СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 25 Юли 2023, 7:56

Нямам, но се намират лесно :yes:

Явно в Германия се радват на голям интерес и кажи речи всичко все още се произвежда за тия машини. А и оригинални чаркалаци изпадат, наскоро си купих разни неща от ГДР останали.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 25 Юли 2023, 9:11

Някой който е по запознат с тея чипове за отваряне на вратите по входовете.
Какво им е толкова специалното, трябваше ми копие на един ( сега пак ми трябва) ходих при 2 ма ключари - "Не, този не може да го копираме".
Дали наистина не може или специално тези не могат, а ако е възможно - къде бихте препоръчали да ида?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Потребител
Аватар

Мнение от bat kir4o » 25 Юли 2023, 10:16

Правил съм на 6ти септември след прелеза срещу денонощното,опитай там за Пловдив
карам спокойно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 25 Юли 2023, 11:25

Боядисването ти върви екстра 'дрифти'! Най-важното е, че прекарваш приятно време с нещо, което те радва! След време ще разбереш, че не резултата е най-важен... Аз също огледах днес вратата на гаража и има разни забележки... Но е 10-ки пъти по-добре от преди! Между другото, гаража ти изглежда чудно! Какво не му харесваш :dunno: ? Само вратата си облепи с малко фибран за изолация, ако има фуги около касата ги запълни с пяна и си топ :yes: !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Юли 2023, 11:25

ivanski_2 написа:...

Има такива които не може да се копират, да. Генерират псевдослучайни кодове, а не са статични.
Аз нямам идея с какъв акъл изобщо се ползват статичните, може да си ги копираш докато се возиш в метрото с някой (примерно).

if you only knew how bad things really are.jpg

p.s. "free kevin" RIP
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 25 Юли 2023, 22:39

drifty написа:Явно в Германия се радват на голям интерес и кажи речи всичко все още се произвежда за тия машини.

То хубаво, ама за Симсон без документи, в нелошо, но далеч от перфектно състояние се искат 2400 (нямам предвид твоя, излезе ми обява във суратя)....Аре, няма нужда, еб@х го в Симсона.
Популяризирането на авто-мото ретро движението доведе до там, че разни хора, намерили отпадъци по дворове и сайванти рещиха, че им се е паднала шестица от тотото. И се слагат едни 4-5 цифрени суми за безинтересни "гробове" и то без регистрация ,и си е брало лайката...
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 25 Юли 2023, 23:08

Абсолютно си прав. И на мен ми е нелепо какви суми искат за мотори без документи. Аз ровя от време за ЕТЗ 251 и пак са такива цените, по 2к и нагоре и нямат документи.

ildivvy, Нищо му няма на гаража, супер си е, самата подготовка за боята отнема време, което щеше да е същото за всеки гараж общо взето. А като се има предвид колко смешна сума ми излезе да го направя, понеже е просто дървена конструкция с ламаринен покрив, си е топ. За има-няма 2000лв имам покрито място широко малко над 3 метра и дълго около 8, като в задната част има нещо като втори етаж, а самото място там е може би към 4 и малко широко. 39ката вътре изглежда като Нисан Микра :D.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 26 Юли 2023, 2:49

немо написа:То хубаво, ама за Симсон без документи, в нелошо, но далеч от перфектно състояние се искат 2400 (нямам предвид твоя, излезе ми обява във суратя)....Аре, няма нужда, еб@х го в Симсона.
Популяризирането на авто-мото ретро движението доведе до там, че разни хора, намерили отпадъци по дворове и сайванти рещиха, че им се е паднала шестица от тотото. И се слагат едни 4-5 цифрени суми за безинтересни "гробове" и то без регистрация ,и си е брало лайката...

Не са виновни хората, които си намират ръждилниците в дворовете.
В случая са виновни немските пенсионери, които са решили, че искат да се почувстват отново на 20г. както през 1978ма и дават по 2-3к евро за симсонка. :lol:

Познавам двама-трима далавераджии, които изкупиха симсонките на дядовците из българските села за по 500-1000лв преди няколко години и ги продадоха за по 5000лв за Германия

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 26 Юли 2023, 7:21

Има и един такъв дето продава лади за по 8000 ма не му връзва много :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 26 Юли 2023, 7:32

Щото немците нямат интерес към лади :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Юли 2023, 8:59

dhtj написа:В случая са виновни немските пенсионери, които са решили, че искат да се почувстват отново на 20г. както през 1978ма и дават по 2-3к евро за симсонка. :lol:

И това го има, да. Но тези ,които искат пари за скрап без документи не мога да ги разбера. 99.9 % от тях нито са направили някаква стара кола от-до, нито са продали такава на запад.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Юли 2023, 11:52

Don_Diego написа:Имам питанка: на А класата на милото дава грешка за катализаторите и колата повече от 120км/ч не вдига.

Update: оказа се, че не е проблема в катализаторите, а във веригата - разтегнала се е и оттам горивната смес е едно към гьотере :mhihi: . Случих на доста читав майстор в Крафт на околовръстното - преди да почне да корми ми обясни всички недостатъци на упражнението, обясни какви ще са последствията на ГТП и решихме да измерим газовете на съседния пункт: в ниски и високи обороти катализаторите работят перфектно, много под нормата са показанията. Утре ще сменям обтегача на веригата, че сегашния трака при първи студен старт за деня, а като се освободи майстора и се върнем от морето ще сменим и веригата
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 26 Юли 2023, 14:08

Колата набива грешка за катализатори, пък в същото време работят превъзходно, даже по-добре от нови, пък и веригата разтегната и сместа не е наред, че и ако може веднага да започне да я прави, а не след 6 седмици. Аз на твое място бих отишъл да я проверят и на друго място, щото тоя или го е закъсал много или те мисли за много глупав. Поне на мен ми понасмръдват нещата. Не казвам, че може да не е така, все пак тая кола не съм я виждал, но тия автомобили като имат разтегнати вериги си набиват грешки за тайминга не за катализаторите. Това за нещастните последствия на нещастните ГТП няма да го коментирам щото няма смисъл.
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 26 Юли 2023, 14:20

Имам приятел в Пловдив с възстановен на 100% в оригинално състояние 'Симсон' S50 (или 51, не помня - нормалния с 3 скорости, който ползваха едно време по пощите), с документи и регистрация и всичко платено и редовно! Продаваше го и цената беше доста под 2500лв, да не кажа към 1500лв... Ако има интерес, сериозен, мога да дам телефон на ЛС.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 26 Юли 2023, 15:02

ивчо написа:
ivanski_2 написа:

Много е "готино" измислено - тия маслопроводи са част от картера . Съответно тия о-пръстени са м/у картера и самият блок и нииищо не се вижда или усеща .
Фейсовите са ги направили с два датчика за налягане на маслото и евентуално е га светне някоя :|

Днес се разрових в бележките за обсжлуване и мисля че е сменено точно това, ще питам за да потвърди майстора де. :bchug:
Изображение
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата