Свестен теникиджия- качествено кърпене??
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Свестен теникиджия- качествено кърпене??
Колеги малко ме е срам , че питам , ама ко да се праи
. Значи може ли някой да сподели каде в София , или по точно около квартал Подуяне ( Сухата река), има добър тенекиджия , който да изкърпи една кола ( за жалост не става дума за BMW , а за един Полски Фиат 125p от 80- а година ( колата не е безразборно изгнила - става дума за един праг , малко пода и ресора да се изкърпат ). Мисълта ми дали изобщо някой , който кърпи BMW-та ще се заеме с Фиат.. Колата си е вече Ретро стил ,а пъп и ми върши работа и не ми се иска да я бракувам, а пък и освен това като ни докарат BMW-то Фиата ще остане за баща ми. Парите , които ще ми вземе не са чак толкова важни , ВАЖНО е да я изкърпи съвестно и качествено.. Абе изобщо искам да ме посъветвате за сервиз , в който работят добре в София. Ще съм ви много благодарен ако наистина ако ми посочите някой , който наистина работи хубаво , защото аз още не съм срещнал качествен мйстор.. Лека и Безаварийна

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги явно ми казвате че Сони е добър, но ще ми обясните ли каде му е сервиза, в кой квартал , ще се навие ли да прави Фиат, и приблизително колко взима ( да не иска някакви космически суми, въпреки . че акоработи добре съм навит и повече да ми вземе , ама да знам , че полсе няма да се скапе за 1 година.. Айде дайте още малко инфо , и ако може и снимки на сервиза ...
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
В Лозенец е сервиза 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
9 мнения
• Страница 1 от 1