви мнения файда няма, само за броени часове изгърмяха няколко домашни насилници. Единият бил жена си и 78-годишния и баща пред очите на 16 годишната им дъщеря като му е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна на повече от едно лице(ох котьооо)в условията на домашно насилие. Другият бил бременна жена

На мен ми се струва, че е същото като камерите на пътя - в началото имаше "то който не си плаща, и сега просто ще му се трупат" - стигнахме до момент, в който трудно ще отидеш до гръцкото море и ще се върнеш, без да ти връчат честитките, от там нататък ги дължиш като данъци и т.н., вероятно ако не сега, скоро и преглед няма да може да се мине без платени глоби, та бай хой ще трябва да се съобразява.
Иска ми се да съм оптимист и да вярвам, че както за 10-тина години всички започнаха да си плащат винетки и го, за да са на пътя, така след 10 години изключения ще са тези, които си позволяват да посягат на жени и деца.
Маверика е много прав и няма как да не е много радостно, че гражданското общество вече е факт - може да има много накъде да върви, но все пак десетки хиляди хора избират да излязат и да покажат гражданска позиция, вместо да гледат новините, да цъкат с език и да чакат някой да ги оправи.
П.П.: Това с разводите го има навсякъде, за жалост наистина освен да внимаваш като си избираш жена няма много какво да направиш. Може би достатъчно време за живот в безбрачие, докато опознаеш партньорката...
Иска ми се да съм оптимист и да вярвам, че както за 10-тина години всички започнаха да си плащат винетки и го, за да са на пътя, така след 10 години изключения ще са тези, които си позволяват да посягат на жени и деца.
Маверика е много прав и няма как да не е много радостно, че гражданското общество вече е факт - може да има много накъде да върви, но все пак десетки хиляди хора избират да излязат и да покажат гражданска позиция, вместо да гледат новините, да цъкат с език и да чакат някой да ги оправи.
П.П.: Това с разводите го има навсякъде, за жалост наистина освен да внимаваш като си избираш жена няма много какво да направиш. Може би достатъчно време за живот в безбрачие, докато опознаеш партньорката...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мда, а интересното е, че случаите са само от Бургас!
Бременната е абортирала защото тоя я е удрял в корема. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи, да се внимава как си избираш жена е заключението, където няма последствия.
Ама ако кажеш обратното, да внимава, когато си избира мъж вече не е ок.
Ето за това, човек трябва да е безпристрастен и да не се влияе от настроения.
Мъж ударил жена - у пандиза!
Жена с опит за измама с някаква користна цел- и тя там!
Освен, ако еманципацията не е мръсна дума.
Всъщност знаете ли, че еманципацията важи и за двата пола, не както се мисли, че като кажеш "Еманципация" се касае само за жените.
И какво означава това?!
Имаме случай, говорите си културно с някоя жена/момиче и без да сте я обидили тя посяга и ви врътва шамар.
Тогава еманципацията задължава да и го върнете.
Нарича се "понасяне на последствията" .
Аз не бих го направил, но тезата за равноправие го изисква.
Тоест жените справедливо искат равноправие, но не точно.
п/п
В горното мнение умишлено сложих "един преател" поради естеството и значението на използване на понятието.
Ама ако кажеш обратното, да внимава, когато си избира мъж вече не е ок.
Ето за това, човек трябва да е безпристрастен и да не се влияе от настроения.
Мъж ударил жена - у пандиза!
Жена с опит за измама с някаква користна цел- и тя там!
Освен, ако еманципацията не е мръсна дума.
Всъщност знаете ли, че еманципацията важи и за двата пола, не както се мисли, че като кажеш "Еманципация" се касае само за жените.
И какво означава това?!
Имаме случай, говорите си културно с някоя жена/момиче и без да сте я обидили тя посяга и ви врътва шамар.
Тогава еманципацията задължава да и го върнете.
Нарича се "понасяне на последствията" .
Аз не бих го направил, но тезата за равноправие го изисква.
Тоест жените справедливо искат равноправие, но не точно.
п/п
В горното мнение умишлено сложих "един преател" поради естеството и значението на използване на понятието.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Криминална тема
Сакън, да не вземе да им се наруши комфортчето на тези в съдебната система. Сега ще почнат призивите да не се оказва натиск, защото аа уу разделение на властите и да ги оставят да "работят".
Гледахте ли интервюто със съдийката?
Гледахте ли интервюто със съдийката?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз като казвам, че има много случай, но никой не знае. Това сериозно ли е една година делото да не може да влезне? 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Несериозно е. Също и да биеш /нараняваш жена си или децата и да викаш, че си мъж. Или която и да е друга жена. Явно съм старомоден, но не беше ли ролята ни на мъже да сме закрила на по-слабия пол? А не да сме причината за страдания.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Kroki написа:Аз като казвам, че има много случай, но никой не знае. Това сериозно ли е една година делото да не може да влезне?
Мда, това също беше шокиращ случай, но ето как след протестите, които били маловажни, сега ще се случат нещата.

