СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
c04 написа:ivanski_2 написа:Само не знам дали 160 коня няма да са слаби за теглене , ама нали е sport(даже и копче си има и таблото става черевено) по талон трябва да се справи
Това да не е онова флекс райд окачване![]()
https://www.autoscout24.it/
ivanski_2, отворих аутоскаута и веднага ти харесах кола - https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... aign=share
Live it like you Love it
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Това е да, има ли някаква разлика като го натиснеш според тебivanski_2 написа:Никаква идея си нямам, знам че е с някакви специални амортисьори също така има 2 режима(копчета) туър и спорт

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
c04 написа:Това е да, има ли някаква разлика като го натиснеш според тебivanski_2 написа:Никаква идея си нямам, знам че е с някакви специални амортисьори също така има 2 режима(копчета) туър и спорт
blqsu4ko, трябва да поспестявам още малко от закуски

Има как да няма, всички лампички светват в червено ,яката работа

Сериозно има, волана става по директен и променя процентно респонса на педала което кара колата да се чувства много по-жива, това в комбинация с втвърдяване на амортисьорите и волана наистина ти дава усещане че си включил още един цилиндър в играта ... честно казано добре са го измислили.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Дрифти, цвета си е точно симсон-ския оранжево-червен... Ако не ти харесва, винаги можеш да го смениш, но така ще е исторически-коректен!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Ти си като свинско краче - къде видиш локва - джапаш![]()
![]()
Ми нали трябва да се радваме на живота

Аз това правя, радвам се на живота и най-вече на децата ми

Сутринта излизам аудито го нямаше. Прибрах се преди обяд и аудито пак пред моя двор.
Гледам, има бележка: "в тия жеги само ледено студена бутилка просеко"

Върнах бележка "ако довечера паркираш 3-4м по-напред, утре имаш просеко"

Да видим

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:Дрифти, цвета си е точно симсон-ския оранжево-червен... Ако не ти харесва, винаги можеш да го смениш, но така ще е исторически-коректен!
Гледам го сега на слънце, 50/50 съм, хем ме кефи, хем не е баш това, което ми е в главата като цялостна идея за визията на машината когато е готова. Имам няколко дни да помисля.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
carmanf1 написа:Don_Diego написа:Ти си като свинско краче - къде видиш локва - джапаш![]()
![]()
Ми нали трябва да се радваме на животаНе може да е само работа и проблеми/дертове.
Аз това правя, радвам се на живота и най-вече на децата ми![]()
Сутринта излизам аудито го нямаше. Прибрах се преди обяд и аудито пак пред моя двор.
Гледам, има бележка: "в тия жеги само ледено студена бутилка просеко"![]()
Върнах бележка "ако довечера паркираш 3-4м по-напред, утре имаш просеко"![]()
Да видимИмам стратегия как да доразвия нещата, ама ще видим дали няма да ме резнат още на тоя етап
Познавам един доктор, казва се Доктор Василев.
Питах го за кастрацията на моето куче и той каза, че е бърза операция и кучето вече престава да се интересува от странични неща и женски елементи.
Помисли си само какви хоризонти могат да ти се отворят

Ако има нещо, пиши ми, ще ти дам номера

Иначе , колеги, младежа може да е симпатяга, красавец, какво завиждате дейва

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Одеве наказах едно Е60 със 140ката

Нали съм без климатик и отивам при един майстор и карам извънградско и едно БМВ Е-60 ме минава и реших да пробвам колата дали върви и почнах да го настигам вече на един завой ама той си го натискаше..беше някъв дизел и аз зад него и викам ся е момента дали ще мога да го мина
И като го минах вече върнах газта щото и пътя не е много хубав и оня с Е60-то веднага ме минава пак
Ама не мисля, че до ся съм минавал БМВ 5-ца Е60
със S-класата
щото колата и преди не вървеше така..бая беше мудна
ама днес го наказах
ко ли си вика кат го минах
е той после не издържа и ме мина веднага де ама важното е, че го минах пък и имаше преднина
Важно е , че мечока вече върви супер 

Нали съм без климатик и отивам при един майстор и карам извънградско и едно БМВ Е-60 ме минава и реших да пробвам колата дали върви и почнах да го настигам вече на един завой ама той си го натискаше..беше някъв дизел и аз зад него и викам ся е момента дали ще мога да го мина

И като го минах вече върнах газта щото и пътя не е много хубав и оня с Е60-то веднага ме минава пак

