СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от blqsu4ko » 20 Юли 2023, 10:20

c04 написа:
ivanski_2 написа:Само не знам дали 160 коня няма да са слаби за теглене , ама нали е sport(даже и копче си има и таблото става черевено :mhihi: ) по талон трябва да се справи :mhihi:

Това да не е онова флекс райд окачване :roll:

https://www.autoscout24.it/

ivanski_2, отворих аутоскаута и веднага ти харесах кола - https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... aign=share
Live it like you Love it

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Юли 2023, 10:57

ivanski_2 написа:Никаква идея си нямам, знам че е с някакви специални амортисьори също така има 2 режима(копчета) туър и спорт :dunno:
Това е да, има ли някаква разлика като го натиснеш според теб

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 20 Юли 2023, 11:28

c04 написа:
ivanski_2 написа:Никаква идея си нямам, знам че е с някакви специални амортисьори също така има 2 режима(копчета) туър и спорт :dunno:
Това е да, има ли някаква разлика като го натиснеш според теб

blqsu4ko, трябва да поспестявам още малко от закуски :mhihi: иначе е топа , нещо до 6-7 евра гледах, но нищо не ме грабна.

Има как да няма, всички лампички светват в червено ,яката работа :mhihi:

Сериозно има, волана става по директен и променя процентно респонса на педала което кара колата да се чувства много по-жива, това в комбинация с втвърдяване на амортисьорите и волана наистина ти дава усещане че си включил още един цилиндър в играта ... честно казано добре са го измислили.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Юли 2023, 12:50

Дрифти, цвета си е точно симсон-ския оранжево-червен... Ако не ти харесва, винаги можеш да го смениш, но така ще е исторически-коректен!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Юли 2023, 13:15

Don_Diego написа:Ти си като свинско краче - къде видиш локва - джапаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми нали трябва да се радваме на живота :D Не може да е само работа и проблеми/дертове.

Аз това правя, радвам се на живота и най-вече на децата ми :D

Сутринта излизам аудито го нямаше. Прибрах се преди обяд и аудито пак пред моя двор.
Гледам, има бележка: "в тия жеги само ледено студена бутилка просеко" :lol:

Върнах бележка "ако довечера паркираш 3-4м по-напред, утре имаш просеко" :mhihi:

Да видим :lol: Имам стратегия как да доразвия нещата, ама ще видим дали няма да ме резнат още на тоя етап :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Юли 2023, 13:45

ildivvy написа:Дрифти, цвета си е точно симсон-ския оранжево-червен... Ако не ти харесва, винаги можеш да го смениш, но така ще е исторически-коректен!

Гледам го сега на слънце, 50/50 съм, хем ме кефи, хем не е баш това, което ми е в главата като цялостна идея за визията на машината когато е готова. Имам няколко дни да помисля. :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Юли 2023, 13:56

carmanf1 написа:
Don_Diego написа:Ти си като свинско краче - къде видиш локва - джапаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми нали трябва да се радваме на живота :D Не може да е само работа и проблеми/дертове.

Сутринта излизам аудито го нямаше. Прибрах се преди обяд и аудито пак пред моя двор.

Върнах бележка "ако довечера паркираш 3-4м по-напред, утре имаш просеко" :mhihi:

Да видим :lol: Имам стратегия как да доразвия нещата, ама ще видим дали няма да ме резнат още на тоя етап :lol:

Познавам един доктор, казва се Доктор Василев.
Питах го за кастрацията на моето куче и той каза, че е бърза операция и кучето вече престава да се интересува от странични неща и женски елементи.
Помисли си само какви хоризонти могат да ти се отворят :mhihi:
Ако има нещо, пиши ми, ще ти дам номера :mhihi:

Иначе , колеги, младежа може да е симпатяга, красавец, какво завиждате дейва :mhihi:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 20 Юли 2023, 16:01

Одеве наказах едно Е60 със 140ката :mhihi: :mhihi: :shock: :shock: :shock:
Нали съм без климатик и отивам при един майстор и карам извънградско и едно БМВ Е-60 ме минава и реших да пробвам колата дали върви и почнах да го настигам вече на един завой ама той си го натискаше..беше някъв дизел и аз зад него и викам ся е момента дали ще мога да го мина :mhihi: :mhihi:
И като го минах вече върнах газта щото и пътя не е много хубав и оня с Е60-то веднага ме минава пак :mhihi: :mhihi:
Ама не мисля, че до ся съм минавал БМВ 5-ца Е60 :mhihi: :mhihi: със S-класата :shock: щото колата и преди не вървеше така..бая беше мудна :mhihi: ама днес го наказах :shock: ко ли си вика кат го минах :mhihi: :mhihi: е той после не издържа и ме мина веднага де ама важното е, че го минах пък и имаше преднина :mhihi: Важно е , че мечока вече върви супер :D
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Юли 2023, 16:06