Сега и още един излезна, хем я бил, хем отишъл в Германия, но и от там не спирал да и праща съобщения, че на която и институция да се оплаче, няма да спре. Не запомних дали в БГ не живееш някъде в нейния район.
А сега както обещах, да се обясня на Канадата, ето нови подробности по случая в СТЗ, дълго е, но интересно:
https://glasnews.bg/krimi/emotsiite-izb ... ta-516760/
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Каква значение има кой е извършителя ? Просто трябва да се линчува някой за да има справедливост 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Извършителят ще е този, протестите не бяха спрямо него обаче, а спрямо случая и случаите като постигнатия ефект е голям. Въпросът е по този случай и по другите да има справедливост, а истината винаги излиза наяве. И тука ще излезе цялата. Ама не бил той, ама само я заплашвал за живота и, да не си я заплашвал бе, ще видим кой и какво накрая.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Отвратен съм от случая в Ст Загора и не мога да си представя що за "човек" би извършил подобна гадост
Настръхвам от отвръщение.
Да кажа обаче, какво ми разказва почти всяка седмица едно врабченце, което се занимава с подобни гадости всеки ден.
Не казвам, че това е в конкретния случай!!!
Абсолютно против съм всякаква форма на насилие, било то физическо или психическо!!!
Но монетата има 2 страни.
В случай на насилие, мъжете по презумция на закона и общественото мнение, се приемат за агресори/насилници.
Виждал съм обаче много случаи на самонаранили се жени - зверската. Оказвало се е обаче, че е било под въздействие на опиати, с цел да се обвини..., сещате се.
Доказано в съда след множество експертизи.
Виждал съм много случаи, на уговорен побой по инициатива на жената, с цел да се обвини 3-то лице.
Пак се сещате кой да се обвини, с цел изнудване и шантаж.
В един случай на скоро доказаха, че обвиненото 3-то лице не може да нанесе такъв юмручен отпечатък, просто защото юмрука му е по-малък.
Та, трябва да се внимава, кога, кой, какво казва и кого обвинява.

Настръхвам от отвръщение.
Да кажа обаче, какво ми разказва почти всяка седмица едно врабченце, което се занимава с подобни гадости всеки ден.
Не казвам, че това е в конкретния случай!!!
Абсолютно против съм всякаква форма на насилие, било то физическо или психическо!!!
Но монетата има 2 страни.
В случай на насилие, мъжете по презумция на закона и общественото мнение, се приемат за агресори/насилници.
Виждал съм обаче много случаи на самонаранили се жени - зверската. Оказвало се е обаче, че е било под въздействие на опиати, с цел да се обвини..., сещате се.
Доказано в съда след множество експертизи.
Виждал съм много случаи, на уговорен побой по инициатива на жената, с цел да се обвини 3-то лице.
Пак се сещате кой да се обвини, с цел изнудване и шантаж.
В един случай на скоро доказаха, че обвиненото 3-то лице не може да нанесе такъв юмручен отпечатък, просто защото юмрука му е по-малък.
Та, трябва да се внимава, кога, кой, какво казва и кого обвинява.