СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2023, 8:52

Ония ден на един шел гледам някаква машина на времето :mhihi:
Ама много яко де.

20230715_134144.jpg

20230715_134156.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 28 Юли 2023, 8:59

Don_Diego написа:
maxoyn написа:
Don_Diego написа:Модернизирах по-рано днес и 39ката, вече и тя има музика с блутут на мястото на серийния CD чейнджър :ok:

С какво и как е качеството спрямо CD-то?

Aми доста е добре, тя не е с най-страхотната музика, та не мога да имам големи очаквания :mhihi:
Забелязвам обаче, че ако увелича силата на звука от врътката на колата се чува едно бучене/пищене от говорителите, ако увелича от телефона го няма :dunno:

Не че дразня ама в момента стягам багажа и утре сутрин паля към морето до края на другия месец :lalala: :lol:

Дай повече инфо, моля, карам едно цлк в момента и не намирам вариант различен от фм трансмитер
Live it like you Love it

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 28 Юли 2023, 9:42

blqsu4ko написа:Дай повече инфо, моля, карам едно цлк в момента и не намирам вариант различен от фм трансмитер

https://www.aliexpress.com/item/4000059 ... 1802ZqthZe

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 28 Юли 2023, 9:46

blqsu4ko написа:Дай повече инфо, моля, карам едно цлк в момента и не намирам вариант различен от фм трансмитер

https://www.technopolis.bg/bg/bg/TV-aks ... X/p/871408
+ някакъв произволен usb адаптер за запалката.
https://www.sirius-pcb.com/UserFiles/pr ... 0q80ca.jpg

А ако нямаш aux, и това:
https://www.ebay.co.uk/itm/402588580597
99% ще го има и в алиекспреса.

Препоръчвам тези от технополиса, защото са доказано стерео. Евтините от алито са моно. Ако някой го е грижа де. :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Юли 2023, 11:38

Eто това сложих, при техния си сервиз: https://bgcaraudio.com/produkti_usb-int ... -1166.html

Буквално разкачиха кабелите на чейнджъра, сложиха ги на това и заработи. Имало опции да ти го сложат и в жабката и да си слагаш флашка ако искаш ама аз си стриймвам през блутут без никакви грижи и реклами :ok:

Иначе съм вече на морето, работя :banghead: . Цяла седмица си клатих краката, сега баш от сутринта ме юрнаха :lol:
Доста лежерно пътувахме, предвид че А класата беше с ограничена динамика - със сигурност проблема е във веригата, с новия обтегач се подобри малко динамиката и вдигнахме макс скоростта до 135-140 :help: . Другия забавен момент беше, че около Ямбол започна да приплъзва съединителя :mhihi: . Добре, че е в самото начало на умирането, че да стигнем без проблеми
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 28 Юли 2023, 13:03

Аве днес установих, че всички масларници в нашия град са ....... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: , на колегата му се налага да си смени маслото на колата и отива в масларницата до нас. Колата е Форд фушън американски 2016г. Съответно му казват цена от 390лв. за смяна на масло и маслен филтър, което му се вижда много. Купува си същото масло и филтър от интернет за 122лв. и отива да пита дали може да си заплати за смяната с неговите масла и филтър. отговора е не работим с чужди консумативи. Съответно ги пита ако работят с техните масла дават ли някаква гаранция или какво - естествено НЕ. Съответно същата работа и при още две други масларници. В крайна сметка отиде при един клиент със сервиз, смениха маслото за 10.мин. плати си 50лв. и готово :driving: Не мога да ги разбера тея маслари, гледам нямат работа ти отиваш и им предлагаш да ти вземат парите ама се правят на ущипани булки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2023, 13:08

Бахти, смяна на масло 50 лева ли е?
Ама то и колата е нова по нашите стандарти де.
Мен ме е страх да отида да ми сменят с мое масло някъде, където преди това са ми обявили ебаси цифрата за смяна с тяхно масло.
Понеже сме в България, кой-знае каква мизерия могат да направят , ако въобще сипят това масло, дето си донесъл.
Последна промяна Е.Димитров на 28 Юли 2023, 13:10, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 28 Юли 2023, 13:10

Е.Димитров написа:Бахти, смяна на масло 50 лева ли е?
Ама то и колата е нова по нашите стандарти де.

