Един нов горд собственик на 525 IX
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
здравей и от мен колега, с пожелание за много безаварийни километри
....относно вратата ти-според мен е блокирала ел. машинката ти (за заключане и откючане).виж с търсачката има доста изписано по въпроса 

Благодаря ви пак колеги,но това с разглобяването на кората не е в моита компетентност,такаче предпочитам някаде да дам 20 лв и да го направят.....макар че ще се опитам събота и неделя сам да го свърша,но
като се знам колко съм схванат в ръцете...съмнявам се...а пък в дарукар да ходя за това...маи и там ше ми се смеят
Абе ще опитам сам ...кво пък толкова най много да си купя после нова врата..хаха

Абе ще опитам сам ...кво пък толкова най много да си купя после нова врата..хаха

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Lubоix написа:....
Само дето може това да дадеш 20лв. да се окаже по-лошо от това сам да си я разглобиш, че има "майстори" дето така ще ти окепазят вратата, че после ще питаш къде да си я оправя. Да не вземе после да дрънчи, тропа и т.н. вратата след това

Това е просто приятелски съвет. Внимавай с майстора

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Честита придобивка
Да си жив и здрав да си я ползваш дълго
Има вероятност просто да ти е скъсано жилото ,което е от дръжката на вратата, до машинката
не бързай да се готвиш за машинки и т.н.
Георги Пенчев

Да си жив и здрав да си я ползваш дълго

Има вероятност просто да ти е скъсано жилото ,което е от дръжката на вратата, до машинката

Георги Пенчев
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Честито! Дано те радва безкрайно! А тази зима май няма да можеш да се насладиш на допълнителните и качества- липсва сняг ! п.п Виж си и Л.С
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Абе то и на моят комп ми показва 14-15 ама...Lubоix написа:Приятел а да те питам какъв е нормалния разход на тая кола:)
Принципно вчера на комп.ми изписа 14.2 което ме остроива...та дори маи малко ми се вижда...преди да я взема мои приятели ми говореха за някави страшни количества:)

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Re: ре
Lubоix написа:Приятел а да те питам какъв е нормалния разход на тая кола:)
Принципно вчера на комп.ми изписа 14.2 което ме остроива...та дори маи малко ми се вижда...преди да я взема мои приятели ми говореха за някави страшни количества:)
Първо честито за новата придобивка и безаварийна ескплоатация. Разход можеш да очакваш от 10 до 16+ зависи колко ти е тежък крака.
slavianko написа:Абе то и на моят комп ми показва 14-15 ама...![]()
Де да беше толкова
![]()
Моя като показва Verbr1 = 25.8 (от последното зареждане) Verbr2=21.2 (откакто съм я купил), а в дейстивтелност са 301л/1990км (мерено по джоба и колконката)
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
zAcK написа:Гледай тука някъф къде вади конзолата на Е34-каНа местото на тоя часовник ти трябва да имаш борд компютър
![]()
Вадене на конзола на Е34
Има много по-лесен вариянт - вадиш радиото и направо действаш с лостчето бъркайки с ръка в дупката, и борда е навън

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2