Ама не мисля, че до ся съм минавал БМВ 5-ца Е60

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
A той дали е разбрал, че си го гонил
Аз пък ходих да плащам данък на Zката, през уикенда ще я лъсна и следващата седмица отива на ГТП. Проблемите с климатиците обаче продължават да ме преследват - вадих 8цата да я раздвижа малко...от пасажерската страна духа хладно (определено не студено както трябва да е), от шофьорската пещ
. Както ли не мъчих по управлението, няма промяна....като се върна от морето ще се занимавам с нея, че ми писна
.
Измих я и я прибрах отново да седи наказана

Аз пък ходих да плащам данък на Zката, през уикенда ще я лъсна и следващата седмица отива на ГТП. Проблемите с климатиците обаче продължават да ме преследват - вадих 8цата да я раздвижа малко...от пасажерската страна духа хладно (определено не студено както трябва да е), от шофьорската пещ

Измих я и я прибрах отново да седи наказана

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:carmanf1 написа:Don_Diego написа:Ти си като свинско краче - къде видиш локва - джапаш![]()
![]()
Ми нали трябва да се радваме на животаНе може да е само работа и проблеми/дертове.
Аз това правя, радвам се на живота и най-вече на децата ми![]()
Гледам, има бележка: "в тия жеги само ледено студена бутилка просеко"![]()
Върнах бележка "ако довечера паркираш 3-4м по-напред, утре имаш просеко"![]()
Да видимИмам стратегия как да доразвия нещата, ама ще видим дали няма да ме резнат още на тоя етап
Познавам един доктор, казва се Доктор Василев.
Питах го за кастрацията на моето куче и той каза, че е бърза операция и кучето вече престава да се интересува от странични неща и женски елементи.
Помисли си само какви хоризонти могат да ти се отворят![]()
Ако има нещо, пиши ми, ще ти дам номера![]()
Иначе , колеги, младежа може да е симпатяга, красавец, какво завиждате дейва

Какви хоризонти да ми се отворят дейВа

да си стоя нон-стоп вкъщи, да козирувам на женицата, да я слушам къде искала тя на почивка,
да кося поляната и да карам ван, за да имало място за багаж

Имам един колега американец - понякога му се налагало да кара ван-а на жена му - вика, ами чувствам се като дърта лелка в тоя ван

ПП. и да не се разбере погрешно, на мен също от време на време ми е кеф, да се заиграя на двора с дърветата и кивитата.
Ама когато аз пожелая и когато на мен ми е кеф
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
ryan83 написа:Одеве наказах едно Е60 със 140ката![]()
![]()
![]()
![]()
Нали съм без климатик и отивам при един майстор и карам извънградско и едно БМВ Е-60 ме минава и реших да пробвам колата дали върви и почнах да го настигам вече на един завой ама той си го натискаше..беше някъв дизел и аз зад него и викам ся е момента дали ще мога да го мина![]()
![]()
И като го минах вече върнах газта щото и пътя не е много хубав и оня с Е60-то веднага ме минава пак![]()
![]()
Ама не мисля, че до ся съм минавал БМВ 5-ца Е60![]()
със S-класата
щото колата и преди не вървеше така..бая беше мудна
ама днес го наказах
ко ли си вика кат го минах
![]()
е той после не издържа и ме мина веднага де ама важното е, че го минах пък и имаше преднина
Важно е , че мечока вече върви супер
Със сигурност ако го беше ударил с тая каска щеше да го накажеш

ATR-42/72
DLVasilev написа:Със сигурност ако го беше ударил с тая каска щеше да го накажеш
Като ви чета, звучи все едно са много големи и тежки тия бенцове, а са горе долу размера и теглото на модерни бензинови 5ци/Екласи. Хибридните и пълни електрички са с по 300-500 кила отгоре. Малките мотори предполагам ги правят да се усещат много по-тежки. Яки коли.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
„Обичах жените до лудост, но повече от тях обичах свободата“ – кредото на живота на най-известния любовник в света Джакомо Казанова 
На 50 вече е бил пълен евнух , реално самокастрирал се е след безброй венерически болести които е пипнал през бурния си трудов стаж на женкар из цяла европа

На 50 вече е бил пълен евнух , реално самокастрирал се е след безброй венерически болести които е пипнал през бурния си трудов стаж на женкар из цяла европа

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Говори си брат
Ама нещата си вървят. Нова бележка имам

Ама нещата си вървят. Нова бележка имам

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Spunky написа:DLVasilev написа:Със сигурност ако го беше ударил с тая каска щеше да го накажеш
Като ви чета, звучи все едно са много големи и тежки тия бенцове, а са горе долу размера и теглото на модерни бензинови 5ци/Екласи. Хибридните и пълни електрички са с по 300-500 кила отгоре. Малките мотори предполагам ги правят да се усещат много по-тежки. Яки коли.
Добре, ще му кажа

https://youtube.com/shorts/n5BU6eSQdqQ?feature=share

ATR-42/72