подозирам, че ако си го беше сменил в мотофое без отстъпки и т.н щеше да е по малко от 390

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Юли 2023, 13:13

Почти всички официални представителства избягват да работят с щатски коли.
Преди време бяхме докарали един канадски Focus за продажба - гледаха го като голям камък, почти нищо не изкарваше тяхната система. Успяха да ни изкарат история и тн, но след запитване към централен офис на марката
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Юли 2023, 13:36

Почти всички маслари са така! И мен много ме кефят... Често съм си мислел, че човек ако има някаква площадка, която да пригоди само с канали и подемници, ще направи супер пари от желаещи сами да си вършат разни неща по колите! Едва ли ще е голяма инвестицията...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 28 Юли 2023, 13:43

В дианата сменят с твое си масло, беше 10 лв, ся да е 15, 20. Аз къде ходих в местно сервизче ми взеха също 20 лв за смяна само. Продават масла ма аз си носех мое. 50 лв ми се виждат множко освен ако няма някакви особености.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 28 Юли 2023, 13:55

Моджо написа:В дианата сменят с твое си масло, беше 10 лв, ся да е 15, 20. Аз къде ходих в местно сервизче ми взеха също 20 лв за смяна само. Продават масла ма аз си носех мое. 50 лв ми се виждат множко освен ако няма някакви особености.

Никакви особености, същото като на бмвтата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 28 Юли 2023, 14:03

adovet написа:
Моджо написа:В дианата сменят с твое си масло, беше 10 лв, ся да е 15, 20. Аз къде ходих в местно сервизче ми взеха също 20 лв за смяна само. Продават масла ма аз си носех мое. 50 лв ми се виждат множко освен ако няма някакви особености.

Никакви особености, същото като на бмвтата
Еми супер, значи ако идеш обаче на същото това място с БМВ цената може и да не е 50 лв. Ама хората са казали правилно приказката за лудия и баницата. Когато никой не ги захрани цял ден с 50 лв. за половин час работа......утре може и да склони и на по-малко. Освен ако не е нещо сложно това, което ще се прави, но смяната на ДВГ масло май не влиза в особено сложните процедури по един автомобил.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 28 Юли 2023, 15:14

drifty написа:
ivanski_2 написа:Теб те разбирам, и аз като тръгнах за Италия миналия месец тръгнах в 4-5, но някой да ми обясни петък 6:30 , защо във фитнеса има 40 човека, за сравнение преди 3 месеца по това време имаше 3-4 :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Е, как що, за 2-3 седмици ще се опрабват да направят плочки за плажа и после като мине сезона пак ще са по 3-4 души сутрин :D

Най вероятно е това.

Димитров, много ме кефят тези, само дето нямат климатик и цената им в добро състояние е почти колкото на Г класа :mhihi:

ildivvy написа:Почти всички маслари са така! И мен много ме кефят... Често съм си мислел, че човек ако има някаква площадка, която да пригоди само с канали и подемници, ще направи супер пари от желаещи сами да си вършат разни неща по колите! Едва ли ще е голяма инвестицията...

В София има, дават доста под наем гараж с подемник - почасово.
Като инвестиция не е кой знае какво НО, 1-во трябва да има някой постоянно там 2-ро трябва да си законен(касови бележки данъци) а не ми се мисли ако стане инцидент с някой ..... та не е толкова лесно и доходоносно(за колко трябва да го пуснеш на час че да ти излиза сметката - фирми, счетоводител, ток промишлен, заплата на човек да стои там и още не малко консумативи) колкото звучи, след като не успях да купя в Плд една ливада да я правя паркинг сериозно се бях замислил за нещо такова, но..... занимавка си е.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Юли 2023, 18:01

Ей, не съм си представял че ще ми отнеме цял ден да се занимавам с механизма на един моноблок :mhihi:
еВаго и кенефа :mhihi:
Механизма за пълнене отказа та хайде търси механизъм, пък същия няма ама има подобен ама не баш...та цял ден
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата