Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Криминална тема

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Авг 2023, 17:02

Ами за последните две Канада - това е Стара Загора и това в Цалапица. И да, изглеждат спонтанни. Всички хора говорят за това как е спонтанно, хората на протестите и тези сега в едната си част се различават. Тука в Казанлък кой мислиш ги организира, политиците ли? :shock:
Просто на хората им писна и усетиха, че може да ги чуят. Бръсначът на Окам, не навсякъде трябва да има конспирация. Кое е толкова чудното в това хората да са отвратени и да излезнат? Знаеш ли що народ возих, който САМО за това говори с огромно отварщение? Жена ми у нас е готова да го нареже тоя сама ако е вързан някъде без някой да я кара. Никой не я агитира. Има гражданско общество вече, разберете го и ще става все по-изразено. Валякът тръгна.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 02 Авг 2023, 17:05

driver69 написа: Имаше ли такъв от възрожденци?

Е то половината от електоратът им са нереализирани емемейци, как да стане?
Трябва да си защитят комсомола.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Авг 2023, 17:11

недейте да продължавате да им отговаряте на тия тролове, че ще заключат и тая тема... :banghead:

на всички ни е ясно какво се случва

аман от "просветени"
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Авг 2023, 17:12

Аз го отбелязах това за Коцето още тогава като казах, че си мисля, че или го е казал и аз не съм разбрал, или ще го каже и ще го осъди. Ако не го е осъдил още...зле за него.

Жива верига ще има между Пловдив и Пазарджик.
Имало е днес на Е79 за Банско. Първоначално са щели цял час, но са го спрели само пет минути като са казали, че просто искат да ги чуят. Един вид да не притесняват прекалено пътуващите.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Авг 2023, 17:27

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 9:17, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Авг 2023, 18:29

Petrolhead написа:копейкин вчера беше дращил нещо - едно към едно с кенъда, как видиш ли стара загора са платени, защото не говорят за цалапица.

избърсал си е писанията, защото видя, че лае на грешната ограда. кенъда обаче не е разбрал

Добре де, втори път демонстрираш, че си запознат с всички действия на копейкин. За твое съжаление този ме интересува точно толкова, колкото пп, бб и т.н. двубуквени същества. Казвам и почти съм убеден, че не ни се казва цялата истина. Момичето било дезориентирано, не знаело кой, къде и как я е рязал. Адвокатите ще яхнат тази вълна....

Хайде да пишем, без да даваме определения на някой друг в темата. Лесно е :ok:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Авг 2023, 18:39

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 9:17, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Авг 2023, 18:52

Искаш да кажеш, че по случая всичко се знае и чакаме само присъдата?

p.s. морето е синьо. Ако го повториш, значи мислиш като мен и копейкин. Ако не мислиш като нас, чакам твоята версия.

За последен път казвам. Пишете без между личностни заяждания, определения, епитети и т.н. Всеки има право на мнение, независимо дали ви харесва или не.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Авг 2023, 19:10

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 9:16, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 02 Авг 2023, 19:18

Така е! Но къде е станало, защо е станало, какво е търсила тя там, какво е търсил той там, познават ли се и ако да, откъде. Каква връзка имат?

Ето това искам да знам. Грешно ли е?

Иначе деянието за мен изобщо не е за коментар. Виновникът трябва да лежи дълго. Много дълго.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Авг 2023, 22:17

Всички искат да ти кажат, че причина ната да в нареже е подробност и няма никакво значение. Вариант 1, познават се да, станало е у тях, била му е любовница. 2, Станало е у тях, познават се, била е проститука. Вариант 3, познават се, станало е у тях, не е простотутка, ама е искал да я прави защото е имал някакви отношения с нея. Вариант 4, познават се, станало е у тях, любовница му е и му е изневерила. 5, Познават се, станало е у тях, била му е любовница, ама вече не искала да бъде с него поради някаква причина. Още няколко варианта мога да предположа, но за мен факта, че е имало заплаха и е била изпълнена дни след това(тоест е имал възможност да размисли) значи, че грам не е важна причината.
Ти ако искаш или някой друг ако желае, може да напише вариант в който би имало дори минимално значение каква е точната причина да бъде нарязана. Давайте. Ако не, просто изчакайте да видите какво ще каже съда, а дотогава ние да си го линчуваме тоя.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 03 Авг 2023, 1:52

Какви варианти? Това е станало преди 4 месеца!!!! Всичко вече трябваше да е изяснено. Има една тълпа чула недочула и вече раздава присъди. По-лошо, често тази същата тълпа иска да причини това на него и това се намира за нормално????

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Авг 2023, 2:23

Top Gun Maverick написа:Всички искат да ти кажат, че причина ната да в нареже е подробност и няма никакво значение. Вариант 1, познават се да, станало е у тях, била му е любовница. 2, Станало е у тях, познават се, била е проститука. Вариант 3, познават се, станало е у тях, не е простотутка, ама е искал да я прави защото е имал някакви отношения с нея. Вариант 4, познават се, станало е у тях, любовница му е и му е изневерила. 5, Познават се, станало е у тях, била му е любовница, ама вече не искала да бъде с него поради някаква причина. Още няколко варианта мога да предположа, но за мен факта, че е имало заплаха и е била изпълнена дни след това(тоест е имал възможност да размисли) значи, че грам не е важна причината.
Ти ако искаш или някой друг ако желае, може да напише вариант в който би имало дори минимално значение каква е точната причина да бъде нарязана. Давайте. Ако не, просто изчакайте да видите какво ще каже съда, а дотогава ние да си го линчуваме тоя.

Toва ли са ти всичките варианти?
5. Не е отчела пари и шефът му е наредил да го направи. Той гърми като бушон и другите остават чисти.
6. Лъгала е дълго, не се е уплашила от заплахите и и се случва случка. Без връзка, без нищо. Тоя касапин просто решава да действа.

За такива неща трябва да се лежи дълго. Много дълго.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Авг 2023, 5:10

Е, сега съм спокоен, че може и тези варианти да ги е имало, как не съм се сетил по-рано. Пък може и да съм и затова да съм написал, че се сещам за още, ама не ми се пише описват, понеже не виждам разлика от оснобдеянието. Завлякла с колко, дневния оборот, седмичния? Съмнявам се да е това със завличането, но както казах сега ще съм спокоен.

Е34, точно че се е случило преди време, ама нещо органите не са си свършили работата. Ако нещата бяха някакви дори с минимален шанс на нотка да има оправдание за този, нямаше да хвърчат оставки на водещи прокурори и съдебни лекари, а вече щяха да са се скъсали да ги оправдават. Кога последно видяхте изгонен водещ прокурор за нещо или съдебен лекар? :shock:

Спирам аз с тая тема, като излезнат всички подробности пак ще пиша в тая тема.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Авг 2023, 5:22

BMW_POWER написа:Така е! Но къде е станало, защо е станало, какво е търсила тя там, какво е търсил той там, познават ли се и ако да, откъде. Каква връзка имат?

Ето това искам да знам. Грешно ли е?

не е грешно разбира се. но нито един отговор (какъвто и да е) на твоите въпроси не би го оневинил за постъпката му

този принаделжи на една самозабравила се прослойка на обществото ни към която трябва да има нулева толерантност. достатъчно сме на години да помниме прехода и някои от нас дори да са участвали в него по един или друг (недостоен) начин... и ние не сме цветя за мирисане със сигурност. та тия положения са ни ясни. има си момент на ревност/ ярост, но за това което е извършил оправдание няма. никакво. нито тогава имаше, още по- малко сега.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата