СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:През Петрохан ще е, но преди 8 няма как да тръгна от София….каквото такова и без това ще съм със слаба кола![]()
Положението е…бой с брадви

Страшно много идиоти има по пътищата, а най-големите глупости ги правиха румънци
Пътя след Монтана е в окаяно състояние

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Румънците са страшни кроманьонци. Минавал съм Букурещ от единия до другия край през центъра, поне 20-тина пъти вече.
Няма такъв хаос и идиотщина
Ама не ми дреме, щот винаги ходя със служебна кола там
Преди години едни колеги бяха пристигнали със самолет и искаха да ходят от офиса до центъра на Букурещ.
Ама таксита нямало, викам му взимай колата, на мен не ми трябва, служебна е, се тая кой ще я кара.
И той, аааа аз тука не мога да карам, абсурд
Отделно, след Кърджали до Маказа, тия като налазят и пак става бах му майката майна и олигофрени
Пускам постоянно буфери пред мен и се пазя
В сравнение с тях, ние сме медени
Няма такъв хаос и идиотщина

Преди години едни колеги бяха пристигнали със самолет и искаха да ходят от офиса до центъра на Букурещ.
Ама таксита нямало, викам му взимай колата, на мен не ми трябва, служебна е, се тая кой ще я кара.
И той, аааа аз тука не мога да карам, абсурд

Отделно, след Кърджали до Маказа, тия като налазят и пак става бах му майката майна и олигофрени

Пускам постоянно буфери пред мен и се пазя
В сравнение с тях, ние сме медени

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Ходил съм безброй пъти в различни градове в Румъния…там е организиран хаос, трудно да изпъкне някой с изцепка щото всеки кара по собствен правилник
и въпреки това не съм имал проблеми никога, а съм в минавал от край до край във всяка посока десетки пъти
Обаче като минат граница и става страшно

Обаче като минат граница и става страшно

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Видиш ли румънец бягай далече, особено ако кара зад теб. Пускай го да те задмине!
На морето не мога да ги гледам
На морето не мога да ги гледам

- тео е90
- Потребител
-
- Кара: Е90 325XI Е91 325XI
- Детайли за колата: N52B25 N53B30
Don_Diego написа:Don_Diego написа:През Петрохан ще е, но преди 8 няма как да тръгна от София….каквото такова и без това ще съм със слаба кола![]()
Положението е…бой с брадви![]()
![]()
Страшно много идиоти има по пътищата, а най-големите глупости ги правиха румънци
Пътя след Монтана е в окаяно състояние
E не е като да не те предупредих

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- тео е90
- Потребител
-
- Кара: Е90 325XI Е91 325XI
- Детайли за колата: N52B25 N53B30
И един е достатъчен
Миналата неделя заради катастрофа на разклона за Дръмша си отвисяхме 2ч.

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Карах по бул. Васил Левски от НДК към Ректората и се оказах на кръстовището с Графа и там, точно до Булгартабак, бях в най-дясна лента. И изведнъж ме втресе, имало бус лента за 10 метра, в която се намирах аз. След кръстовището се престроих в ляво, за да не съм в бус лентата, която продължава надолу. Въпросът ми е там има ли камери преди кръстовището и да очаквам ли честитки?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Румънците са много изнервящи наистина, но как карат в Италия , в Букурещ ми се струва като приказка честно
Тук е само за Зак после ще заобича родината.
3 пъти ме удариха за няколко дни. Допряха по скоро айде и все като съм спрял и съм около колата, половината кола за боя ще иде баси …
Днес една си отвори вратата в моята и едно нагло вика “сори “ ама брутално я отвори. Аз почнах да буботя по балкански(на английски ) но тя не се трогна и си тръна ….де*а тъпото племе.
Жената прецаква нещата , не обича конфликти ама изобщо , ако бях сам само зареди това и нагло поведение щях да си напиша името с ключ в/у колата и пред нея и мъжа и , ама на късмет.
Някой случайно да се е излъгал да иде на Рожен ?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Тук е само за Зак после ще заобича родината.
3 пъти ме удариха за няколко дни. Допряха по скоро айде и все като съм спрял и съм около колата, половината кола за боя ще иде баси …
Днес една си отвори вратата в моята и едно нагло вика “сори “ ама брутално я отвори. Аз почнах да буботя по балкански(на английски ) но тя не се трогна и си тръна ….де*а тъпото племе.
Жената прецаква нещата , не обича конфликти ама изобщо , ако бях сам само зареди това и нагло поведение щях да си напиша името с ключ в/у колата и пред нея и мъжа и , ама на късмет.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
ivanski_2 написа:
Освен президента ли?

В Италия си спомням на влизане в Генуа имаше табели с посока "Nervion", предполагам центъра, ами нервион си беше и то голям...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Рожен.
Филия ляб - 3 лв.
Кебапче - 8 лв.
Порция чеверме - 60 лв.
И съм сигурен, че муане е имало по много
)
Филия ляб - 3 лв.
Кебапче - 8 лв.
Порция чеверме - 60 лв.
И съм сигурен, че муане е имало по много

Хм,хм...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Скъпо удоволствие е да си патриот! 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Не сега за цените , дълга тема , но определено цените са напълно нормални на повечето места .
Факт е че за този скапан пилон направиха половината ливади в път за тировете и нвма да се оправят с години.
Факт е че е машина за пране на пари.
Факт е че , държавата плаща за народните събития , а частниците печелят….
Но ако някой харесва МНОГО гайди и народни хора ще му допадне , иначе няма никакъв смисъл да се ходи, аз и затова като питах писах дали някой се е прецакал да бие толкова път и да кисне в задъстването.
Аз бих отишъл ако бях в Чепеларе , но само защото съм си от там и спим на палатки голяма компания от цялата област, но иначе не бих.
Факт е че за този скапан пилон направиха половината ливади в път за тировете и нвма да се оправят с години.
Факт е че е машина за пране на пари.
Факт е че , държавата плаща за народните събития , а частниците печелят….
Но ако някой харесва МНОГО гайди и народни хора ще му допадне , иначе няма никакъв смисъл да се ходи, аз и затова като питах писах дали някой се е прецакал да бие толкова път и да кисне в задъстването.
Аз бих отишъл ако бях в Чепеларе , но само защото съм си от там и спим на палатки голяма компания от цялата област, но иначе не бих.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Изкривих се от път днес…кофти кол, кофти маршрут, кофти състояние на пътя, брутална жега навсякъде….добре поне, че сварих да стигна навреме за освинване в Егур Егур и след малко ще съм в банята да взема леден душ, после припадам
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
ivanski_2 написа:3 пъти ме удариха за няколко дни. Допряха по скоро айде и все като съм спрял и съм около колата, половината кола за боя ще иде баси …
Тъпо племе според мен е това, дето се доказва в собствените си очи и в очите на другите с купчина желязо , и което е готово да скочи на бой заради въпросната купчина желязо

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....