A той дали е разбрал, че си го гонил :mhihi:

Аз пък ходих да плащам данък на Zката, през уикенда ще я лъсна и следващата седмица отива на ГТП. Проблемите с климатиците обаче продължават да ме преследват - вадих 8цата да я раздвижа малко...от пасажерската страна духа хладно (определено не студено както трябва да е), от шофьорската пещ :shock: :banghead: . Както ли не мъчих по управлението, няма промяна....като се върна от морето ще се занимавам с нея, че ми писна :censored: .
Измих я и я прибрах отново да седи наказана :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Юли 2023, 16:24

Е.Димитров написа:
carmanf1 написа:

Познавам един доктор, казва се Доктор Василев.
Питах го за кастрацията на моето куче и той каза, че е бърза операция и кучето вече престава да се интересува от странични неща и женски елементи.
Помисли си само какви хоризонти могат да ти се отворят :mhihi:
Ако има нещо, пиши ми, ще ти дам номера :mhihi:

Иначе , колеги, младежа може да е симпатяга, красавец, какво завиждате дейва :mhihi:

:yes:

Какви хоризонти да ми се отворят дейВа :lol:

да си стоя нон-стоп вкъщи, да козирувам на женицата, да я слушам къде искала тя на почивка,
да кося поляната и да карам ван, за да имало място за багаж :mhihi:

Имам един колега американец - понякога му се налагало да кара ван-а на жена му - вика, ами чувствам се като дърта лелка в тоя ван :mhihi:

ПП. и да не се разбере погрешно, на мен също от време на време ми е кеф, да се заиграя на двора с дърветата и кивитата.
Ама когато аз пожелая и когато на мен ми е кеф

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 20 Юли 2023, 17:57

ryan83 написа:Одеве наказах едно Е60 със 140ката :mhihi: :mhihi: :shock: :shock: :shock:
Нали съм без климатик и отивам при един майстор и карам извънградско и едно БМВ Е-60 ме минава и реших да пробвам колата дали върви и почнах да го настигам вече на един завой ама той си го натискаше..беше някъв дизел и аз зад него и викам ся е момента дали ще мога да го мина :mhihi: :mhihi:
И като го минах вече върнах газта щото и пътя не е много хубав и оня с Е60-то веднага ме минава пак :mhihi: :mhihi:
Ама не мисля, че до ся съм минавал БМВ 5-ца Е60 :mhihi: :mhihi: със S-класата :shock: щото колата и преди не вървеше така..бая беше мудна :mhihi: ама днес го наказах :shock: ко ли си вика кат го минах :mhihi: :mhihi: е той после не издържа и ме мина веднага де ама важното е, че го минах пък и имаше преднина :mhihi: Важно е , че мечока вече върви супер :D

Със сигурност ако го беше ударил с тая каска щеше да го накажеш :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 20 Юли 2023, 19:51

DLVasilev написа:Със сигурност ако го беше ударил с тая каска щеше да го накажеш :mhihi:

Като ви чета, звучи все едно са много големи и тежки тия бенцове, а са горе долу размера и теглото на модерни бензинови 5ци/Екласи. Хибридните и пълни електрички са с по 300-500 кила отгоре. Малките мотори предполагам ги правят да се усещат много по-тежки. Яки коли.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Юли 2023, 20:13

„Обичах жените до лудост, но повече от тях обичах свободата“ – кредото на живота на най-известния любовник в света Джакомо Казанова :mhihi:
На 50 вече е бил пълен евнух , реално самокастрирал се е след безброй венерически болести които е пипнал през бурния си трудов стаж на женкар из цяла европа :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Юли 2023, 21:01

Говори си брат :D

Ама нещата си вървят. Нова бележка имам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 20 Юли 2023, 21:32

Spunky написа:
DLVasilev написа:Със сигурност ако го беше ударил с тая каска щеше да го накажеш :mhihi:

Като ви чета, звучи все едно са много големи и тежки тия бенцове, а са горе долу размера и теглото на модерни бензинови 5ци/Екласи. Хибридните и пълни електрички са с по 300-500 кила отгоре. Малките мотори предполагам ги правят да се усещат много по-тежки. Яки коли.

Добре, ще му кажа :mhihi:
https://youtube.com/shorts/n5BU6eSQdqQ?feature=share
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата