СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Сложи му един лист ОСБ отзад , иначе пак ще стане леш за нула време .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Ее, че то тук сме и форум на "бояджии"
Не очаквах толкова включвания по питанката, изненадахте ме, благодаря! Всяка информация е полезна, какго казах, съм си пишман любител бояджия
.
и аз ги правя яйцата убави по Великден!
Благодаря! Рамата наистина стана много хубаво, по два детайла имах пропуски при лакирането, останалите 12 станаха доста доволно. Общо взето се опитвам да компенсирам липсата на опит и знания с повече старание. Ще видим накрая какво ще се сглоби от всичкия чарколяк
Бусът е станал супер, Димитров!

Не очаквах толкова включвания по питанката, изненадахте ме, благодаря! Всяка информация е полезна, какго казах, съм си пишман любител бояджия

ceco_kd написа:Абе дрифти ела да ти го боядисам тоя сИмсЪн...знайш кви хубави стават яйчицата за Великден. Пък ако не стане нал' и капитан Немо от Русе.....ще оправи работата....
П.С.: що си мисля, че спам темата трябва да я преместят в техническия форум вече?

ivanski_2 написа:Дрифти, добре се получава м/у другото като за любител
Благодаря! Рамата наистина стана много хубаво, по два детайла имах пропуски при лакирането, останалите 12 станаха доста доволно. Общо взето се опитвам да компенсирам липсата на опит и знания с повече старание. Ще видим накрая какво ще се сглоби от всичкия чарколяк

Бусът е станал супер, Димитров!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Буса го продадох след като го оправих де, трябваше ми бус със седалки и климатик.
Веднага, след като продадох този си взех по-нов , защото "селянин без бус не може"!
Сегашният го карам по 1000-2000 километра на година.
Което ме подсеща, че е дошло време за смяна на маслото.
Веднага, след като продадох този си взех по-нов , защото "селянин без бус не може"!
Сегашният го карам по 1000-2000 километра на година.
Което ме подсеща, че е дошло време за смяна на маслото.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Ами, качи на тази, с която не искаш да излизаш... или на някоя друга, която не ти представлява интерес!
За разправиите не ми дреме, ама грам.
Но няма да е достойно и честно от моя страна спрямо тях.
Няма да го направя, не съм такъв човек.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Покажи само сисите , няма да се изхаби като я гледаме я 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Покажи само сисите , няма да се изхаби като я гледаме я
Те са с намесата на д-р Енчев

Направени са добре, културно и умерено

ПП: Ще видим след време, дали ще се наложи да правим рекламации

- drifty
- младши ентусиаст
-
Остана ми малко време днес, та викам да я пробвам тая боя къв цвят е. Ще я видя утре на слънце как е, ама май ще ходя за по-червена боя, тая малко идва керемидено червена и не съм сигурен, че ми допада.
Подбрах няколко различни детайла, включително и гаражната врата, че върху нея има грунд, та да видя на различни места и покрития как стоят нещата и ми направи впечатление, че останаха едни "точки", където няма боя (виждат се добре на детайла от снимката), и ся умувамо така - дали щото бързах само да видя цвета и не съм си играл да бъркам компонентите на боята, че сложих съвсем малко и в съд който нямаше как да бъркам и само разклатих, дали щото сложих малко корселин в пистолета, че не съм го ползвал от миналата година, та го почерпих, макар че би трябвало да е изветрял почти веднага след като го изпръсках, дали щото детайлите не съм ги подготвял, само тоя от снимката го надрах с една шкурка, дали пък в компресора има конденз, ба ли го..
Подбрах няколко различни детайла, включително и гаражната врата, че върху нея има грунд, та да видя на различни места и покрития как стоят нещата и ми направи впечатление, че останаха едни "точки", където няма боя (виждат се добре на детайла от снимката), и ся умувамо така - дали щото бързах само да видя цвета и не съм си играл да бъркам компонентите на боята, че сложих съвсем малко и в съд който нямаше как да бъркам и само разклатих, дали щото сложих малко корселин в пистолета, че не съм го ползвал от миналата година, та го почерпих, макар че би трябвало да е изветрял почти веднага след като го изпръсках, дали щото детайлите не съм ги подготвял, само тоя от снимката го надрах с една шкурка, дали пък в компресора има конденз, ба ли го..

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
за Симсонката е супер цвят това
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Ся пак ще ме нахулят, че си измислям, ама кой кво иска да си мисли.
Прибирам се преди малко и пред двора паркира една яка мадама с ново А4.
Тва е заради ремонта на булеварда и затворените им дворове, хората се чудят къде да паркират.
И идват на сам към нас да паркират.
Съседите вдигат чистачки и глупости правят.
Пречи ми и на мен яката, ама се съобразявам и ги разбирам хората.
И написах на една бележка и я сложих под чистачката на аудито “какво вино ти харесва, отговора чакам под чистачката утре”
Да видим утре
Прибирам се преди малко и пред двора паркира една яка мадама с ново А4.
Тва е заради ремонта на булеварда и затворените им дворове, хората се чудят къде да паркират.
И идват на сам към нас да паркират.
Съседите вдигат чистачки и глупости правят.
Пречи ми и на мен яката, ама се съобразявам и ги разбирам хората.
И написах на една бележка и я сложих под чистачката на аудито “какво вино ти харесва, отговора чакам под чистачката утре”

Да видим утре

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Дайте някой сайт за коли в Италия, да видя дали ще си харесам някоя е30-ка /z-ка, ако има нещо интересно като нищо ще монтирам един теглич на опела и ще си я взема с мен на прибиране, както се казва да не се връщам празен 
Само не знам дали 160 коня няма да са слаби за теглене , ама нали е sport(даже и копче си има и таблото става черевено
) по талон трябва да се справи 

Само не знам дали 160 коня няма да са слаби за теглене , ама нали е sport(даже и копче си има и таблото става черевено

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ivanski_2 написа:Само не знам дали 160 коня няма да са слаби за теглене , ама нали е sport(даже и копче си има и таблото става черевено) по талон трябва да се справи
Това да не е онова флекс райд окачване

https://www.autoscout24.it/
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Никаква идея си нямам, знам че е с някакви специални амортисьори също така има 2 режима(копчета) туър и спорт 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:
Само не знам дали 160 коня няма да са слаби за теглене , ама нали е sport(даже и копче си има и таблото става черевено) по талон трябва да се справи
Преди години с астрата ф 1.4 и 60 коня влачих бащата с неговата Зафира с близо 1.7т тегло, зор беше смс успявах дори баири да изкачвам, все пак Търново.., макар и на втора с газ до долу