СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
drifty написа:Бояджии има тук мисля, една питанка, на акрилна боя слага ли се някакъв лак. Последно ми казаха, че няма нужда, до сега само металик съм боядисвал и там си лакирам после, та сега се замислих каква е разликата и що акрилната боя няма нужда от лак? Или са ми дали грешно инфо.
Не ти трябва лак

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
ryan83 написа:DLVasilev написа:ryan83 написа:400 се..тва трябва да е бензин и американска май..нищо, че не е фейс. Колата е като танк![]()
Европейска е, не е американска. 400 е същия двигател м119 като на 500, но е 4,2 бензин 400се/Сел преди фейса и с420 след. Даже в клипа на Нелина белия мечок е с420 по надпис на багажника, ама си е баш 400сеРазликата във вървенето между двата е почти нищожна в реални условия, но на 500 му плащаш данък като за 326 коня. Щото на 286 са си 600лв
и въпреки, че е къса база продадох заради нея един гараж, че не влизаше за 3см в него след като опре в стената
Голяма си е![]()
повече от 5 метра
според мен S500 е най-добрия избор за всяка S-класа. Ще върви 2 пъти повече от моята
![]()
![]()
ама и откъм данъци и такси, разход и всичко ще е двойно по-скъпо..аз мисля за една S500 по нататъка ама от по-новите, една 221 фейс искам или БМВ 5-ца може. Не съм решил за 5-цата кой модел, освен едно Е60, черна бензин![]()
На кантар са нещата
И двете не са лоши избор, ама нали знаеш за тия пари 221

ATR-42/72
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
DLVasilev написа:ryan83 написа:DLVasilev написа:ryan83 написа:400 се..тва трябва да е бензин и американска май..нищо, че не е фейс. Колата е като танк![]()
Европейска е, не е американска. 400 е същия двигател м119 като на 500, но е 4,2 бензин 400се/Сел преди фейса и с420 след. Даже в клипа на Нелина белия мечок е с420 по надпис на багажника, ама си е баш 400сеРазликата във вървенето между двата е почти нищожна в реални условия, но на 500 му плащаш данък като за 326 коня. Щото на 286 са си 600лв
и въпреки, че е къса база продадох заради нея един гараж, че не влизаше за 3см в него след като опре в стената
Голяма си е![]()
повече от 5 метра
според мен S500 е най-добрия избор за всяка S-класа. Ще върви 2 пъти повече от моята
![]()
![]()
ама и откъм данъци и такси, разход и всичко ще е двойно по-скъпо..аз мисля за една S500 по нататъка ама от по-новите, една 221 фейс искам или БМВ 5-ца може. Не съм решил за 5-цата кой модел, освен едно Е60, черна бензин![]()
На кантар са нещата
И двете не са лоши избор, ама нали знаеш за тия пари 221
Да! Точно!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Don_Diego
- ентусиаст
-
ryan83 написа:Направо съм скосен! Бах тоо климатик отказа
И аз днес пак с климатици се занимавам…на А класата на милото климатичния радиатор бил като гевгир…днес поръчах нов и в петък би трябвало всичко да е оправено

Тия от БМВ ако се замотаят още малко с производството и то няма да има смисъл от смяна на А класата, че всичко ще и подменим и също ще е като нова

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
И пак ще си остане А класа.
Значи няма да пръскам лак викаш на акрила, само де вадих боя по код, пък нещо не ме кефи цвета, някакъв orangerot се водел, пък ми го даде човек за ярко червен деба.. макар че ще пръсна що вратата на гаража да видя що за цвят е тва дето взех, ако не ми хареса, ще ходя пак за боя.
Значи няма да пръскам лак викаш на акрила, само де вадих боя по код, пък нещо не ме кефи цвета, някакъв orangerot се водел, пък ми го даде човек за ярко червен деба.. макар че ще пръсна що вратата на гаража да видя що за цвят е тва дето взех, ако не ми хареса, ще ходя пак за боя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Колеги, препоръчайте сервиз в София, където да оправят едни фарове на БМВ - рециклиране на рефлектори, конверсия към ксенон/лед, полиране, фолио - пълна програма заедно с монтажа и демонтажа. Трябва ми проверено място с отзиви, че трябва да стане добре 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Имаше май един мъж дето съм срещал из групите и май добре се справяше, не съм сигурен за името, но мисля, че беше Николай, фамилия май Миревски? Не съм сигурен, но някой колега може да се сети. The oursiders car customizing garage им е страницата.
Не съм ги ползвал, но го обмислях, тъй като от сегашния рециклаж на 39ката не съм особено доволен. Може да ги проучиш.
Не съм ги ползвал, но го обмислях, тъй като от сегашния рециклаж на 39ката не съм особено доволен. Може да ги проучиш.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:PPT Design и Car Valeting, което и от двете да избереш няма да сбъркаш.
Car Valeting... на 35-цата са ги рециклирали, видяли са че кабелтие не са ок, ама нищо не са казали, разбира се 9-10 месеца по-късно като видях кабелите им звъннах да питам колко ще струва да ги сменят всички - на цената на пълно рециклиране пак

Нищо де записах час че пътувах онзи месец и после ми ги откраднаха та не стигнах до това за което много се радвам, 1/во спестих някой $ 2-ро, сега има не малък шанс да се запалят при новия собственик (пича който ги набра или този който ги е купил от този който ги набра)

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
При мен пък е обратния филм - обадиха се да кажат, че няма смисъл от пълно рециклиране
Аз ги ползвах в самото начало когато прохождаха и имаха обяви само в няколко форума и Валентин (мисля така се казваше момчето) си работеше вкъщи, може и това да е от значение, че не са били претрупани с работа

Аз ги ползвах в самото начало когато прохождаха и имаха обяви само в няколко форума и Валентин (мисля така се казваше момчето) си работеше вкъщи, може и това да е от значение, че не са били претрупани с работа
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги,
дайте някакъв сайт на руснаци в България.
Търся обяви за имот на определено място и знам, че руснаци продават , ама не ми се занимава с агенции поради ясни причини.
дайте някакъв сайт на руснаци в България.
Търся обяви за имот на определено място и знам, че руснаци продават , ама не ми се занимава с агенции поради ясни причини.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Снощи бях на детски рожден ден с децата.
Отивам на родителската маса и умишлено не седнах до мамите, ами се наврях до 2-ма татковци, къде ги знам, че и те не спират да се бъзикат, като мен
Напълни се масата с хора и остана само 1 свободно до мен.
След малко идва една разведена мама, много убава, която познавам от няколко месеца и сяда до мен.
Пълна случайност. Ама я знам, че и тя много носи на майтап и имаше много смях.
По едно време й викам, ти що ме резна преди няколко месеца, когато щяхме да ходим на пицария и да пием вино - кАжи ся да разбера
И тя, ми ти не беше достатъчно настоятелен
(аз съм си такъв, да или не, като е не, ай чао)
Викам й, аре не на мен ся тия. Ся искаш да настоявам и пак да ме резнеш.
И тя - пробвай бе човек, пробвай, настоявай малко
Ся ме сърбят пръстите, но смятам да не правя нищо и да съм коректен към тройкаджийката.
Отивам на родителската маса и умишлено не седнах до мамите, ами се наврях до 2-ма татковци, къде ги знам, че и те не спират да се бъзикат, като мен

След малко идва една разведена мама, много убава, която познавам от няколко месеца и сяда до мен.
По едно време й викам, ти що ме резна преди няколко месеца, когато щяхме да ходим на пицария и да пием вино - кАжи ся да разбера
И тя, ми ти не беше достатъчно настоятелен

Ся ме сърбят пръстите, но смятам да не правя нищо и да съм коректен към тройкаджийката.
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Иска жената да се почувства по-желана. Малко ѝ трябва да "настояваш". После ...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
carmanf1 написа:Снощи бях на детски рожден ден с децата.
Отивам на родителската маса и умишлено не седнах до мамите, ами се наврях до 2-ма татковци, къде ги знам, че и те не спират да се бъзикат, като мен![]()
И тя, ми ти не беше достатъчно настоятелен(аз съм си такъв, да или не, като е не, ай чао)
Бе колега така както пишеш все за арни моми - завиждам ти. Или си страшен късметлия или имаш нисък стандарт за жени (което пак си е късмет)- щото аз в годината виждам 2-3 арни моми пък ти ги срещаш доста редовно… баси- на мене с годините вместо да ми падат критериите- се качват… лоша раота…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
drifty написа:Бояджии има тук мисля, една питанка, на акрилна боя слага ли се някакъв лак. Последно ми казаха, че няма нужда, до сега само металик съм боядисвал и там си лакирам после, та сега се замислих каква е разликата и що акрилната боя няма нужда от лак? Или са ми дали грешно инфо.
По принцип не се слага, но може. Зависи какво търсиш. Рисково е ,щото стават 2 слоя акрил+ 1 слой лак и рискът да "кипне" е голям. Трябва си задължително камера със читава аспирация и се внимава да не е много жега . Също така трябва търпение и човек , който знае какво прави.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....