Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Криминална тема

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Авг 2023, 20:23

steeN написа:Аз колкото и да съм оптимист, осъзнавам че това е бавен процес. Ще трябват години това да се преточи по системата и да даде реален ефект, но от някъде трябва да се започне.
Чак толкова преувеличено както го казваш няма да е, по-скоро ефекта ще е, че ще е по-трудно всеки втори селски мишок да се вживява като мутра.

И аз това исках да кажа. Не знам къде и как си живял, но аз съзнателно съм тръгнал от средата на 90-те, покрай борци, мутри, дилъри и т.н.
Тогава беше съвсем, съвсем нормално да има бой в дискотеката от едни и същи субекти, които всеки знаеше и не се занимаваше с тях. Понатрупаха прояви и полежаха, някои след случайно убийство произлезнало просто от бой. След това същите субекти взеха да се оплакват, че вече не могат да бият ей така безнаказано хората. От тогава до сега много неща се промениха и рядко може да стане такова нещо, като страха им от закона си го има. Плюс това си пазят възможностите за прояви за сериозни неща, не за селски бой. Сега това ще стане още по-изразено, надявам се да осъдят и няколко за бой след спор с коли на пътя. Но си прав, бавно ще е.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 02 Авг 2023, 1:38

TNT написа:Това е абсолютен пример колко е сбъркана съдебната ни система и защо всичко в тази държава започва от там. Който не му се гледат гадории, да не отваря линка.

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=64CE0AC2

Човека с критичното мислене по-нагоре по-добре да не пише повече.

Тези снимки съм ги гледал подробно. И със съдебната система съм запознат подробно. Не приемам квалификации от форумни философи относно състоянието именно на системата, та камо ли на държавата. Байгън вече от такива глупаци. И знаеш ли защо, защото пак повтарям - не можете въз основа само на едната страна да съдите за каквото и да е, без да имате нужната информация. Това се опитвам да ви обясня драги ми смехурковци. Може тоя малоумник да я нарязал, но може да има и самонараняване. В съдебната практика има много такива случаи. Гспожицата казва, един двама ме рязаха, не помня...е как няма да помни, под някакви субстанции ли е била, упоена, вързана...Всичко скоро ще се разбере, дано го обявят по медиите обаче.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Авг 2023, 5:53

Те го обявиха. Оценям критичното ти мислене, но...няма как да се нарежеш 21 пъти с такава дълбочина(за шиене) сам и в съзнание. Тя си е била в безсъзнание следствие счупения нос и вероятно комоцио. Разрезите ОБЯВЕНИ ОТ ЛЕКАРЯ, са били с еднаква дълбочина и са рязани прецизно, имал е време боклука. Ако тя е била дори в малко съзнание следствие дрога и алкохол, след първия разрез щеше да скочи и да се съпротивлява, да има следи от борба, възможно беше да одраска поне нападателя, нещо бе. Тука няма нищо. Влиза и я нокаутира със счупен нос, после си реже. Дори с бръсненето на главата щеше да има проблем, слуша ли тиТи педалов какви ги говори, как се опъвала, ама много се опъвала да я подстрижат?

На дръвника!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Криминална тема

Мнение от steeN » 02 Авг 2023, 6:33

Байгън от хора, които не разбират, че няма никакво значение дали приемат или не приемат неща. Очевидно поколения, времената и т.н. всичко се сменя.

Конкретният случай е просто един катализатор на това, не причината.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Авг 2023, 8:52

E34 написа: Байгън вече от такива глупаци.

И аз това казвам, но поне във форума се толерира и поощрява :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2023, 9:26

Пичове, не е нормално - нито на тити влажния поглед постъпката, нито на сотаджията от стара загора зверството. Не е нормално да твърдиш, че боят възпитава и понеже си прост и елементарен така да се опитваш да си възпиташ детето. И понеже си хапвал шамари като дете, да си мислиш, че всичко е в реда на нещата. От там се започва.
Тук не говорим за бракоразводно дело с фалшиви документи и свидетели за тормоз - тук говорим, че посерича няма право дори един шамар да й удря, защото нещо не им се получило на връзката. И трябва да го знае - като осъдят няколко такива, следващите ще се замислят много дали да се правят на мъже (ама срещу жени, деца и възрастни хора, нали, като на пътя).

Мисля си, че ще стане като с пушенето в заведенията - две шепи хора бяха много шумни като се забрани, но се случи каквото трябваше да се случи.

Тъпо е, че толкова малко хора се вдигнахме да покажем, че освен овце и данъкоплатци, сме и хора и някои неща няма да се толерират. Много е хубаво от друга страна, че всеки път сме повече.

П.П.: Направи ми впечатление какви хора бяха по протестите - сравнете ги с някой политически протест и намерете разликите с усмивка, ако имате свободно време.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Авг 2023, 9:32

Е липсваха татуирани амеби с "националистически" татуировки. Вчера един по радиото обясняваше как тези формирования се финансират и отвън и затова може да ги видиш на всеки протест. От изток естествено и тези плащания не се извършват само в България. Аз не знам иначе пламодий като тоя от СТЗ какво ще му дреме за управляващите за да си мръдне лоения задник и да иде на протест за каквото и да е било, вместо да се надува някъде в средите където е важно да изглежда вървежен.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Авг 2023, 9:37

driver69 написа:Пичове, не е нормално - нито на тити влажния поглед постъпката, нито на сотаджията от стара загора зверството. Не е нормално да твърдиш, че боят възпитава и понеже си прост и елементарен така да се опитваш да си възпиташ детето. И понеже си хапвал шамари като дете, да си мислиш, че всичко е в реда на нещата. От там се започва.
Тук не говорим за бракоразводно дело с фалшиви документи и свидетели за тормоз - тук говорим, че посерича няма право дори един шамар да й удря, защото нещо не им се получило на връзката. И трябва да го знае - като осъдят няколко такива, следващите ще се замислят много дали да се правят на мъже (ама срещу жени, деца и възрастни хора, нали, като на пътя).

Мисля си, че ще стане като с пушенето в заведенията - две шепи хора бяха много шумни като се забрани, но се случи каквото трябваше да се случи.

Тъпо е, че толкова малко хора се вдигнахме да покажем, че освен овце и данъкоплатци, сме и хора и някои неща няма да се толерират. Много е хубаво от друга страна, че всеки път сме повече.

П.П.: Направи ми впечатление какви хора бяха по протестите - сравнете ги с някой политически протест и намерете разликите с усмивка, ако имате свободно време.

:yes:

Из социалки и т.н. пак почнаха да квичат, че едва ли не случаят с момичето бил пресилен и т.н. и искали да им отнемат свободите :kuku:
Същите тия, дето вярват в кемтрейлс, хора като Тити и т.н. :kuku:

А то какви свободи? Да упражняваш насилие върху по-слабите от теб!!! И почти всички ревящи са мъжленца! :censored: :censored: :censored:

Дори има такива, дето реват отново, че искали да им вземат децата и т.н. :evil: :evil: :evil: :kuku:
Ненормален народ, сър... :help: Пускам един случай съвсем пресен!

Пиян мъж е пребил жена си и тъста си в Бургас пред погледа на своята дъщеря, съобщи местната полиция. Сигналът за домашно насилие към полицията е подаден от апартамент в бургаския жилищен комплекс "Славейков".

Полицията е намерила в жилището 45-годишен мъж, 48-годишната му съпруга, 16-годишната им дъщеря и бащата на жената, който е на 78 години.

Съпругата и баща ѝ са били със следи от наранявания по лицето - кръвотечение от носа и рани по главата. Те са заявили, че са пребити напълно безпричинно от мъжа, който се е оказал криминално проявен.

Полицията съобщава, че през август миналата година насилникът отново е бил арестуван за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита по Закона за домашното насилие.

Нападателят е задържан за 24 часа. Тестът за алкохол е отчел 1.74 промила.
Последна промяна zAcK на 02 Авг 2023, 9:50, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Авг 2023, 9:38

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 9:18, променена общо 1 път

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Авг 2023, 9:57

И аз не мисля, че са били двойка или поне някаква в сериозна връзка щом излезе, че тоя е женен и с дете, което го било чакало и затова искал да го пуснат. :kuku:
А бащата и майката не го познавали тоя...
Нищо чудно да е искал да я праща да работи някъде. Но пък направо те убих в заплахите му...абе ще излезе всичко то.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Авг 2023, 10:14

Не само мъже към жени, има и жени, дето доста тормозят.
Но закона трябва да е както шамар към жена да поеме пълната строгост, така и какъвто и който удари шамар на друг.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 02 Авг 2023, 10:55

Petrolhead написа:Vessislava Tancheva:

Съвсем логично звучи това!
Един път влезеш ли в кюпа - няма излизане!
Пак опираме до фундаменталните проблеми на сбърканото ни общество и неговата примитивна чалга култура. :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 02 Авг 2023, 11:20

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 9:18, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Авг 2023, 11:44

driver69 написа:Пичове, не е нормално - нито на тити влажния поглед постъпката, нито на сотаджията от стара загора зверството. Не е нормално да твърдиш, че боят възпитава и понеже си прост и елементарен така да се опитваш да си възпиташ детето. И понеже си хапвал шамари като дете, да си мислиш, че всичко е в реда на нещата. От там се започва.

На мен не ми е ясно, защо не протестирате против цените на горивата, или против същата шайка, която продължава да е във властта, като тези два проблема са далеч по-глобални и определящи за държавата?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2023, 11:52

cod-cdbp написа:На мен не ми е ясно, защо не протестирате против цените на горивата, или против същата шайка, която продължава да е във властта, като тези два проблема са далеч по-глобални и определящи за държавата?

Как дали ще плащаме 120 вместо 100 лева да си закараме гъза на морето или хлябът ще се вдигне с 5ст. е по-важно от това да изискаме нужните промени в системата и олигофрените да научат, че с бой не се решава нищо? Че мълчанието им като чуят как съседа си бие детето или жената и после ги видят насинени ги правят също виновни, подкрепящи тормоза?
Не, не ми е по-определящо на мен.
За властта си има избори и протести - там има и избор. Да си нормален човек и да си против подобни изродски прояви или домашното насилие не трябва да е избор.

П.П.: Имаме най-евтините горива в ес, а като интересен факт 2011 сме плащали повече за литър нафта. Всяка година се дъвчат цените, всяко лято има повишение, но гравитират около едни и същи...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата